Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Ja myslel, ze bezova, ja potrebuju bezovou.

Bezova je podle me ta trojka. Ale nejsem zenska ty barvy mi delaj problemy.

Na prazskym srazu jsem se naucil poznat "pletovou", jedna slecna tam mela s sebou celou drogerii :D

Upraveno uživatelem Dantechno
  • Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Na prazskym srazu jsem se naucil poznat "pletovou", jedna slecny tam mela s sebou celou drogerii :D

Taky ses jí celej večer věnoval a podle mě ti dávala při odchodu i číslo na sebe (snad to taťka neviděl... ;) ).

Mám teda napsat fazerovi, pandici(-ovi) a nebo to s tou černou vyřešíš ty?

Odesláno
Taky ses jí celej večer věnoval a podle mě ti dávala při odchodu i číslo na sebe (snad to taťka neviděl... ;) ).

Mám teda napsat fazerovi, pandici(-ovi) a nebo to s tou černou vyřešíš ty?

Ne ne , ja uz svoji mam. Ostatni je na vasi domluve. Asi si napis s Fazerem je tady casteji nez Pandice.

Odesláno
Jestli se nepletu , potahy: 3. Tmave hneda, 6. Tmave modra, 7. Cerna. Kdyztak me Dane oprav.

EDIT: Jde to fakt blbe z ty fotky poznat, mozna jsem prohodil 3. a 6..... V realu jsou rozdily markantnejsi.

1.bila 2.cerna 3.bezova 4.tmavsi bezova 5.seda 6.modra 7.tmava seda.Ta trojka drevo je zelena ale tu cernou mame taky,jen mne nenapadlo,ze by to nekdo chtel.

Odesláno
1.bila 2.cerna 3.bezova 4.tmavsi bezova 5.seda 6.modra 7.tmava seda.Ta trojka drevo je zelena ale tu cernou mame taky,jen mne nenapadlo,ze by to nekdo chtel.

Diky za info, jen se jeste zeptam, jak moc bila ta bila je? Neni trosku do bezova nebo kremova? Z fotky to tak trochu vypada, pak uz poslu finalni objednavku ;)

Odesláno
Diky za info, jen se jeste zeptam, jak moc bila ta bila je? Neni trosku do bezova nebo kremova? Z fotky to tak trochu vypada, pak uz poslu finalni objednavku ;)

Jo,je trosku do kremova.Uplne bila je ta deska pod vzorkem.

Odesláno
Jo,je trosku do kremova.Uplne bila je ta deska pod vzorkem.

A ze to jsi ty sikovny remeslnik jak te fazer nazval porad mi, bude se to hodit k ty cerny nebo bys k ty bily/kremovy volil radsi neco jinyho? Diky

Odesláno
A ze to jsi ty sikovny remeslnik jak te fazer nazval porad mi, bude se to hodit k ty cerny nebo bys k ty bily/kremovy volil radsi neco jinyho? Diky

Určitě se to hodí, neboj - já mám v téhle kombinaci winder, proto tahle volba.

Odesláno

Dobrej panove...male shrnuti...prosim o potvrzeni,jestli se nepletu.......Instant-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej.....Ricous-drevo Buk cernej-potah c.1bilej....Spiderer-drevo Buk cernej-potah c.1bilej...major Zeman-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej..................hosi v pondeli do zadam na vyrobu,posleze zabalim a rozeslu.Az budou klacky na ceste rozeslu sz s cislem uctu,cena za jednotlive kousky je jasna a k tomu pripoctu postovne,ktere zatim neznam.Az vam ty planky dojdou,zkontrolujte je a v pripade spokojenosti zaslete prachy na muj ucet....................nechapu sice,proc potrebujete odkladat hodinky na kus klacku,ale budiz,je to vase volba.Jste holt ulitli Chronouchylaci :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

....Instant-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej.....Ricous-drevo Buk cernej-potah c.1bilej....Spiderer-drevo Buk cernej-potah c.1bilej...major Zeman-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej...Chandler-drevo c.7 Mahagon-potah c.1 bilej...................................................pro Spiderera a Ricouse-pokud pojede Dantechno na sraz na sever,nuzete prebrat prkynka od neho,na miste.Vyhneme se potizim s postou Dan

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno
pro Spiderera a Ricouse-pokud pojede Dantechno na sraz na sever,nuzete prebrat prkynka od neho,na miste.Vyhneme se potizim s postou Dan

To by bylo super, bylo by to rychle a bez starosti.. doufam, ze na sraz taky dorazim, mam u duvod vic :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...