lastam Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Tak chlapi kupte to někdo ať je to v Česku!!!!!! http://cgi.ebay.com/Jaeger-LeCoultre-Gyrot...=item3efb019e67
hciq Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Ta masturbační lupa jako příslušenství mě fakt dostala.
Koniferka Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Ta masturbační lupa jako příslušenství mě fakt dostala. masturbační lupa
lastam Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Ta masturbační lupa jako příslušenství mě fakt dostala. jj mě taky, je sympatické to k tomu dodat v balení:-)
M916 Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Tak chlapi kupte to někdo ať je to v Česku!!!!!! http://cgi.ebay.com/Jaeger-LeCoultre-Gyrot...=item3efb019e67 No, "Make offer" bych mohl zkusit, ale jen pod podmínkou, že tvůj bankovní dům mi vydá záruku. kdyby to náhodou vyšlo... tohle je fakt masturbační záležitost :-)
lastam Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 tohle je fakt masturbační záležitost :-) velice! chtěl bych vidět blázna kterej by tohle měl na denní nošení(třeba do hospody)- hodinky za cca 6 mega, za to se dá sehnat pěknej barák nebo lamborghini:-)
Koniferka Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 takový do hospody nevstoupí,jak je rok dlouhý..zajímalo by mě,jak je to u takového gyroturba s odolností,protože vypadá dost křehce
lastam Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 takový do hospody nevstoupí,jak je rok dlouhý..zajímalo by mě,jak je to u takového gyroturba s odolností,protože vypadá dost křehce taky jsem nad tim premejslel a mam taky ten pocit ze kdyby spadly na zem tak je s nima hotovo...
Diamondking Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Asi do toho půjdu :)ale pod podmínkou, že u nás ve městě otevřou nějaký pánský klub v anglickém stylu. Do Šatlavy (jméno mé oblíbené hospůdky) bych je asi nevzal Ale jsou parádní...
Návštěvník salamio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 taky jsem nad tim premejslel a mam taky ten pocit ze kdyby spadly na zem tak je s nima hotovo... Proto radši vezmu dvoje ? jedny na ND. Kdože to tady má známé u Providentu?
bandicoot Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Vono je vůbec divný, že to prodává - tohle jsou hodinky z takový kategorie majitelů, který 300 sem 300 tam už neřešej. Ledaže by to byla součást dědictví a mladý to nechtěli...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se