Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 trošku mám pocit, že jste se, banda paneraistů (zjednodušeně řečeno) , trošku ztotožnili s forem... Forum je vaše, vy jste svědomí tohoto fora, jeho duše, esprit... udáváte tón a co si myslí vaše skupinka , tak je pravda... Diskusní fóra byla vždy o nějaké volnosti, ale tady to neplatí... .. a vy jste tady teď šéfové... Kolik lidí se tady zapojilo do debaty v tomhle vláknu? Hele, chlapci moji milí, pěkně se do mně tady opírejte, mně je to dost jedno, jen vás poprosím: neexpandujte do dalších vláken a rubrik, ono je to dost nepříjemné, když otevřu vlákno a tam najdu ukřivděného salámia a něž si ve fotogalerii nalistuju další fotku, tak musím přeléz horu něčeho o něčem které je ve výsledku o ničem... Takže s chutí do mně, ať je po mně Třeba vás tohle co tady předvádíte přestane bavit Nejen za zmrzačenou češtinu, ale i za nevalidní logické závěry. Jinak jsem měl za to, že když mod někomu smaže řekněme 15 příspěvků během krátké doby (které navíc nebyly v rozporu s pravidly fóra, pouze je mod dle svého názoru považoval za OT), alespoň se bude obtěžovat upozornit daného uživatele, nástrojů má na to dost. Nyní vidím, že moderování funguje jinak: Dřív, naše ukřivděná kamarádko, než jsem ti to stihnul napsat... ale co... Máš pravdu Pánové, mějte se v tomto vlákně pěkně, alespoň si procvičíte prstoklad na klávesnici Pa holky
tombed Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) trošku mám pocit, že jste se, banda paneraistů (zjednodušeně řečeno) , trošku ztotožnili s forem... Forum je vaše, vy jste svědomí tohoto fora, jeho duše, esprit... udáváte tón a co si myslí vaše skupinka , tak je pravda... Diskusní fóra byla vždy o nějaké volnosti, ale tady to neplatí... .. a vy jste tady teď šéfové... Kolik lidí se tady zapojilo do debaty v tomhle vláknu? Hele, chlapci moji milí, pěkně se do mně tady opírejte, mně je to dost jedno, jen vás poprosím: neexpandujte do dalších vláken a rubrik, ono je to dost nepříjemné, když otevřu vlákno a tam najdu ukřivděného salámia a něž si ve fotogalerii nalistuju další fotku, tak musím přeléz horu něčeho o něčem které je ve výsledku o ničem... Takže s chutí do mně, ať je po mně Třeba vás tohle co tady předvádíte přestane bavit to ani nemusíme, ty si podřezáváš větev sám milý Onione... kdyby za demagogii dávaly metály, leskla by se ti hruď... nikdo si nemyslí, že jsme duše, svědomí aj. fóra, ale nejsi to ani ty! Šéfové už vůbec ne, nemůže mazat, nemůže dávat upozornění ani banovat něčí intelektuální výrony. Proto si nemůžeš pravidla přizpůsobovat sobě a tvému pohledu na svět, názorově rozdílné členy titulovat výrazy křiklouni, banda aj.... a na to poukazujeme, mám pocit, že jen ty a jeden fotograf si tady dělají co chtějí... nu což každý ať si obrázek udělá sám! PA květinko! Doufám, žes materiálu na disertačku nasbíral dost, rád bych si ji potom přečetl. Upraveno 10. února 2010 uživatelem tombed
Conrad Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) A kde vidíš nějaké logo a ochranu proti kopírování? Já vidím volně visící fotky na webu, které jejich autor volně a veřejně vystavil, aniž by se zobrazených zeptal na souhlas! Původně jsem se nechtěl do téhle nesmyslné diskuze zapojovat, ale tohle už se mi zdá skutečně přes míru.Na foru Knife,kde jsem dlouhé roky jsou pravidelně otiskovány fotky z výstav,a co tam nebyli se dožadují jejich co nejrychlejšího uveřejnění,alby ale trochu zažili tu atmosféru,když už tam nemohli být osobně.Nikoho nenapadne,aby žádal o souhlas toho, kdo je na fotce at je to návstěvník nebo nožíř,protože ten dotyčný by to považovat za pitomost .Asi jste zapoměli,jak byly fotky Kibiho ze srazu vítané,když se tu objevily a teď vyčítáte,že Vaše ctěná a vážená osobnost k tomu nedala souhlas.Inu kdo chce psa bít hůl si vždycky najde.Osobně tedy Kibimu dávám souhlas s použitím jakýchkoliv fotografií s mou osobou pokud to nebude zrovna v tak choulostivé , prekérní a riskantní situaci jako sex třeba s Lucií |Talmanovou Upraveno 10. února 2010 uživatelem Conrad
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 trošku mám pocit, že jste se, banda paneraistů (zjednodušeně řečeno) , trošku ztotožnili s forem... Forum je vaše, vy jste svědomí tohoto fora, jeho duše, esprit... udáváte tón a co si myslí vaše skupinka , tak je pravda... Diskusní fóra byla vždy o nějaké volnosti, ale tady to neplatí... .. a vy jste tady teď šéfové... jo jo, když dojdou argumenty tak je tady ještě slovo panerai - to je fakt sranda
