Přejít na obsah

Omega vs OP  

128 hlasů

1. 1. Jake hodinky byste si vybrali z techto dvou?

• Omega Seamaster Planet Ocean
      87
    • Officine Panerai PAM000
      41

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
Pam 111 pri dnesnim kurzu

5,600.00 USD = 100,691.93 CZK

111 = 3700 euro - 000 = 2900 euro a stýlfiše 2360 euro :D

ceníkové ceny

Upraveno uživatelem YPO
  • Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
111 = 3700 euro - 000 = 2900 euro a stýlfiše 2360 euro :D

ceníkové ceny

5600,- USD je taky cenikova cena, nemel jsem po ruce EU cenik.

Kolik ted pocitaji euro v Carollinu ? 27,- CZK, tak pocitej :D

Návštěvník YPO
Odesláno

nevím i kdyby to bylo za 27 tak to 100 není :D

hlavně nevím proč sem pleteš 111 :worried_anim:

5600,- USD je taky cenikova cena, nemel jsem po ruce EU cenik.

Kolik ted pocitaji euro v Carollinu ? 27,- CZK, tak pocitej :D

Odesláno
hlavně nevím proč sem pleteš 111 :worried_anim:

Jen jsem reagoval na tuto vetu.

Ale z aktualni produkce Panerai splhaji pres 100k prave pouze hodinky s in-house strojky (mluvim o oceli).

a mas pravu 100 to neni, ale 99.900,- :lol2:

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
a mas pravu 100 to neni, ale 99.900,- :lol2:

a pak už je jenom krůček k tomu si za 128t koupit 312 s třídenním vlastním kalibrem - mimochodem kdo za tyhle peníze nabízí vlastní stroj s třídenní rezervou chodu ???

napadá mě jenom eberhart s jeho 8 denní chodem a poloviční cenou - nevím ovšem co v tom je za stroj

tak už to vím: Hand-wound, E&Co. 896.1.15"' calibre on a Peseux 7001 base, with patented 8-day power reserve mechanism

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

To, proč všichni nechápu tento výběr tak rozdílných hodinek...

Cenově vyjdou +- 10k stejně.

PO jsem měl na ruce, mám je vyzkoušené, líbí se mi, univerzály,ale z důvodu, že jsem už nějaké Omegy měl, chtěl jsem zkusit něco jiného.

OP jsem neměl nikdy, takže je to lákadlo, s každým řemenem budou úplně jiné, na druhou stranu si nedělám iluze o každodenním měnění.

Samozřejmě, že PO jsem myslel verzi 42mm, Honzo.

Rozpočet je poloviční, oproti ceníkovce 312, to jen tak na okraj :), nicméně, vypadá to tak, že se obejdu bez obou.

Asi vymýšlím lumpárny.

Díky za všechny názory a poznatky.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
a pak už je jenom krůček k tomu si za 128t koupit 312 s třídenním vlastním kalibrem

Jasne o 312 se nedohaduju a zcela s tebou souhlasim, to uz je uplne jina liga.

Ja resil Unitas, jakkoliv vyladeny, porad je to Unitas.

Návštěvník YPO
Odesláno
Jasne o 312 se nedohaduju a zcela s tebou souhlasim, to uz je uplne jina liga.

Já myslím, že je problém úplně někde jinde a to ve vnímání značek - tahle diskuze mi silně připomíná mojí anketu omega x sinn (bateriový pohon) = každý ví, že je sinn ve všem lepší a dokonce i levnější - stejně to dopadlo lépe pro omegu = prostě má omega lepší podvědomí u veřejnosti a dá se to na aplikovat i na toto vlákno

Odesláno
Já myslím, že je problém úplně někde jinde a to ve vnímání značek - tahle diskuze mi silně připomíná mojí anketu omega x sinn (bateriový pohon) = každý ví, že je sinn ve všem lepší a dokonce i levnější - stejně to dopadlo lépe pro omegu = prostě má omega lepší podvědomí u veřejnosti a dá se to na aplikovat i na toto vlákno

Povedzme si to otvorene. Omega je v súčasnosti jediná značka, v závese za Rolexom. Tie ostatné značky sú za predchádzajúcou zákrutou.

Návštěvník YPO
Odesláno
Povedzme si to otvorene. Omega je v súčasnosti jediná značka, v závese za Rolexom. Tie ostatné značky sú za predchádzajúcou zákrutou.

souhlasím - kdybys na václaváku udělal anketu tak ti tyhle dvě značky a možná breitling vysype z rukávu každý i když bude mít na ruce dýzly - to je prostě život - já se na ně nezlobím, ale přijde mi to trochu divné zde

Odesláno
souhlasím - kdybys na václaváku udělal anketu tak ti tyhle dvě značky a možná breitling vysype z rukávu každý i když bude mít na ruce dýzly - to je prostě život - já se na ně nezlobím, ale přijde mi to trochu divné zde

Je to ako s autami páči sa ti napr. Alfa-Romeo, ale kúpiš si VW. Je to realita a každý sa s tým vyrovná po svojom.

Návštěvník YPO
Odesláno
Je to ako s autami páči sa ti napr. Alfa-Romeo, ale kúpiš si VW. Je to realita a každý sa s tým vyrovná po svojom.

odpovědi nerozumím - mám to chápat tak, že si radši koupíš značku před kvalitou ?

Návštěvník YPO
Odesláno
Večné rozhodovanie. Srdce alebo rozum.

ještě bych doplnil póza :D

Odesláno

YPO sorry, ale co to sem pleteš. Lidi tady přeci nevybrali Omegu pro zvuk značky, ale protože z těch dvou nabídnutých možností prostě dávaj lidem víc !

Hotovo ! Jsou praktičtější (datum, vteřinovka), jsou univerzálnější (ocelovej tah), pro někoho jsou třeba i hezčí.

A jestli tě ještě nepřebolelo, že jsme Ti nevychválili sinn a zvolili tehdy ''O'', tak to přece není nutný tahat sem ! To snad nemáš zapotřebí, ne ?

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Jasně, moje slova. Unitas přece nemůže být lepší ETA 2892 s co-axiálem.

Ano, Unitas je jednodušší, nemá rotor, asi nemá plastové součástky, má menší frekvenci, ale bude méně přesný.

Myslím si, že je celá diskuze úplně bezpředmětná, sešly se dva nesmiřitelné tábory.

Návštěvník YPO
Odesláno
YPO sorry, ale co to sem pleteš. Lidi tady přeci nevybrali Omegu pro zvuk značky, ale protože z těch dvou nabídnutých možností prostě dávaj lidem víc !

Hotovo ! Jsou praktičtější (datum, vteřinovka), jsou univerzálnější (ocelovej tah), pro někoho jsou třeba i hezčí.

A jestli tě ještě nepřebolelo, že jsme Ti nevychválili sinn a zvolili tehdy ''O'', tak to přece není nutný tahat sem ! To snad nemáš zapotřebí, ne ?

dej si sprchu a nebo si to vlákno přečti celý - možná nebudeš krákorat blbosti :thumbsup_anim:

Návštěvník Matterhorn
Odesláno (upraveno)

pardon

Upraveno uživatelem Matterhorn

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...