Libunda Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Tak tedy, mel jsem kvalitní oblecení, kvalitní boty, kvalitní motorku, kvalitní auto (chvilku i kvalitní zivot) a konecne jsem dospel k rozhodnutí porídit si kvalitní hodinky. Okukoval jsem Rolex, Tagy, Omegy atd..... mám ale pocit, ze do jejich designu jsem jeste nedospel. "Rozumej 34 let..." Rozhodl jsem se tedy porídit si "B". Znám svůj styl, znám své moznosti, ale neznám vsemozné odchylky, problémy, kvality jednotlivých modelů, i kdyz to tady ctu uz druhý den... Do dnesní doby jsem nosil toto: http://www.hodinky.cz/citizen-eco-drive-av0020-55h-e210.html Ted pokukuju po (pro zacátek) bazarových modelech. : Jedná se tedy o klasictejsí modely. Vubec se ale nevyznám v kamenech, kalibrech atd........ Muze mi prosím nekdo udelat strucnou, ale zároven obsáhlou prenásku?? Co se týká vzhledu, líbí se mi vsechny, ale co se týká technických dat, nechám si od vás rád poradit. Díky
People Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Som zvedavy, kto urobi prednasku. Najprv si vyber ci baterka alebo mechanika a potom si najdi podla dizajnu, ktore sa Ti pacia. Je to najlepsia cesta ak sa ti velmi nechce hladat detailnejsie info.
Gorg Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 i kdyz to tady ctu uz druhý den... Tak tedy od zacatku. Takovych dotazu je tady uz asi milion, takze to vezmi ze kterekoli strany. Hledej, procitej, zjistuj. Skoro vsechno tady najdes, ver mi No a tak za par tydnu se zeptas znovu, ale uz na neco uplne jineho a jinak. Tak at Ti hledani tech spravnych hodinek (stejne to nebudou jedny ) přináší radost a ať je to k něčemu dobré. Nech si dařit... Už si náááášššš, vše co máááššš....
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Jakože B. nemusím, ten tvůj výběr je slušnej, všechny mají něco do sebe. V prvním případě bych se radši poohlédl po Zenithech, v druhém po Omegách, třetí a čtvrtý už jsou typický béčka, já bych volil Heritage.
Libunda Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 To Gorg: Eeeee, neverím, bo stránek s "B" je jenom 5. Ale porozhlédnu se teda znova.
Libunda Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 No práve studuju ty Zenithy podle predchozího príspevku a musím ríct, ze........................... to jsou opravdu velmi krásné strojky... Ale jsme zase u toho. Líbí se mi,a le nic o nich nevím. Zenith je kvalitove lepsí, nez "B"?? Samozrejme porovnávejme ve stejné cenové kategorii.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Kvalita bude u obou nezpochybnitelná, i když El Primero je legenda srovnatelná s Daytonama, pro které zpočátku dodávali strojky. Je to spíš pocitová věc, vnímání značky, atd. Asi většina tady (a nejenom tady) vnímá Zenith výše než Breitling. Midlochu kde jsi?
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Asi většina tady (a nejenom tady) vnímá Zenith výše než Breitling. Midlochu kde jsi? To bude pravda, taky ac mam Breitling rad, tak Zenith vidim o dost vyse.. Asi to nebude ani uplne stejna cenova kategorie, ale pokud uz je nasetreno dost, da se level preskocit a s nejakymi Zenithy chvilku vydrzet
little_w Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 ty treti hodinky shora davaji jistou nadeji, ze bys snesl i normalni design, ne prekomplikovany klasicky breitling. v tom pripade bych doporucil mrknout na znacku Stowa. a mozna by te zaujalo i Seiko Ananta (z tech komplikovanejsich designu). Stowa Prodiver: Seiko Ananta: P.S.: Sorry, Breitling doporucit neumim, nebot mi jaksi nevoni A vitej na foru! edit: oprava linku - ananta se nechtela zobrazit, potvora jedna!
Libunda Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Japonce uz asi néééé. Cím dál víc se mi líbí ty Zenithy. Ze bych zacal vybírat mezi "B" a "Z" ?? Ty Zenithy mi prijdou dost placatý, ale zato zadní strana je tak................ uklidnující. Uplne se vidím, jak nekde sedím, na nekoho cekám a koukám na kolecka jak se otácí... :-) No nic. Jdu hledat informace o porovnání kvality strojků. zpracování a presnosti casu u "B" vs "Z"
Hajek Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 možná by bylo dobré nejlépe někam zajít, zajet a vyzkoušet pár modelů na ruce- B má širokou škálu velikostí pouzder a číselníků. Tak si ujasníš kudy kam.
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Jdu hledat informace o porovnání kvality strojků. zpracování a presnosti casu u "B" vs "Z" to je snad ztráta času - breitling má téměř ve všem nějakou etu - zenith strojek půjde stejně přesně jako eta + jako bonus v nich budeš mít jejich vlastní strojek - tady není co rozmýšlet = Zenith
honza71 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Ahoj, nechci se tě dotknout, ale podle toho prvního příspěvku mám dojem, že v tom lítáš jak nudle v bandě. Krom ''B'' ve znaku toho moc společného nemají. Ale to nic, 90% lidí tady to mělo nebo má podobně. Existuje snad jen jedna rada/cesta - dej tomu čas. Čti (info je tu dost a dost) a zkoušej, páč na ruce je to vždycky jinak než na fotce. Už to, že si sem vlezl Ti dává slušnou šanci dobrat se dobrého výsledku. Tak hodně štěstí a vítej v PEKLE !
Libunda Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 JJ, nekteré info jsem uz pochytil. Jsem vdecný za ten nápad se Zenithama, vypadá to, ze do diskuze Breitling písu poprvé a naposled. Stehuju se mezi Zenithaře..
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Co steelfishe? :-) myslíš ty předražený,velký hodinky s malým trapným strojkem
yed69 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 myslíš ty předražený,velký hodinky s malým trapným strojkem Ty mě už s tou velikostí strojku neštvi. To mají pokaždé, když potřebují větší cibule, postavit extra orloj 40+ mm??
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Ty mě už s tou velikostí strojku neštvi. To mají pokaždé, když potřebují větší cibule, postavit extra orloj 40+ mm?? už mlčím
yed69 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 už mlčím Já si od Tebe ty Brajtle SOH s malou ETA mašinkou zošklivit nenechám, ne a ne:)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.