vašek12 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 (upraveno) Zdravím všechny, na blešácích jsem koupil stříbrné automaty, ale bohužel jim chyběla korunka. Doma jsem je otevřel a zjistil jsem, že je v nich na 99% zlomená hřídelka a nemůžu ji vyndat ven. Neporadil by mi někdo prosím jak to udělat, popřípadě jestli to mám radši odnést k hodináři? Předem díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. září 2014 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Dej fotku i zepředu. Ty upevňovací šroubky jsi vyjmul ty, nebo se v tom vrtal už někdo před tebou?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 (upraveno) Ty jsem už vyndal já, chtěl jsem vyndat strojek, vyčistit pouzdro dát novou korunku atd. Původně jsem myslel, že se dá odendat přední číst hodinek, jak to u starších Primek bývá, ale tyhle vypadají, že je pouzdro vcelku. Se sklíčkem jsem ještě nic nedělal Děkuju! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. září 2014 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Tak doporučuji hodináře - tady se musí vyndat sklíčko a poté jde strojek ven taky horem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Děkuju mockrát, tak to je budu muset odnést již zítra, abych je měl co nejdříve! ještě jednou díky. V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Ty jsem už vyndal já, chtěl jsem vyndat strojek, vyčistit pouzdro dát novou korunku atd. Původně jsem myslel, že se dá odendat přední číst hodinek, jak to u starších Primek bývá, ale tyhle vypadají, že je pouzdro vcelku. Se sklíčkem jsem ještě nic nedělal Děkuju! "pavoukem" na slíčka sundáš sklíčko, a stejným směrem půjde stroj s cifrem, to sklíčko můžeš vyloupnout i nožem, ale chce to se nebát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Děkuju za všechny reakce, prozatím to asi nechám na hodináři, ale kdyby jsem v budoucnosti chtěl řešit pavouka, máte nějaké zkušensoti s nějakým za slušné peníze, který děla dobrou službu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Zdravím, tak po kúře u hodináře jsou z nich celkem pěkný hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 docela jo. Mně k dokonalosti chybí jen ještě trochu vyčistit ciferník, pokud již tedy byly promazány a seřízeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ciferník u primek nikdy nevyčistíš, vždycky se poškodí, ta barva je dost nekvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ciferník u primek nikdy nevyčistíš, vždycky se poškodí, ta barva je dost nekvalitní.Bohužel to tak je a v reálu to neni tak do očí bijící. A za ty prachy co jsem je sehnal to je pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ciferník u primek nikdy nevyčistíš, vždycky se poškodí, ta barva je dost nekvalitní.aha, nemám osobní zkušenost, bral jsem to opticky. V tom případě se tedy jedná o maximum dosažitelného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 aha, nemám osobní zkušenost, bral jsem to opticky. V tom případě se tedy jedná o maximum dosažitelného?Bojím se že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak, dneska přišly... s kožený pouzdrem a záručákem Asi budou pro manželku, taky co s bílýma hodinkama, že jo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Zdravím všechny, jednou jsem v nějakém vlákně četl o automatech s větším rotorem(půlka ne třetina) a nemohu to najít. Nevíte někdo název toho vlákna? Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Myslels tento rotor? Je to prim spartak a hledal bych to v nějakém takovém vlákně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Myslels tento rotor? Je to prim spartak a hledal bych to v nějakém takovém vlákně.Ne ne myslel jsem starý cal. 69 asi prototyp nebo jeden z prvních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Jojo, na něco takového si matně vzpomínám. Tohle budou stoprocentně vědět Accutron, Docent tečka, Staník, Manťák..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Děkuju za snahu snad si někdo z nich vzpomene, hledám to celý víkend a už mi z toho jde hlava kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Myslím že to je i v knížce dějiny hodinářství. Nejdřív se kruhové závaží řezalo na pulku, ale protože materiál nakupoval za valuty, časem přešli na řezání na třetiny. Z jednoho kruhového pologovaru se misto dvou kusů závaží udělaly 3 kusy.Fotku jsem taky kdysi hledal a nenasel.Zdravím všechny, jednou jsem v nějakém vlákně četl o automatech s větším rotorem(půlka ne třetina) a nemohu to najít. Nevíte někdo název toho vlákna? Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se