Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych se s Vámi podělit o několik snímků mé nemoci,kterou jsem byl nakažen 1.9.2009.Nemoc je teprve v začátcích,podle nejnovějších zpráv léčení může trvat i několik let.Omluvte kvalitu snímků,trpím třasem,špatně vidím.Děkuji za pochopení.

Odesláno

Nemoc se ještě plně nerozvinula, zatím bych diagnostikoval pouze lehké příznaky. Dieta netřeba, jenom omez pochoutku TIC-TAC. :thumbsup_anim:

Odesláno

souhlasím s velectěnými kolegy. Tento bundus je u tebe zřejmě teprve v počátcích a velmi často ukolébá postiženého pouze dočasným útlumem. Je třeba žít s tím v rovnováze ;)

Odesláno

Horsi je ze pokud se nemoc naplno projevi, leze lecba trochu do penez, a nemocenska pokladna nechce

proplacet.No na uplne uzdraveni jsem take uz prestal verit. U mne uz propukla diagnoza 7750.

Odesláno
Horsi je ze pokud se nemoc naplno projevi, leze lecba trochu do penez, a nemocenska pokladna nechce

proplacet.No na uplne uzdraveni jsem take uz prestal verit. U mne uz propukla diagnoza 7750.

a to já už věřit začal...momentálně mám jen jedny jediné G-čka.......a o dalších moc nepřemýšlím. Leda kus za kus...jedny mi stačej.....(o jiné hodinky bych se,vzhledem k práci a tak,bál,takže ....... jestli seženu Jasony,budu vychechtanej :) ).

Neznamená to,že se rád nepodívám na jiné hodinky.....ale jedny mi vážně stačí :thumbsup_anim: Teda zatím...snad za pár dní nebudu přemejšlet jinak...... :lol2:

Odesláno
a to já už věřit začal...momentálně mám jen jedny jediné G-čka.......a o dalších moc nepřemýšlím. Leda kus za kus...jedny mi stačej.....(o jiné hodinky bych se,vzhledem k práci a tak,bál,takže ....... jestli seženu Jasony,budu vychechtanej :) ).

Neznamená to,že se rád nepodívám na jiné hodinky.....ale jedny mi vážně stačí :thumbsup_anim: Teda zatím...snad za pár dní nebudu přemejšlet jinak...... :lol2:

Ja mam jedny, max dvoje hodinky uz dlouho a menecennej si neprijdu :)

Odesláno

Za fotky se vůbec neomlouvej, jsou moc hezké, vím kolik to dá práce to alespoň trošku naaranžovat :thumbsup_anim:

Jinak, Já myslel tak cca před půl rokem, že mám doma již dream watches a jsem vyléčen.Někdo tady napsal, že je to jen dočasný útlum a Já alespoň ze své zkušenosti vím, a potvrzuji, že má pravdu.

Odesláno
Chtěl bych se s Vámi podělit o několik snímků mé nemoci,kterou jsem byl nakažen 1.9.2009.Nemoc je teprve v začátcích,podle nejnovějších zpráv léčení může trvat i několik let.Omluvte kvalitu snímků,trpím třasem,špatně vidím.Děkuji za pochopení.

A to ty hodinky vozíš i na cesty? Takovou brašnu (rolku) mám na motorce na vercajk pod světlem! :D

Odesláno
A to ty hodinky vozíš i na cesty? Takovou brašnu (rolku) mám na motorce na vercajk pod světlem! :D

No mohl bych tam dát nějaký popruh a nosit jak Ferda Mravenec.To je parkoviště pro hodinky s trojema na ruce bych asi vypadal jak magor. Koupil jsem od zdejšího člena,tady vyprodáno

Odesláno

Moc pekna sbirka Vraby :thumbsup_anim:

Je videt, zes premyslel. Tahle sestava mi dava smysl a moc se mi libi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...