spiderer Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Onione jsi uplne mimo, uz jsem ti to psal nekolikrat (nejen ja), ale porad dokola ti vysvetlovat ze se chovas jako pako je nuda Opet jsi to nezvladl, stacilo se omluvit a mohlo se jet v klidu dal, vice si ublizovat podobnymi vylevy nemusis, takovej masochista snad nejses
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Osobně tedy Kibimu dávám souhlas s použitím jakýchkoliv fotografií s mou osobou pokud to nebude zrovna v tak choulostivé , prekérní a riskantní situaci jako sex třeba s Lucií |Talmanovou Milý Conrade (už se bojím tě oslovit jménem ), začal s tím opravdu kibi, který se první dovolával smazání kresby od Martina, což je naprostý nesmysl! Martin si přece může nakreslit co chce a inspirovat se jakoukoliv fotkou, je to JEHO autorský počin (myslím tu kresbu). Já osobně taky nemám problém se svými fotkami na kibiho stránkách, nemám ani problém s fotkami svých hodinek na kibiho stránkách a ode mne žádný souhlas nepotřebuje. Jako ho ode mne nepotřebuje hciq! Dělám mezi nimi rozdíl? Ale když se kibi začne nesmyslně ohánět autorskými právy, ozvu se. Nebo tobě se líbí, že fotky původně určené pro toto fórum a převážně od členů tohoto fóra kibi dětinsky vymazal a zavěsil je kamsi jinam?
Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ale když se kibi začne nesmyslně ohánět autorskými právy, ozvu se. Nebo tobě se líbí, že fotky původně určené pro toto fórum a převážně od členů tohoto fóra kibi dětinsky vymazal a zavěsil je kamsi jinam? Kamile,ve vší úctě...... Mně se třeba Kibiho rozhodnutí taky nelíbí,nicméně protest je to jediné,co mohu udělat. Ono kdyby obě strany ubraly na urážkách,narážkách,egu a já nevím na čem ještě,možná by to tak nedopadlo.......možná,že kdyby tu byl chvilku klid,že se sem ty fotky třeba zase vrátěj. Ano,v jistých směrech je to teď dovedeno ad absurdum......ale (z mého pohledu) to NENÍ CHYBA JEN KIBIHO. Kibi dětinsky smazal fotky....Kalifx,Spiderer,Salámio,Ty a další jste si(z mého pohledu minimálně vošklivě) notovali ve vlákně fíky......je to začarovanej kruh. Osobně považuju kibiho za kamaráda,neznamená to ale,že mu neřeknu něco nepěkného....pokud se mi něco nelíbí,vpálím mu to. Vážím si tu spousty lidí,mnohé bych rád poznal osobně.....mnohé jsem poznal. Kua,nechme ty zasraný kibiho fotky chvilku bejt.......jste schopní to vydržet třeba tejden??????
Frantik Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Kamile,ve vší úctě...... Mně se třeba Kibiho rozhodnutí taky nelíbí,nicméně protest je to jediné,co mohu udělat. Ono kdyby obě strany ubraly na urážkách,narážkách,egu a já nevím na čem ještě,možná by to tak nedopadlo.......možná,že kdyby tu byl chvilku klid,že se sem ty fotky třeba zase vrátěj. Ano,v jistých směrech je to teď dovedeno ad absurdum......ale (z mého pohledu) to NENÍ CHYBA JEN KIBIHO. Kibi dětinsky smazal fotky....Kalifx,Spiderer,Salámio,Ty a další jste si(z mého pohledu minimálně vošklivě) notovali ve vlákně fíky......je to začarovanej kruh. Osobně považuju kibiho za kamaráda,neznamená to ale,že mu neřeknu něco nepěkného....pokud se mi něco nelíbí,vpálím mu to. Vážím si tu spousty lidí,mnohé bych rád poznal osobně.....mnohé jsem poznal. Kua,nechme ty zasraný kibiho fotky chvilku bejt.......jste schopní to vydržet třeba tejden?????? No tejden to asi nevydrzim, ale muzu to zkusit
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Kamile,ve vší úctě...... Mně se třeba Kibiho rozhodnutí taky nelíbí,nicméně protest je to jediné,co mohu udělat. Ono kdyby obě strany ubraly na urážkách,narážkách,egu a já nevím na čem ještě,možná by to tak nedopadlo.......možná,že kdyby tu byl chvilku klid,že se sem ty fotky třeba zase vrátěj. Ano,v jistých směrech je to teď dovedeno ad absurdum......ale (z mého pohledu) to NENÍ CHYBA JEN KIBIHO. Kibi dětinsky smazal fotky....Kalifx,Spiderer,Salámio,Ty a další jste si(z mého pohledu minimálně vošklivě) notovali ve vlákně fíky......je to začarovanej kruh. Osobně považuju kibiho za kamaráda,neznamená to ale,že mu neřeknu něco nepěkného....pokud se mi něco nelíbí,vpálím mu to. Vážím si tu spousty lidí,mnohé bych rád poznal osobně.....mnohé jsem poznal. Kua,nechme ty zasraný kibiho fotky chvilku bejt.......jste schopní to vydržet třeba tejden?????? ty si pil ?
