straspol Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Já mám pocit, že ty bez počtu kamenů jsou s kalibrem 69 a ty s počtem mají kalibr 96.jojo, to už jsem pochopil- kdysi jsi mi to už říkal. Ještě to pootvírám. Ještě mi to není jasné jak je to s tím cssr nebo czechoslovakia... Nějak to nafotím, až mi přijdou ty poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 něco se tu válí........myslíš tyto žluté bauhaus ?No to je dílo, chvála designu . Stejný barevný hnus jako sálový počítač Siemens, který měl filosofii, že čím hnusnější stroj, tím výkonější bude programátor i operátor. To se naštěstí nepotvrdilo, tady v případě těchto hodinek to bude stejné, takže doporučuju přidat do sbírky jen přes vaši mrtvolu. Ještě že jsem si dávno tomu užil raději Velkou modrou s kvarckama. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Jo sorry do diskuse, jestli to výše o hnusu připadá členům fora nemístné a dekadentní tak se hluboce omlouvám, ale ta barva mi vyvolala opravdu nechutné asociace. Nechápu kdo na to v Primu mohl přijít ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Zdravím, ve svých televizích, konkrétně 96_020 jsem pod setrvačkou nenalezl označení kalibru , prostě tam nic vyraženo není. Ve fóru Prim jsem se snažil hledat , ale nic jsem nenašel. Vysvětlete mi to, prosím, někdo zkušenější . díky M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Občas se jim v Eltonu stalo, že číslo kalibru zapoměli vyrazit a dostalo se to ven. Nebo to může být základna původně určená pro nějaký prototyp, která se nakonec použila do sériovky. Chtělo by to dát kvalitní fotku strojku, nebo nejlépe odstrojené holé základny. Jinak se to nedá moc dobře analyzovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Díky za informaci, zkusím vyfotit. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak moje zlaté TV dnes dostaly konečně ručky s tou správnou barvou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Tak ty jsou parádně zachovalé (teda aspoň dle fotky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Tak ty jsou parádně zachovalé (teda aspoň dle fotky)JJ jsou, pouzdro a cifr jsou perfektní, jen sklíčko má drobnou vadu u čísla 4, ale ta fotka to ještě víc zvýrazňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Nějak mi vrtá hlavou, jak to s těmi ciferníky je. Některé mají nápis Czechoslovakia, některé jenom ČS SR, některé nemají údaj o kamenech. Tak nevím. Obávám se, že tahle trojice ještě není kompletní a nějaká modifikace ciferníku mi ještě chybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 U těchto šedivých se trápím ještě víc. Pořád mám pocit, že mi chybí varianta s bílým potiskem s počtem kamenů. Vzhledem k charakteru indexů na ciferníku tiše doufám, že u tohoto modelu se varianta s nápisem ČS SR nevyskytuje. Prosím, pokud ji někdo přesto máte, dejte mi to vědět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Ani nechci domýšlet, co mě ještě čeká při objevování dalších barev. Teď mám u hodináře na opravě automaty s velmi tmavě modrým ciferníkem, který je stejný jako tento černý. Jestli ale - podobně jako u zlacených s bílým ciferníkem - existuje zase několik variant nápisů v každé barevné mutaci, pravděpodobně to budu muset rozebrat s psychologem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 psycholog to nepochopí, svěř se raději nám.... prostě, pro každý typ počítej minimálně s pěti variantami, no a už psychologa nepotřebuješ, teď jen běhat, lítat a shánět, ať se mají ostatní čemu smát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 počítej raději se šesti variantami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 psycholog to nepochopí, svěř se raději nám.... prostě, pro každý typ počítej minimálně s pěti variantami, no a už psychologa nepotřebuješ, teď jen běhat, lítat a shánět, ať se mají ostatní čemu smát....Tady bych povolal spíš psychiatra a naordinoval pracovní terapii :-)Bez přístupu na net a za vysokým plotem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Díky, kluci, fakt jste mi moc pomohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Hele, tlučením hlavy o zeď těch zbývajících /chybějících/ 87 variant neseženeš, tak se snaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Hele, tlučením hlavy o zeď těch zbývajících /chybějících/ 87 variant neseženeš, tak se snaž počkej až Tě potkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Můj nový úlovek, který je bych řekl v velmi pěkném stavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Tak moje zlaté TV dnes dostaly konečně ručky s tou správnou barvou.zlatetv.jpgTo jsou ty, co byly nedávno v inzerci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se