Libunda Odesláno 23. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Fajn individuální TOP 10. Dostali jsme se tím ale uz mimo Swiss. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Fajn individuální TOP 10. Dostali jsme se tím ale uz mimo Swiss. Jestli Ti tam ti dvoji nemci vadi, tak si je odmysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Prošel jsem si encyklopedii a omlouvám se za horu nesmyslů, co jsem tu napáchal. Možná stačilo, kdybyste napsali, že TOP10 by měl mít vlastní kalibr a ne Etu nebo Valjoux, a další univerzály. Pak je jasnější, kudy uvažovat dál. Nicméně i zde bych se rád zeptal na Nomosy, jestly byste je řadily řekněme do TOP20? Jak je to vůbec s produkcí Glasshütte, řada značek a rozpětí cen o řád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Zostaviť Top 10 je nad sily tohto fóra. Do tej desiatky zmestiť to najlepšie z HH je ťažké. Koho vyradíte ? Glashutte Original, alebo Cartier ? A to sa na špicu tlačia značky Louis Moinet, Daniel Roth alebo Montblanc a možno daľších niekoľko desiatok. A aké kritériá pre rebríček by ste určili? Top 100 alebo Top 50, by sa možno dalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 no uz se tu hlasovalo o poradi znacek a hodnotili to clenove chronomagu, nejsou tam vsechny znacky ale vysledek je TADY a muzes si klidne naklikat treba to ovlivnis, jo cim vice vlevo nahore tim lepe hodnocene, v tech sloupeckach je to jen proto aby to nebyl dlouhy seznam. Chybí mi tam Zenithky... Asi nikdy žádnej seznam nebude dokonalej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Trochu mi vadí, že sú degradované značky, ktoré sú ťahúňmi hodinárskeho priemyslu, majú tradíciu, najväčší vplyv v branži, top marketing, servis, konštrukciu, inovácie, najvyššie čísla - počet predaných kusov x cena a vo výrobnom programe široký výber modelov určených bežnému zákazníkovi a súčasne aj hodinky konštrukčne aj cenovo náročné. Mám na mysli hlavne Rolex a trochu aj Omegu. Pre konštruktérov týchto firiem nie je problém navrhnúť a uviesť do výroby to najkomplikovanejšie a najdrahšie čo si len môžme predstaviť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Trochu mi vadí, že sú degradované značky, ktoré sú ťahúňmi hodinárskeho priemyslu, majú tradíciu, najväčší vplyv v branži, top marketing, servis, konštrukciu, inovácie, najvyššie čísla - počet predaných kusov x cena a vo výrobnom programe široký výber modelov určených bežnému zákazníkovi a súčasne aj hodinky konštrukčne aj cenovo náročné. Mám na mysli hlavne Rolex a trochu aj Omegu. Pre konštruktérov týchto firiem nie je problém navrhnúť a uviesť do výroby to najkomplikovanejšie a najdrahšie čo si len môžme predstaviť. to je sice pravda... ale omega az tak moc ne (sam jsem fanda omegy/vlastnim nekolik kousku) omega je spis orientovana na "masovou" produkci (v porovnani s PP napriklad), jsou to hezke, kvalitne hodinky, ale davat je do jedneho pytle s jinyma znackama asi nebude mozne, uz jen z duvodu masove produkce ach jo, ani nevim jak to poradne rict/napsat, ale snad me nekdo pochopi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 to je sice pravda... ale omega az tak moc ne (sam jsem fanda omegy/vlastnim nekolik kousku) omega je spis orientovana na "masovou" produkci (v porovnani s PP napriklad), jsou to hezke, kvalitne hodinky, ale davat je do jedneho pytle s jinyma znackama asi nebude mozne, uz jen z duvodu masove produkce ach jo, ani nevim jak to poradne rict/napsat, ale snad me nekdo pochopi Všetko chápem, značka s masovou produkciou je proste degradovaná, napriek tomu že má v programe aj tie