Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

tohle jsem ještě neviděl, ale zjistil jsem, že je fortis poněkud promiskuitní co se týká individualizací a trochu to to v mých očích ubírá na jejich kreditu

Návštěvník YPO
Odesláno

jasně - kvalita bude jistě zachována - otázka je jestli je tohle zapotřebí ? - i když vždycky jde jenom o peníze :)

Odesláno (upraveno)

Měla by to být limitka pro piloty Herkulesů - Marine Hercules Squadron.

Ta lebka by se asi spíš hodila na hodinky desetiletých kluků, ale netroufám si to hodnotit v kontextu nějaké uzavřené "party".

Takových limitek Fortis udělal dost.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
  lib napsal:
Měla by to být limitka pro piloty Herkulesů - Marine Hercules Squadron.

Ta lebka by se asi spíš hodila na hodinky desetiletých kluků, ale netroufám si to hodnotit v kontextu nějaké uzavřené "party".

Takových limitek Fortis udělal dost.

kdo ví, kde všude jí maj kluci vytetovánu... pro ně to asi vypovídací hodnotu má

Odesláno

Jsou super. Myslím, že tuším, na co YPO naráží. Trošku to zasmrádá swatchlookem, ale já už mám tohle u Fortisu vyřešený. Oni prostě jen chtěj být jinde. Nechtěj spadnout do stejnýho pytle, jako všichni ostatní a dělat padesát let dvacet stejných "tradičních" modelů. Experimentujou s designem a přitom si zachovávaj svůj osobitej robusní styl a to je proč jsem na tuhle značku zatíženej. ...A to si ani neumim představit jakou radost z nich musí mít ta "partička" pilotů ...:-) Při pomyšlení na sběratele kteří musí mít úplně všechny modely chápu i ten finanční aspekt.

Odesláno
  Karlos napsal:
Jo tak toto může nosit jen jediný člověk :D

To sedí! Dovolit by si to mohl a jako úlet by to bylo taky fajn, možná by mu je Fortis i dal pro PR účely, kamarád u něj "hraje" na trumpetu a poponáší ho na vystoupeních, předám info :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...