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Kua,nechme ty zasraný kibiho fotky chvilku bejt.......jste schopní to vydržet třeba tejden?????? JENŽE MĚ UŽ KIBI PŘESTÁVÁ BAVIT A ASI MU DÁM BAN SÁM. Kolikrát jsem mu psal ať si to vlákno zamyká? Bylo by po problému. Nemá v tom také svou část viny? EDIT: A s ním ho asi dostane salamio. 10x postovat stejný příspěvek, když mi ho moderátor maže, je nad mé chápání. A vysvětlovat to tím, že nedostal písemné upozornění. To by pochopil i průměrně inteligentní člověk, což on není.
tombed Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 jo jo, když dojdou argumenty tak je tady ještě slovo panerai - to je fakt sranda hele SukHoi celkem jsi mě inspiroval a páč tu teď řešíme kopyrajt a byl bych nerad, abys mě zjebal, ačkoli bys neměl, páč máš vyšší číslo, táži se... mohu tvou větu použít do podpisu??? děkuju za odpověď
Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Kolikrát jsem mu psal ať si to vlákno zamyká? Bylo by po problému. Nemá v tom také svou část viny? Ano.....MÁ! A doufám,že si to vlákno začne konečně zamykat. 4 Fanda - dík 4 SukHoi - ještě ne.
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 hele SukHoi celkem jsi mě inspiroval a páč tu teď řešíme kopyrajt a byl bych nerad, abys mě zjebal, ačkoli bys neměl, páč máš vyšší číslo, táži se... mohu tvou větu použít do podpisu??? děkuju za odpověď nalož si s ní jak uznáš za vhodné - he he
tombed Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 nalož si s ní jak uznáš za vhodné - he he děkuju... mám tě uvést jako autora nebo ti je publicita u ř..i?
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) děkuju... mám tě uvést jako autora nebo ti je publicita u ř..i? pošli mi čokoládu a džus a je to vyřízený Upraveno 10. února 2010 uživatelem SukHoi
Tomasek Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 A s ním ho asi dostane salamio. 10x postovat stejný příspěvek, když mi ho moderátor maže, je nad mé chápání. A vysvětlovat to tím, že nedostal písemné upozornění. To by pochopil i průměrně inteligentní člověk, což on není. A neměl by toho banána dostat spíš Onion za to, že 10x smaže řádnému členu příspěvek? Pokud to nebylo v sekci Německé hodinky, tak to vidím na zneužití moderátorské pravomoci!
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 A neměl by toho banána dostat spíš Onion za to, že 10x smaže řádnému členu příspěvek? Pokud to nebylo v sekci Německé hodinky, tak to vidím na zneužití moderátorské pravomoci! už sem to jednou psal - vyhodit je všechny (červený i modrýho) a najmout někoho kdo nesnáší hodinky, tudíž si nebude vytvářet i osobní vztahy na srazech a bude pouze dohlížet nad virtuálními pravidly fora
tombed Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 pošli mi čokoládu a džus a je to vyřízený to bych musel na počtu, buď prosím 17.2. okolo 9.45 na Chodově na sjezdu z D1 někde v těch esíčkách před nájezdem na jižní spojku... je tam protihluková padesátka, podal bych ti to z okna...
vanderB. Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 teda, tady to poslední dobou na foru fakt žije, ať člověk vleze kam vleze, tak se to tam zvrtne zvrtne...rok 2010 je asi rokem přechodu/ů dal jsem si tu práci, nasbíral data a vyhodnotil počet vláken s hádkami a bez pomocí koláčového grafu.
Dantechno Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) A takovy hezky komiksy a kresby jsme pro vas vytvorili..... podle me se nedockame dalsiho pokracovani ctyrlistku. Upraveno 10. února 2010 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se