Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Hele, hciq vtipně upravil jednu obyčejnou fotku z hospody. Nikomu tím neublížil.

Kibiho se to dotklo a ohradil se. Chudák malá, takové příkoří se mu událo.

Vážně ti to nepřijde, že z Kibiho fotek se stala nedotknutelná modla?

Kibi se nikoho neptal, zda jeho fotky ze srazu může použít a veřejně vystavit.

Ale my se máme ptát, zda je můžeme použít pro drobný žertík?

Od teď na Kibiho reagovat nebudu. Kohorta jeho nohsledů by mohla chytit psotník a to bych nerad. Čau.

A myslíš, že se někdo ptal lidí kteří jsou někde na kulturní akci, zda se jejich ksich může ukázat druhý den na tn.cz , nebo v MFDnes?

Můžeme začít dělat srazy temné strany síly a světlé strany :) Na temné straně se fotit asi bude , fotky nebudou podléhat nějaké cenzůře, maximálně někdo poprosí fotografa "mně ne" a světlá strana bude bez fotek, resp. se usnese a smluvně si ošetří následnou existenci svých fotografií :) :) :) :)

• Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hehe....už tu začínaj znovu padat slova,jako nohsledi apod.

Myslím si(ano,myslet znamená hovno vědět,toho jsem si vědom),že Kibi nemá nejmenší problém poslat fotky,které udělal komukoliv. Otázkou je,zda fotky ve velkém rozlišení má(těch konkrétních hodinek). Salámio,nechci a nebudu se tu s Tebou přít a slovíčkařit........za ten kýbl sraček okolo mi to nestojí. Reagoval jsem pouze svým dojmem. Páč různé narážky tu jsou pořád a neustále.....nelíbí se Ti to?Sorry,to není můj problém. Je to jen můj pocit. Nic víc a ani nic míň.

Že se kibi ohrazuje proti použití jeho fotky,to je jeho problém.......pokud si nemůže pomoct,já to za něj řešit nebudu.

Co mi vadí je snad zřejmé ?! :)...a ano,naše pohledy se mohou rozcházet...toho jsem si také vědom. A abych si zase nevyslechl pindy o tom,že jako mod...blablabla......píšu to jako GILIUS.....soukromá osoba s vlastním pohledem na věc.

Odesláno
A myslíš, že se někdo ptal lidí kteří jsou někde na kulturní akci, zda se jejich ksich může ukázat druhý den na tn.cz , nebo v MFDnes?

Můžeme začít dělat srazy temné strany síly a světlé strany :) Na temné straně se fotit asi bude , fotky nebudou podléhat nějaké cenzůře, maximálně někdo poprosí fotografa "mně ne" a světlá strana bude bez fotek, resp. se usnese a smluvně si ošetří následnou existenci svých fotografií :) :) :) :)

Pořídíme-li fotografii jakékoliv osoby, musíme mít jasný souhlas s jejím zveřejněním. Souhlasem se rozumí písemný doklad. Jinak tomu je u fotografování přírody, či veřejných prostor. Potom však nesmí být osoby identifikovatelné. A v neposlední řadě je tu novinářská licence, jejíž vlastník nepotřebuje svolení o publikaci fotografií.

Odesláno

Fajn příští sraz nafotí novinář :) :) Kurňa chlapi, vám už vážně jebe, když řešíte takovéhle hlouposti :)

Pořídíme-li fotografii jakékoliv osoby, musíme mít jasný souhlas s jejím zveřejněním. Souhlasem se rozumí písemný doklad. Jinak tomu je u fotografování přírody, či veřejných prostor. Potom však nesmí být osoby identifikovatelné. A v neposlední řadě je tu novinářská licence, jejíž vlastník nepotřebuje svolení o publikaci fotografií.

a hlavně to píšu výše.. dva srazy.. temná strana, světlá strana :) :) :) :)

edit: Jinak po tomto krátkém expozé tady v tom vlákně opět končím a přenechávám vás vašemu osudu a vůli :)

Odesláno
Mám otázku , čí Ty jsi nohsled ? Ypa . ( Suchoje ) Od MM tady blbnete .

