vraby Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Chtěl bych se s Vámi podělit o několik snímků mé nemoci,kterou jsem byl nakažen 1.9.2009.Nemoc je teprve v začátcích,podle nejnovějších zpráv léčení může trvat i několik let.Omluvte kvalitu snímků,trpím třasem,špatně vidím.Děkuji za pochopení.
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Radsi ani nepremejslej nad tim co bude za 5 let
Bert Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Nemoc se ještě plně nerozvinula, zatím bych diagnostikoval pouze lehké příznaky. Dieta netřeba, jenom omez pochoutku TIC-TAC.
X-Bob Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 souhlasím s velectěnými kolegy. Tento bundus je u tebe zřejmě teprve v počátcích a velmi často ukolébá postiženého pouze dočasným útlumem. Je třeba žít s tím v rovnováze
leebauer Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Horsi je ze pokud se nemoc naplno projevi, leze lecba trochu do penez, a nemocenska pokladna nechce proplacet.No na uplne uzdraveni jsem take uz prestal verit. U mne uz propukla diagnoza 7750.
PetrM. Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 no tak už konečně, díky vám vím, jaký to virus mne o vánocích napadl :-) díky mé drahé choti :-)
Gilius Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Horsi je ze pokud se nemoc naplno projevi, leze lecba trochu do penez, a nemocenska pokladna nechce proplacet.No na uplne uzdraveni jsem take uz prestal verit. U mne uz propukla diagnoza 7750. a to já už věřit začal...momentálně mám jen jedny jediné G-čka.......a o dalších moc nepřemýšlím. Leda kus za kus...jedny mi stačej.....(o jiné hodinky bych se,vzhledem k práci a tak,bál,takže ....... jestli seženu Jasony,budu vychechtanej ). Neznamená to,že se rád nepodívám na jiné hodinky.....ale jedny mi vážně stačí Teda zatím...snad za pár dní nebudu přemejšlet jinak......
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 a to já už věřit začal...momentálně mám jen jedny jediné G-čka.......a o dalších moc nepřemýšlím. Leda kus za kus...jedny mi stačej.....(o jiné hodinky bych se,vzhledem k práci a tak,bál,takže ....... jestli seženu Jasony,budu vychechtanej ). Neznamená to,že se rád nepodívám na jiné hodinky.....ale jedny mi vážně stačí Teda zatím...snad za pár dní nebudu přemejšlet jinak...... Ja mam jedny, max dvoje hodinky uz dlouho a menecennej si neprijdu
jiriskopal68 Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Za fotky se vůbec neomlouvej, jsou moc hezké, vím kolik to dá práce to alespoň trošku naaranžovat Jinak, Já myslel tak cca před půl rokem, že mám doma již dream watches a jsem vyléčen.Někdo tady napsal, že je to jen dočasný útlum a Já alespoň ze své zkušenosti vím, a potvrzuji, že má pravdu.
Gilius Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Ja mam jedny, max dvoje hodinky uz dlouho a menecennej si neprijdu já taky ne..... A to mám,v podstatě,jen digitálky
falkkon Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Chtěl bych se s Vámi podělit o několik snímků mé nemoci,kterou jsem byl nakažen 1.9.2009.Nemoc je teprve v začátcích,podle nejnovějších zpráv léčení může trvat i několik let.Omluvte kvalitu snímků,trpím třasem,špatně vidím.Děkuji za pochopení. A to ty hodinky vozíš i na cesty? Takovou brašnu (rolku) mám na motorce na vercajk pod světlem!
Jakubisko Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Tady pomuze uz jen... ale posledni dobou, co ho uzivam, moc nefunguje. Staci se podivat do meho podpisu
vraby Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 A to ty hodinky vozíš i na cesty? Takovou brašnu (rolku) mám na motorce na vercajk pod světlem! No mohl bych tam dát nějaký popruh a nosit jak Ferda Mravenec.To je parkoviště pro hodinky s trojema na ruce bych asi vypadal jak magor. Koupil jsem od zdejšího člena,tady vyprodáno
Návštěvník Snow Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Chceš vědět konce ? Dluhy, žádné hodinky.
cody Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Moc pekna sbirka Vraby Je videt, zes premyslel. Tahle sestava mi dava smysl a moc se mi libi.
Jarett Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Chceš vědět konce ? Dluhy, žádné hodinky. ... na co šetřit, rakev nemá kapsy ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se