spiderer Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 I ty rakvovy? Nebo na tech jeste je nejaka remeslna prace potreba? Ypo ma ale recht, pokud to bude dobry tak mit v tomhle duchu treba i nocni stolek by byla frajerina
pandice73 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 I ty rakvovy? Nebo na tech jeste je nejaka remeslna prace potreba? Ypo ma ale recht, pokud to bude dobry tak mit v tomhle duchu treba i nocni stolek by byla frajerina Ty klobaso,to by se asi nedoplatil.Nechutna zalezitost,to rucni lesteni.Rano na to jdu a ver mi,ze bych na to radsi nesel.....
XXXfazerXXX Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Dobrej den panove...male shrnuti....Instant,major Zeman,Chandler maji hotovo,zabaleno a odeslano v sobotu.Peta biker a pato31681 probiha vyroba.NightinGale hotovo,cekam na osobni odber a pri teto prilezitosti konzumaci ruznych alkoholickych napoju s naslednou drzkou v louzi.Spiderer a Ricous maji zatim smulu.Vymejslej ptakoviny a ted musej cekat.Pocitam,ze odeslu maximalne do konce tydne..........................Az vam ta volovina,kterou se snazite obejit fukci fusekle,polozeny na nocnim stolku ,prijde.Neobtezujte sexualne postacku,zkontrolujte vyrobek a v pripade spokojenosti, odeslete prislusnou castku na muj ucet........................Castka pro majora Zemana a Candlera je stejna 670Kc plus postovne a balne 90Kc....celkem 760Kc.Instant toma o dost horsi,nebod jsou Malacky pro postacku velice nedostupne,postovne a balne cini 230Kc.Takze celkem 900Kc .........................pro platbu Pay Pal....e-mail dan.rez@seznam.cz....cislo uctu..178778653/0600...GE Money Bank....................................pokud pri cteni tohoto vlakna kohokoli dojme osud meho hubnouciho papouska,nebo vlastni osud me sebestredne osoby,nebranim se zaslani jakekoli castky na vyse uvedeny ucet....predem dekuji Dan
pato31681 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Ani som sa nemal dozvediet ze sa moja doska uz vyraba... asi dnes nezaspim
Dantechno Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Zdar hosi, dneska jsem byl odnest Pandicemu remen na dilnu a zrovna se mordoval s cernyma hodinkovnicema pro ty dva labuzniky. Hudroval u toho jak krocan a zamazanej byl jak hornik. Musim rict ze ja bych se na to uz davno vys...... Ale jednu mel skoro hotovou a luxus....
Peta-Biker Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Dane, hoj, počkej, my nemáme černou. Aspoň já teda ne, doufám
Dantechno Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Dane, hoj, počkej, my nemáme černou. Aspoň já teda ne, doufám Sorry , nevim presne pro koho jsou ( to bude vedet druhej varskej Dan ) ale byly tam
Peta-Biker Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Já mám objednanou světlou - dřevo, co máš Ty.
ricous Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Černou mám já a Spiderer - až se to bojím sem napsat, kvůli pandici...
XXXfazerXXX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Neboj Petane,tvoje a pato31681 se vyrabeji.Rakvovky jsou hotovy a zabaleny.Zitra bych je poslal,kdyby mi ten velkomoderator napsal adresu.Fakt nejsem soukromy vocko,abych ji splasil sam.Googlovani je prd platny,na dotaz metrosexual Michal,mi vyjelo tohle.Nepredpokladam,ze to je spiderer..................tady je blba fotka te NightinGalovo................kurnajs,nez to meno vzdycky napisu,tak bych se pos.al.Nemuzes si vybrat nejakou rozumnou prezdivku?Treba Strup
Dantechno Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Podle kravaty by to Spiderer mohl byt ale je tam moc malo gelu.
XXXfazerXXX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Podle kravaty by to Spiderer mohl byt ale je tam moc malo gelu. Kde myslis?Nahore nebo dole?
Peta-Biker Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Já myslím, že to je jasnej spajdy za 10let
Dantechno Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Kde myslis?Nahore nebo dole? Nahore. Slysel jsem totiz ze pavouk je mrtvej na spodek.
Peta-Biker Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Vy si koledujete, víte, jaká tady je teď hustá atmosféra, bany se rozdávaj na počkání.
Dantechno Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Vy si koledujete, víte, jaká tady je teď hustá atmosféra, bany se rozdávaj na počkání. Me ho Spiderer neda, prozradil bych na nej totiz, ze chtel odkladaci plochu hodinkovnice z predkozky Slona Africkeho. Pry aby mu to ladilo s remenem na jeho panerajich nebo co.... Nevyhoveli jsme mu, to zvire je chranene. Upraveno 2. února 2010 uživatelem Dantechno
XXXfazerXXX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Nahore. Slysel jsem totiz ze pavouk je mrtvej na spodek. Ja zas slysel,ze pavoucice jsou vyborny partnerky:Prej maj,mezi kazdejma dvema nohama pochvu a kdyz doleze starej pavouk do loznice,muze si vybrat ,kterou si navlikne
majorZeman Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 :D :D Fuj ze slona bych to nechtel ,koza je lepsi :-))) JInak dneska jsem ty klacky dostal .Pouziju jediny slovo LUXUS :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 ........tady je blba fotka te NightinGalovo................kurnajs,nez to meno vzdycky napisu,tak bych se pos.al.Nemuzes si vybrat nejakou rozumnou prezdivku?Treba Strup Piš to jako já: NnG Já myslím, že to je jasnej spajdy za 10letTos přehnal. Kouty už má teď a když se neoholí... 2-3 roky, víc ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se