Jo, tys na to kápnul. Pořád čekám, kdy si YPO mého patolízalství všimne a dá mi slevu na Sinny.

A nebo je to tak, že nechápu lidi, co mají v avataru fotku upravenou bez svolení autora, ale plačtivě řeší zneuctění fotek svých.

Odesláno
Jo, tys na to kápnul. Pořád čekám, kdy si YPO mého patolízalství všimne a dá mi slevu na Sinny.

A nebo je to tak, že nechápu lidi, co mají v avataru fotku upravenou bez svolení autora, ale plačtivě řeší zneuctění fotek svých.

Tebe se to netýká tak , co se do toho montuješ ?

Odesláno

Fakt jste úžasný, jak se tady už měsíc do sebe všichni navážíte.... ale už to jednou tady bylo, když toto někdo na takových stránkách nabízí, tak nepředpokládám, že to není jeho foto. Stejně jako v adidasu, když si koupím třeba boty, tak mi nedokazují, že to není fejk, předpokládám že prodávají originál. Ale neznalost neomlouvá co...

Odesláno
Tebe se to netýká tak , co se do toho montuješ ?

Tak ony se mě netýkají třeba ani vintage Rolexky, které si koupil Skalis a přesto jsem si dovolil vyjádřit svůj názor ;)

Tak nějak jsem měl dojem, že tu reagujeme na různé věci a 99,999% z nich se nás netýká.

A mám pocit, že obdobné to bude i na jiných fórech :)

Odesláno (upraveno)
Fakt jste úžasný, jak se tady už měsíc do sebe všichni navážíte.... ale už to jednou tady bylo, když toto někdo na takových stránkách nabízí, tak nepředpokládám, že to není jeho foto. Stejně jako v adidasu, když si koupím třeba boty, tak mi nedokazují, že to není fejk, předpokládám že prodávají originál. Ale neznalost neomlouvá co...

Kaslem to. Kto nevidi rozdiel medzi netom a kamennym obchodom..

Upraveno uživatelem emte
Odesláno (upraveno)
bingo, chtěl jsem vyzkoušet něco na organický modelování a možnost pro rapid prototyping. Pár maníků v tom navrhuje šperky. Jinak v tom prej dělali nějaký věci pro Avatar

:offtopic: ... :suicide_anim:

na organiku asi gut, ale je to hlavne na postavy, takze to ide uplne mimo mna ... ja radsej svoje Rhino :) (organiku trosku zvlada a na RP je tiez pouzitelne ... a sperky sa v Rhine tiez daju zbastlit, je na to aj speci plugin, ale to asi vies ;) )

btw. na Avatare ficalo X studii a pouzivali okrem ZBrushu hlavne Mayu, tu je odkaz na nejake WIP modely, mozno aj finaly z Avatara

Upraveno uživatelem TomasP
Odesláno

Onione, při vší úctě, mám pocit, že si, zejména v poslední době, pletete funkci moderátorů s postavením arbitra nebo ombudsmana. Není přece v popisu práce moderátora stavět se za někoho/proti někomu nebo dávat někomu za pravdu na úkor názoru jiného. Že ti u nicku svítí červená funkce totiž pro někoho může znamenat, že tvůj názor má jaksi trochu větší váhu než názory řadových členů (myslím tím případy, kdy nejsou porušována pravidla). Moderujte, dbejte na dodržování pravidel, ale vyjadřujte osobní názory k hodinkám (nožům, trenkám, košilím). S funkcí jsi vždycky nejdřív moderátor a teprve potom Onion a jako moderátor bys měl být vždycky ?prudko nad vecou?, jak už tu někdo napsal. Když tě budu chtít poslat do p....e jako Oniona a ne jako moderátora, jak to mám udělat? :)

