Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tohle potvrzuji. Mel jsem s nimi uplne stejnou konverzaci s uplne stejnou odpovedi. Napsal jsem jim rozhorceny dopis, dostal jsem obsahlou odpoved, ktery by sel shrnout zhruba do toho, co napsal NIGHTinGALE. Zkousel jsem to horem, spodem, zleva, zprava, neslo. Proto je ta "akcni" cena 5000T v Rakousku asi 2,2k EUR pri cene za oceanem v akci 2k USD. Az stoupne zpatky na 3k USD, tak v Evrope budou SUB drahe jak dobra rada. Do Ceska mi je chteli poslat v akci za 2k EUR. Doxa loni dost brutalne zdrazila vsechny svoje modely, pohoda, muzou si to asi dovolit, ale vsem stejne, ne odirat Evropu na ukor Rednecks. To se mi taky nelibi. Proto jsem taky nakonec hledal onu cestu pres Floridu. Je to u evropskych hodinek na povazenou, ale nedalo se nic delat. Zebracke kurzy a vymluvy na to, ze jejich ucetni system nemuze tak rychle reagovat na kurzove zmeny taky odmitam akceptovat.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  Hasňa napsal:
Doxa loni dost brutalne zdrazila vsechny svoje modely, pohoda, muzou si to asi dovolit...

Já si právě myslím, že těch hodinek Doxa moc neprodá. Proto ty slevové akce (byť jen pro amíky).

Navíc limitky po 5.000 kusech, to je dost maso. Mám pocit, že to budou prodávat ještě dalších 20 let.

Díval jsem se, že i ty máš docela nízké číslo 0328 / 5000.

Ale jsou krásné, fakt bych je moc chtěl. Buďto model 1000T v oranžové barvě a nebo 5000T v modré (SeaConqueror Caribbean).

Akorát jsem se zařekl, že od Doxy si je nekoupím, naštvali mě tím zvýhodňováním USA.

Takže budu sledovat ebay a čekat na nějaký ten NOS / NIB.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)

No, snad to maji dobre promyslene a nekrachnou. Byla by to skoda. Spise by je ale spolknul nejaky koncern, do ktereho, zatim, nepatri, cemyz jsem rad.

Pozor, ta cisla limitek jdou na preskacku. Nejsou to ani tak limitky. Spise obchodni model, kdy se kazdeho modelu vyrobi jen omezeny pocet a pak se zacne delat jiny. Rozdily jsou casto marginalni. Po svete litaji i cisla nad 4000. Nechapu proc to tak je, ale je to tak. To zvyhodnovani USA je humus, ale je to ve vsem. Novy Passat stoji za rybnikem 25k USD!! Je to asi soucin vice faktoru. Pocet zakazniku, plus vyjednavaci pozice, plus prestiz vyrobcu, plus bruselske regulativy, plus danove zatizeni v EU.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Jsou prostě krásný. Nemůžu si pomoci ale pro mě je DOXA mezi potápkama totéž jako Coca Cola mezi limonádama nebo Marlboro v cigaretách. Prostě klasika. Asi jsem už starej. <_<

Odesláno (upraveno)

Neskutečná paráda je "mořskej tulák", z těch mám ten správnej vintage feeling. Minutová ručka je krásně archaická.

Akorát na stránkách Doxa je nemůžu najít.

Foto: watchuseek, member Rambam (ten pokérovanej maník má neskutečný fotky)

http://forums2.watchuseek.com/showthread.php?t=343599

post-1118-1263518629.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Tak už jsem si taky jedny Doxy objednal :) Ale ne přímo od Doxy, ti mi fakt hnuli žlučí, vychcánci.

Teď ještě týden čekání a pak jdu sekat díru do ledu, abych se mohl potopit pořádně hluboko :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Jaky prosimte? :)

Modrý. Snad mi nebude časem vadit, že pravá Doxa je oranžová :) the inventors of orange :)

Ale nejraději bych ty stříbrný SeaRamblery, leč jsem je ještě na prodej neviděl.

Už se na ně těším, snad těch 45mm unesu. Já mám ruku jako ty :D

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Modrý. Snad mi nebude časem vadit, že pravá Doxa je oranžová :) the inventors of orange :)

Ale nejraději bych ty stříbrný SeaRamblery, leč jsem je ještě na prodej neviděl.

Už se na ně těším, snad těch 45mm unesu. Já mám ruku jako ty :D

A ty samy jako Hasna nebo nejaky jiny SUBinky? :)

Odesláno
  spiderer napsal:
A ty samy jako Hasna nebo nejaky jiny SUBinky? :)

Ty samý subinky, akorát modrý. Doufám, že budou ještě více submisivní ;)

Jasně, oranžády jsou klasika, těmi bych chybu neudělal, akorát když mě předběhl ten Hasňa, tak jsem šel do modrých. A navíc modrý hodinky ještě nemám, těším se, že budou hodně univerzální. Až je budu mít, dodám živý fotky. S bičem a poutama, když to jsou ty subky :)

post-1118-1263565386.jpg

Odesláno

No to je soda. Moc bych za to nedal, ze to budou prvni modre petlilitry v republice. Uz se tesim na fotky. Na fotkach na WUSu vypadaji bombove. Neni to takova bezna konfekce, jako oranzady. :-)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Michale, modré DOXY, paráda  :speak_cool: . Zajímalo by mě, kde má další barevné varianty firma schované a proč je nemá na oficiálních stránkách, stříbrné vypadají také skvěle. Tyhle odstíny se mi líbí víc než zprofanovaná oranžová, s modrou jsi udělal dobře. Už se těším na živé fotografie. Nestyď se a udělej jich hodně.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Vsechny varianty jsou na strankach. Oranzova, modra, cerna a PVD. Stribrne Seaconquerory se nedelaji. Ty PVD se mi strasne nelibi. Ostatne jako vsechny ostatni PVD. Ty modre budou nadherne, videl jsem i naprosto uzasne fotky cernych.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Máš pravdu Hasňo, na modely SUB 5000T jsem se nedíval, je pravda, že se mi tahle řada líbí ze všech nejméně a tak jsem ji pořádně neprozkoumal, stříbrné SUB 1200T Searambler jsou hezčí.

Edit - momentálně se mi nejvíc líbí DOXA GMT SUB750T Divingstar ve žluté barvě.

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...