najkomplikovanejšie hodinky v najvyššej cenovej skupine. Ale aj pre Hayeka a Swatch Group je Omega najdôležitejšou značkou, čo zarába aj za druhé značky tejto skupiny. Podobná degradácia je aj u Tag Heuer, hoci okrem masovky robia aj úžasne komplikované stroje. A Rolex je jediná samostatná hodinárska značka s celosvetovým ekonomickým vplyvom, na 68. mieste v Top-100 Brand. V nemeckej hodinárskej ročenke v Top Ten skončil Rolex na prvom mieste, pred PP, Panerai, JLC, Lange a.i. Preto celé hodnotenie záleží, aké kritériá budeme brať do úvahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 zajimalo by mne, kam byste zaradili Edox? v tabulkach jsem ho tu moc nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 zajimalo by mne, kam byste zaradili Edox? v tabulkach jsem ho tu moc nenasel... na jedne strane je edox swiss s dlouholetou tradici (tusim 188X?), umi zajimave komplilace... na strane druhe nejde o "drahou" znacku, marketing vnimam spis jako slaby a hodinky moc nevyrazne subjektivne bych to prirovnal k slabsim omegam/tagom - ale tohle je na flame, kazdy clovek to vnima trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 jj 1884, flame mi nevadi :-), zajimaji me dalsi nazory... u marketingu se mi prave zda, ze do toho posledni dobou zacali vic slapat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Este na take zaujmave triedenie som narazil tu: http://horologycrazy.blogspot.com/2010/01/watch-list.html Top 10 Watch Brands - Premium 1. Patek Philippe 2. Vacheron Constantin 3. A. Lange & Sohne 4. Dubey & Schaldenbrand 5. Maitres du Temps 6. Richard Mille 7. Panerai 8. DeWitt 9. Breguet 10. Harry Winston Top 10 Watch Brands - Luxury 1. Rolex 2. Cartier 3. Breitling 4. IWC 5. Franck Muller 6. Blancpain 7. Corum 8. GIRARD-PERREGAUX 9. Audemars Piguet 10. Hublot Top 10 Watch Brands - Fashion 1. TAG Heuer 2. Chanel 3. Michele 4. Louis Vuitton 5. Ebel 6. Baume & Mercier 7. Bell & Ross 8. Gucci 9. Omega 10. Movado Top 10 Watch Brands - Entry 1. Seiko 2. Tissot 3. Swatch 4. Citizen 5. Longines 6. Bulova 7. Fossil 8. Victorinox Swiss Army 9. ESQ 10. Guess Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Este na take zaujmave triedenie som narazil tu: http://horologycrazy.blogspot.com/2010/01/watch-list.html . . . Tak to je teda riadne uletené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 zaujma nas TOP 10 tak ci uz uletene alebo neuletene ....kazdy to berie inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 zaujma nas TOP 10 tak ci uz uletene alebo neuletene ....kazdy to berie inak Ked ti je jedno aku vypovednu hodnotu maju, tak zelam vela stastia v zbierani TOP 10 rebrickov. Holt niekto zbiera znamky, niekto hodinky, niekto TOP 10 rebricky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 mas nejaky univerzalny kluc? algoritmus ku tej pravej TOP 10? tu spravnu cestu? spravny zoznam? uz to tu vela krat spomenuli je to subjektivne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 TOP 40 MANUFAKTUREN(Uhren Exclusiv 2010). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 porsche design ma vetsi prestige nez VC, UN? no ale kazdy ma pravo na svuj zebricek, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 TOP 40 MANUFAKTUREN(Uhren Exclusiv 2010). Hm, na první pohled.. Oris před GP..? S tim se tady asi taky málokdo ztotožní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 porsche design ma vetsi prestige nez VC, UN? no ale kazdy ma pravo na svuj zebricek, no OP je trojka, s tim bude souhlasit asi skutecne malokdo, i z majitelu OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se