Přejít na obsah

PRIM AUTOMATIC

Doporučené příspěvky

něco se tu válí........myslíš tyto žluté bauhaus :whistle: ?

No to je dílo, chvála designu :frusty: . Stejný barevný hnus jako sálový počítač Siemens, který měl filosofii, že čím hnusnější stroj,  tím výkonější bude programátor i operátor. To se naštěstí nepotvrdilo, tady v případě těchto hodinek to bude stejné, takže doporučuju přidat do sbírky jen přes vaši mrtvolu. Ještě že jsem si dávno tomu užil raději Velkou modrou s kvarckama. :lol2:

**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Zdravím,

ve svých televizích, konkrétně 96_020 jsem pod setrvačkou nenalezl označení kalibru , prostě tam nic vyraženo není. Ve fóru Prim jsem se snažil hledat , ale nic jsem nenašel. Vysvětlete mi to, prosím, někdo zkušenější .

díky

M.

Odkaz ke komentáři

Občas se jim v Eltonu stalo, že číslo kalibru zapoměli vyrazit a dostalo se to ven. Nebo to může být základna původně určená pro nějaký prototyp, která se nakonec použila do sériovky. Chtělo by to dát kvalitní fotku strojku, nebo nejlépe odstrojené holé základny. Jinak se to nedá moc dobře analyzovat.

Odkaz ke komentáři

Nějak mi vrtá hlavou, jak to s těmi ciferníky je. Některé mají nápis Czechoslovakia, některé jenom ČS SR, některé nemají údaj o kamenech. Tak nevím. Obávám se, že tahle trojice ještě není kompletní a nějaká modifikace ciferníku mi ještě chybí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

U těchto šedivých se trápím ještě víc. Pořád mám pocit, že mi chybí varianta s bílým potiskem s počtem kamenů. Vzhledem k charakteru indexů na ciferníku tiše doufám, že u tohoto modelu se varianta s nápisem ČS SR nevyskytuje. Prosím, pokud ji někdo přesto máte, dejte mi to vědět.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ani nechci domýšlet, co mě ještě čeká při objevování dalších barev. Teď mám u hodináře na opravě automaty s velmi tmavě modrým ciferníkem, který je stejný jako tento černý. Jestli ale - podobně jako u zlacených s bílým ciferníkem - existuje zase několik variant nápisů v každé barevné mutaci, pravděpodobně to budu muset rozebrat s psychologem  :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

psycholog to nepochopí, svěř se raději nám.... prostě, pro každý typ počítej minimálně s pěti variantami, no a už psychologa nepotřebuješ, teď jen běhat, lítat a shánět, ať se mají ostatní čemu smát....

Tady bych povolal spíš psychiatra a naordinoval pracovní terapii  :-)

Bez přístupu na net a za vysokým plotem :-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...