DanDeo Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Nemá Onion moderovat pouze Německé hodinky? Jak to vlastně je?
HonzaX Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 to Frantík - Ja neresim, jak se ohradili, jakou formou, apod Ale to je snad důležitý , za slušnou formu by ban nebyl .
honza71 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Taky sleduji, že ať napíše Salamino v určitém vlákně cokoliv, tak je ta za chvíli pryč. Asi vítr. Jo kdyby vítr. To by se dalo řešit. Zavřeš okno, dveře a tak. Ale co chceš udělat s tím, že si někdo plete moderování s cenzurou a svévolně maže příspěvky, které nejsou proti pravidlům. A to jenom proto, že prostě může a nejede přes to vlak !!! TO moderátoři : Vím, že slovo cenzura na vás působí jak červenej hard na bejka, ale to co dělá Onion je fakt dost přes závit !!! To není IMHO moderování. Upraveno 10. února 2010 uživatelem honza71
Apep Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Tak ony se mě netýkají třeba ani vintage Rolexky, které si koupil Skalis a přesto jsem si dovolil vyjádřit svůj názor Tak nějak jsem měl dojem, že tu reagujeme na různé věci a 99,999% z nich se nás netýká. A mám pocit, že obdobné to bude i na jiných fórech No vidíš, pod tohle bych se podepsal, pokud bys v jiných příspěvcích současně za to samé nikoho neokřikoval a neurážel.
spiderer Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Jo kdyby vítr. To by se dalo řešit. Zavřeš okno, dveře a tak. Ale co chceš udělat s tím, že si někdo plete moderování s cenzurou a svévolně maže příspěvky, které nejsou proti pravidlům. A to jenom proto, že prostě může a nejede přes to vlak !!! TO moderátoři : Vím, že slovo cenzura na vás působí jak červenej hard na bejka, ale to co dělá Onion je fakt dost přes závit !!! To není moderování. Oniona jsem upozornil v moderatorske sekci, ze dela neco co delat nema, pockame na vyjadreni..
Frantik Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) to Frantík - Ja neresim, jak se ohradili, jakou formou, apod Ale to je snad důležitý , za slušnou formu by ban nebyl . Ano, s tim souhlasim, ale proste kazdy neni etalonem gentlemana a vyjadruje svoje nazory "jak mu zobak narostl". Pro me je horsi provineni proti pravidlum propagace fejku a provokace nez obcasne vulgarismy. Upraveno 10. února 2010 uživatelem Frantik
honza71 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Oniona jsem upozornil v moderatorske sekci, ze dela neco co delat nema, pockame na vyjadreni.. OK. Dík za světlo na konci tunelu.
HonzaX Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) To Frantík Fejky už tu snad nejsou , ale jako úhlavní nepřítel Vám zůstal Kibi . Jo a Onion . Jak se objeví příležitost vždy se na něj vrhnou tzv. fejkobijci . Upraveno 10. února 2010 uživatelem HonzaX
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 To Frantík Fejky už tu snad nejsou , ale jako úhlavní nepřítel Vám zůstal Kibi . Jo a Onion . Jak se objeví příležitost vždy se na něj vrhnou tzv. fejkobijci . Pleteš se, Honzo. Jako hlavní nepřítel nám zůstala lidská hloupost, malost a uražená ješitnost. A to, že tyto vlastnosti korelují hlavně s Kibim a Onionem, za to my přeci nemůžeme. Do této debaty jsem dnes vstoupil proto, že jsem nechápal, proč Kibi, který má v avataru fotku, která není jeho a je upravená bez souhlasu autora, brojí proti úpravě svých fotek. A nechápu to stále. Ale alespoň jsem si potvrdil, že pokud napíšu cokoliv proti Kibimu, tak ihned přikvačí Honza, Apep a Onion. A přitom já primárně proti Kibimu nejsem. Ale když on si pořád nabíhá a nabíhá, kosmonaut jeden
