cubic Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Peta-Biker napsal: cubic: Máš možnosti na foťáku, třeba prioritu clony, času, atd... Tyhle noční fotky s luminiscencí vždycky nastavím právě na prioritu času a pak si nastavím, zda třeba chci, ať to nastaví uzávěrku na 5-30s, podle toho, jak to má být tmavé a nebo světlé ta fotka a pak zmáčknu, ještě si tam ale dám 10s samospoušť, ať to stihnu nasvítít tou baterkou Každopádně, já tomu fakt prd rozumím - myslím focení, hodinkám vlastně taky... Určitě se pak pochlub a hoď fotky... Lidi tady strašně málo fotěj - vlastně jen kibi, spajdy a pár dalších a je to škoda. Rozumim,teda vlastně moc ne ale zkusím to nějak vylaborovat.Princip je mi znám ale praxe je jiná.Mám starší foťák(Panasonic DMC-FZ10) který jsem podstaťe podědil,tak snad to tam půjde ale myslím že jo,je to digi zrdcadlovka tak ta už snad bude mít nějaké možnosti.Pokusím se o to ale neříkám že hned pozítří,mám na ebay pár tipů tak až se budu chtí pochlubit s novým tikajícím členem rodiny tak to už nebude jak fotka z dovolené
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) tombed: Ve tmě, do prdele, ty jsi fakt najebaný, už tady asi 30minut píšu, že večerní fotky s lumi fotím na čas Myslíš, že tohle jsou jako denní fotky? Neboj, cvaknu je teda i ve tmě úplně a pak za bílého dne Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 no nic, jdu si ještě nalít...zkusím se propít do tvého básnického vnímaní světa, bo jsem dneska nějaký natvrdlý... Peta-Biker napsal: tombed: Ve tmě, do prdele, ty jsi fakt najebaný, už tady asi 30minut píšu, že večerní fotky s lumi fotím na čas Myslíš, že tohle jsou jako denní fotky? Neboj, cvaknu je teda i ve tmě úplně a pak za bílého dne Peťane překlep samo jsem myslel ve dne, a nechlastej už, jsi pak sprostý...
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Raději se koukej na 7even , ale když nechápeš moje básnické vnímání, mám silné obavy, že tento film nebude pro Tebe ten pravý
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Raději se koukej na 7even , ale když nechápeš moje básnické vnímání, mám silné obavy, že tento film nebude pro Tebe ten pravý wole, ten byl pro mě pravý, když jsi ještě uchcával do plenek, a že to nebylo tak dávno... mazej do postele, vyčurat, pomodlit a spát...
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 tombed: Se mi zdá, že už máš dost za limitem, sisi není doma? Jak utřežený ze řetězu, furt abych Tě hlídal... Zavři už to, zítra je taky den. Jo a nezapomeň, že už nejsi nejmladší, takže, ráno, když vstaneš, tak ne, že tím, čím ses zkazil, že se tím napravíš...
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Hele, tady jsou moje fotky, sice Tvých hodinek, ale moje fotky. Tohle mi tady nedávej, byť si o Tvých kvalitách fotografických si nedovoluji pochybovat
KFL Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Čí jsou to teda hodinky? Já to nečetl celý, ale když máš, Peťane, PAMy v podpisu, tak proč říkáš tombedovi "tvých hodinek"?
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 trošku je uťapkaná luneta, sorry... neser, já ten stativ vytáhnu, něco vyfotím a pak tě s ním přetáhnu přes hřbet provokatére... KFL napsal: Čí jsou to teda hodinky? Já to nečetl celý, ale když máš, Peťane, PAMy v podpisu, tak proč říkáš tombedovi "tvých hodinek"? jsou moje, půjčil jsem je aby si Peťan vyzkoušel velikost a něco nafotil...
KFL Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 A jsou to ty YPOvy původní? Resp. potom Bakerovy? Jen pro zajímavost
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 KFL: Je to fotogalerie všech hodinek, které jsem fotil, Ne mých Poupravím to, máš pravdu.
KFL Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) To nemusíš, jen mě to zaujalo . Měl jsem za to, že podpis = vlastněné kousky. Nápis Fotogalerie je moc malej . Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem KFL
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 KFL napsal: A jsou to ty YPOvy původní? Resp. potom Bakerovy? Jen pro zajímavost jasně, tady se dědí po starších sourozencích...
KFL Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 tombed napsal: jasně, tady se dědí po starších sourozencích... Oukej. Tak, a už mlčim .
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) KFL: Nemlč a vyfoť ty Tvé nádherné Zenithy, fotky Tvých 210 a Heritejdží jsou nejkrásnější fotky, co tady vůbec jsou. Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 jo, co se týká tvých zenithů a 210, chci, abys byl můj starší brácha...
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 KFL napsal: A jsou to ty YPOvy původní? nejsou já měl tyhle a tyhle jsem na ruce nikdy neměl = tombedobikerovo hodinky nejsou moje minulé,přítomné ani budoucí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se