Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Ja myslel, ze bezova, ja potrebuju bezovou. Bezova je podle me ta trojka. Ale nejsem zenska ty barvy mi delaj problemy. Na prazskym srazu jsem se naucil poznat "pletovou", jedna slecna tam mela s sebou celou drogerii Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Dantechno
ricous Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Na prazskym srazu jsem se naucil poznat "pletovou", jedna slecny tam mela s sebou celou drogerii Taky ses jí celej večer věnoval a podle mě ti dávala při odchodu i číslo na sebe (snad to taťka neviděl... ). Mám teda napsat fazerovi, pandici(-ovi) a nebo to s tou černou vyřešíš ty?
Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Taky ses jí celej večer věnoval a podle mě ti dávala při odchodu i číslo na sebe (snad to taťka neviděl... ). Mám teda napsat fazerovi, pandici(-ovi) a nebo to s tou černou vyřešíš ty? Ne ne , ja uz svoji mam. Ostatni je na vasi domluve. Asi si napis s Fazerem je tady casteji nez Pandice.
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 OK ja jdu taky poslat objednavku a budu doufat ze mi to pandice udela tak pekny jako protekcnimu dantechnovi
majorZeman Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Urcite,Dantechno je dobrej klucina ,ten se za nas primluvi
lolohh Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Pekna prace,slusi jim to tam Když cituješ příspěvek, tak z něj smaž původní fotky.
pandice73 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Jestli se nepletu , potahy: 3. Tmave hneda, 6. Tmave modra, 7. Cerna. Kdyztak me Dane oprav. EDIT: Jde to fakt blbe z ty fotky poznat, mozna jsem prohodil 3. a 6..... V realu jsou rozdily markantnejsi. 1.bila 2.cerna 3.bezova 4.tmavsi bezova 5.seda 6.modra 7.tmava seda.Ta trojka drevo je zelena ale tu cernou mame taky,jen mne nenapadlo,ze by to nekdo chtel.
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 1.bila 2.cerna 3.bezova 4.tmavsi bezova 5.seda 6.modra 7.tmava seda.Ta trojka drevo je zelena ale tu cernou mame taky,jen mne nenapadlo,ze by to nekdo chtel. Diky za info, jen se jeste zeptam, jak moc bila ta bila je? Neni trosku do bezova nebo kremova? Z fotky to tak trochu vypada, pak uz poslu finalni objednavku
pandice73 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Diky za info, jen se jeste zeptam, jak moc bila ta bila je? Neni trosku do bezova nebo kremova? Z fotky to tak trochu vypada, pak uz poslu finalni objednavku Jo,je trosku do kremova.Uplne bila je ta deska pod vzorkem.
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Jo,je trosku do kremova.Uplne bila je ta deska pod vzorkem. A ze to jsi ty sikovny remeslnik jak te fazer nazval porad mi, bude se to hodit k ty cerny nebo bys k ty bily/kremovy volil radsi neco jinyho? Diky
ricous Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 A ze to jsi ty sikovny remeslnik jak te fazer nazval porad mi, bude se to hodit k ty cerny nebo bys k ty bily/kremovy volil radsi neco jinyho? Diky Určitě se to hodí, neboj - já mám v téhle kombinaci winder, proto tahle volba.
majorZeman Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 OK dam na tebe Uz mam taky objednano ,tak jsem zvedavej
Peta-Biker Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 spide: Hoď tu potom fotky, prosím, jak vypadá ta bílo-béžová Dík
XXXfazerXXX Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Dobrej panove...male shrnuti...prosim o potvrzeni,jestli se nepletu.......Instant-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej.....Ricous-drevo Buk cernej-potah c.1bilej....Spiderer-drevo Buk cernej-potah c.1bilej...major Zeman-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej..................hosi v pondeli do zadam na vyrobu,posleze zabalim a rozeslu.Az budou klacky na ceste rozeslu sz s cislem uctu,cena za jednotlive kousky je jasna a k tomu pripoctu postovne,ktere zatim neznam.Az vam ty planky dojdou,zkontrolujte je a v pripade spokojenosti zaslete prachy na muj ucet....................nechapu sice,proc potrebujete odkladat hodinky na kus klacku,ale budiz,je to vase volba.Jste holt ulitli Chronouchylaci
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Fazer - Dane diky, u me souhlasi, pokud to bude bomba jak rikas objednam jeste kus ty pecky
chandler Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Určitě se to hodí, neboj - já mám v téhle kombinaci winder, proto tahle volba. taky jsem si vyhlidnul a objednal tuhle kombinaci tak snad to bude ok...
XXXfazerXXX Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) ....Instant-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej.....Ricous-drevo Buk cernej-potah c.1bilej....Spiderer-drevo Buk cernej-potah c.1bilej...major Zeman-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej...Chandler-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej...................................................pro Spiderera a Ricouse-pokud pojede Dantechno na sraz na sever,nuzete prebrat prkynka od neho,na miste.Vyhneme se potizim s postou Dan Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 pro Spiderera a Ricouse-pokud pojede Dantechno na sraz na sever,nuzete prebrat prkynka od neho,na miste.Vyhneme se potizim s postou Dan To by bylo super, bylo by to rychle a bez starosti.. doufam, ze na sraz taky dorazim, mam u duvod vic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se