Apep Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Pleteš se, Honzo. Jako hlavní nepřítel nám zůstala lidská hloupost, malost a uražená ješitnost. A to, že tyto vlastnosti korelují hlavně s Kibim a Onionem, za to my přeci nemůžeme. Do této debaty jsem dnes vstoupil proto, že jsem nechápal, proč Kibi, který má v avataru fotku, která není jeho a je upravená bez souhlasu autora, brojí proti úpravě svých fotek. A nechápu to stále. Ale alespoň jsem si potvrdil, že pokud napíšu cokoliv proti Kibimu, tak ihned přikvačí Honza, Apep a Onion. A přitom já primárně proti Kibimu nejsem. Ale když on si pořád nabíhá a nabíhá, kosmonaut jeden A já nejsem primárně proti nikomu na tomhle fóru, jen občas projevím svůj názor, nebo dojem z něčeho
Frantik Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 To Frantík Fejky už tu snad nejsou , ale jako úhlavní nepřítel Vám zůstal Kibi . Jo a Onion . Jak se objeví příležitost vždy se na něj vrhnou tzv. fejkobijci . Uz ti presne odpovedel Night. A já nejsem primárně proti nikomu na tomhle fóru, jen občas projevím svůj názor, nebo dojem z něčeho No a my delame presne to same, jen s tim rozdilem, ze te netitulujeme fejkobijcem, kriklounem a ja nevim cim. Vyjadrujes nazor, tak jako ja.
Návštěvník salamio Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ale alespoň jsem si potvrdil, že pokud napíšu cokoliv proti Kibimu, tak ihned přikvačí Honza, Apep a Onion. To buď aspoň rád, že na tebe cibulář jen přikvačí a nevyhrožuje banem jako mně (a to jsem ani nenapsal nic až tak proti kibimu) . Musí to být ale krásný pocit mít svého soukromého moderátora! Rozumíš, když si k tomu přidáš to opojení z toho, že jenom ty sám rozhoduješ o tom, které fotky si v galerii necháš a které smažeš, komu pošleš hi-res a komu ne... Z toho aby se jednomu snad i zatočila hlava!
Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 komu pošleš hi-res a komu ne... a todle je vážně pravda??? Neprudím......!!!! Však Kibi nemá a neměl problém posílat fotky.....i hi-res - pokud je měl.
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Rozumíš, když si k tomu přidáš to opojení z toho, že jenom ty sám rozhoduješ o tom, které fotky si v galerii necháš a které smažeš, komu pošleš hi-res a komu ne... Z toho aby se jednomu snad i zatočila hlava! Rozumím. Pak není divu, že ego a pocit nedotknutelnosti nabobtná do takových rozměrů, že tě to nafoukne jako balón a vynese až na Měsíc. Jojo, kdybych se lépe učil, také jsem mohl býti kosmonautem
Návštěvník salamio Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 a todle je vážně pravda??? Neprudím......!!!! Však Kibi nemá a neměl problém posílat fotky.....i hi-res - pokud je měl. Ach jo, už jsem to psal tady. Zeptej se Chumpuse.
Viktor Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Pánové, zdá se mi, že jste od toho hovna, který tu týdny řešíte, všichni čím dál víc umazaný
mengelis Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 zas je fajn vědět, že se na tomhle serveru nejebe jen do mě :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 zas je fajn vědět, že se na tomhle serveru nejebe jen do mě :-) No vidíš.
XXXfazerXXX Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Rozumím. Pak není divu, že ego a pocit nedotknutelnosti nabobtná do takových rozměrů, že tě to nafoukne jako balón a vynese až na Měsíc. Jojo, kdybych se lépe učil, také jsem mohl býti kosmonautem To,ze mas pravdu,ale nezmeni,ze hasisaci proste do kosmu nelitaj a z priznivce Over Kill neudelaj gentlemana ani prechytraly knizky, ani sako.................hergot,kdy vlastne prijedes? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. února 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ach jo, už jsem to psal tady. Zeptej se Chumpuse. To jsem četl. Nicméně,pokud vím,bylo to trošinku jinak...... Tím netvrdím,že je chyba jen na jedné straně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se