Odesláno
Onione, při vší úctě, mám pocit, že si, zejména v poslední době, pletete funkci moderátorů s postavením arbitra nebo ombudsmana. Není přece v popisu práce moderátora stavět se za někoho/proti někomu nebo dávat někomu za pravdu na úkor názoru jiného. Že ti u nicku svítí červená funkce totiž pro někoho může znamenat, že tvůj názor má jaksi trochu větší váhu než názory řadových členů (myslím tím případy, kdy nejsou porušována pravidla). Moderujte, dbejte na dodržování pravidel, ale vyjadřujte osobní názory k hodinkám (nožům, trenkám, košilím). S funkcí jsi vždycky nejdřív moderátor a teprve potom Onion a jako moderátor bys měl být vždycky ?prudko nad vecou", jak už tu někdo napsal. Když tě budu chtít poslat do p....e jako Oniona a ne jako moderátora, jak to mám udělat? :)

Ta funkce neznamená, že nemůžeme diskutovat jako všichni.

Za nikoho se nestavím, jen se ptám, zda TOHLE má cenu? Doberete se někam? Nedoberete, je to jen pokračování diskuse o fejcích , pouze byl zvolen zástupný problém....

Ono, čím méně se člověk tohoto ůčastní, tím víc mu to pak přijde "zvláštní" ...Nebo máte pocit, a přiznávám, že už nevím kdo je s kým a proč, že jste se za těch několik stránek textu někam posunuly? :)

Odesláno
Ta funkce neznamená, že nemůžeme diskutovat jako všichni.

Za nikoho se nestavím, jen se ptám, zda TOHLE má cenu? Doberete se někam? Nedoberete, je to jen pokračování diskuse o fejcích , pouze byl zvolen zástupný problém....

Ono, čím méně se člověk tohoto ůčastní, tím víc mu to pak přijde "zvláštní" ...Nebo máte pocit, a přiznávám, že už nevím kdo je s kým a proč, že jste se za těch několik stránek textu někam posunuly? :)

No ja myslim, ze mame jasno "kdo proti komu" a hlavně proč!!!! A posunuly jsme se dost citelne - jeden clen tady jednoznacne propagoval fejky, provokoval a udelal bordel ve fotogalerii, kterou si pletl se svym serverem. Ted dela trapnou propagaci sve soukrome fotogalerii, kde jsou jak fejky, tak fotky clenu, kteri si to nepreji. Presto mu to vsechno prochazi, zato ti, kteri se ozvali, byli oznaceni za kriklouny a zabanovani. I to je urcitej posun, protoze je to jasne nastaveni systemu zde na foru :thumbsup_anim:

Odesláno
a kdo byl za diskusi v tomto podnětném a přínosném vláknu zabanován?

Ypo a carpacio dostali ban, protoze se ohradili proti moresum jednoho clena. Ja neresim, jak se ohradili, jakou formou, apod. Ale dostali ban proto, ze se jim nelibili praktiky zde.

Odesláno (upraveno)

TO Onion:

a, Root Admin vyzval kibiho ať si vlákno s odkazy na svou galerii kdesi v internetovém prostoru zamyká a vkládá tam jen své příspěvky. To se neděje

a někdo maže příspěvky , které vkládá člen salamio a jiní, přestože nejsou proti pravidlům. Předpokládám podobně jako salamio, že jsi to ty.

Můžeš říct proč, když tvrdíš, že nejsi na ničí straně ???

b, kam jsme se dobrali ve tvém ''populárním'' vlákně o fake ??? .

c, co je Ti prosím do toho, o čem se v tomto vlákně a s jakým výsledkem diskutuje, když to není v rozporu s pravidly ???

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Taky sleduji, že ať napíše Salamino v určitém vlákně cokoliv, tak je ta za chvíli pryč. Asi vítr.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...