Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nevíte prosím vás kde bych mohl sehnat a koupit osky do tahu na Samuraie.Dvě osky z tahu jsou bez zajišťovacího kroužku nebo jak to mám nazvat.Abych byl přesný tak by mě stačili ty zajišťovací kroužky ale pochybuju že se to prodává samostatně,budu rád i za kompletní.Děkuji za pomoc :helpsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem cubic
Odesláno
Nevíte prosím vás kde bych mohl sehnat a koupit osky do tahu na Samuraie.Dvě osky z tahu jsou bez zajišťovacího kroužku nebo jak to mám nazvat.Abych byl přesný tak by mě stačili ty zajišťovací kroužky ale pochybuju že se to prodává samostatně,budu rád i za kompletní.Děkuji za pomoc :helpsmilie:

Dva kousky bych ti mohl poslat, předpokládám, že se jedná o ocelový tah, titanový je užší.

Odesláno
Dva kousky bych ti mohl poslat, předpokládám, že se jedná o ocelový tah, titanový je užší.
Takže osky jsem dostal od bohusha.Tímto bych mu chtěl veřejně poděkovat :speak_cool:

Odesláno

Jinak je možné někde koupit takovéhle věci na netu nebo někde jinde?Třeba má tento sortiment Beco technic,nevíte náhodou.Já do těch jejich katalogů nerad chodím,připadá mi to tam hrozně nepřehledné!

Odesláno
Jinak je možné někde koupit takovéhle věci na netu nebo někde jinde?Třeba má tento sortiment Beco technic,nevíte náhodou.Já do těch jejich katalogů nerad chodím,připadá mi to tam hrozně nepřehledné!

Na monstra jsou, ale na Samuraje kdo ví, možná někde budou

• po měsících...
Odesláno

<!--quoteo(post=367725:date=5.1.2010 - 18:32:name=cubic)--><div class='quotetop'>QUOTE(cubic @ 5.1.2010 - 18:32) 367725[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Jinak je možné někde koupit takovéhle věci na netu nebo někde jinde?Třeba má tento sortiment Beco technic,nevíte náhodou.Já do těch jejich katalogů nerad chodím,připadá mi to tam hrozně nepřehledné!<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Na <a href="http://chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2682" target="_blank">monstra</a> jsou, ale na Samuraje kdo ví, možná někde budou

Nevite nekdo o tech oskach (resp. aspon zajistovacich trubickach) na titanovy Samurai tah? Dve se mi bohuzel ztratily :(

Odesláno

Nevite nekdo o tech oskach (resp. aspon zajistovacich trubickach) na titanovy Samurai tah? Dve se mi bohuzel ztratily :(

No podle rozměrů by se daly použít ty Monstří.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...