mikymik Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Tak jsem po shlédnutí mnoha super fotek zde na fóru také zkusil něco nafotit a zjistil jsem, že to není vůbec snadné. Pravda, neb jsem si rady mistra Kibiho o polarizačním filtru a difůzním osvětlení nevzal k srdci, nemohl jsem čekat zázraky. Přesto se s Vámi o vzniklá fota podělím. Manželka říkala, že jsem tím strávil 4 hodiny. To se mi nezdá (i vzhledem k výsledkům) a přišlo mi to jako chvilka Jinak hodinky po dědovi jsou funkční, průměr +/- 40,5 mm (bez korunky), rezerva nátahu +/- 38 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 To jsou ale moc pěkné hodinky. Nejspíš předělávka z něčeho snad kapesního. Jinak vyfotit hodinky tak, aby to dobře vypadalo, není vůbec jednoduchý. Čas u toho možná utíká, ale to přece nijak nevadí, když člověk dělá něco jen tak pro radost. Naopak já si myslím, že čas na dělání něčeho "nevýdělečného", prostě jen tak pro potěšení a radost, by si člověk měl umět najít vždycky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 To jsou ale moc pěkné hodinky. Nejspíš předělávka z něčeho snad kapesního. Stejný stroj jen bez pružného uložení setrvačky mám v leteckých Helvetiích s vrtulí. I ten vnější plášť mám stejně vyžranej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 příště to vyfoť alespoň v igelitce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 příště to vyfoť alespoň v igelitce... Tak té igelitce nerozumím, ale možná že kdybych si to přečetl čerstvě po půlnoci, pronikl bych do toho... Jinak k hodinkám toho bohužel moc nesdělím, jestli je to předělávka a tak. Mnoho let jsem je ani neměl v ruce a myslel si, že to jsou omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Tu igelitku myslel jako improvizovaný světelný stan (Kibi používá koš na prádlo z Ikey) Tady jsou například konusy a tady nějaké povídání o focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Tu igelitku myslel jako improvizovaný světelný stan (Kibi používá koš na prádlo z Ikey) Tady jsou například konusy a tady nějaké povídání o focení. Aha, aha. Díky. Super odkazy! Igelitka, hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 igelitka je cool ... ale tak reálně se v bílé neprůhledné dá udělat trochu lepší "atmosféra" než v těch látkových "stanech"... na černém podkladu je ideálnější takové ty velké pytle na odpadky. Aha, aha. Díky. Super odkazy! Igelitka, hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se