Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
KFL: Nemlč a vyfoť ty Tvé nádherné Zenithy, fotky Tvých 210 a Heritejdží jsou nejkrásnější fotky, co tady vůbec jsou.

A tyhle fotky ti nestačej? :)

nejsou já měl tyhle a tyhle jsem na ruce nikdy neměl = tombedobikerovo hodinky nejsou moje minulé,přítomné ani budoucí :lol:

Aha, já myslel, že 088 byly na fóru jen jedny, ale teď si vzpomínám, že Milis s nima taky koketoval. Čiliže jich bude vícero, minimálně dva kousky.

jo, co se týká tvých zenithů a 210, chci, abys byl můj starší brácha... ;)

Kdepak, já jsem jedináček a nikoho do rodiny nechci :lol2:

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Líbí se mi ciferník, ručky a luminescence :)

Mě se líbí komplet všecko.......krásná fota a o hodinkách ani nemluvě. Ta poslední je NESKUTEČNÁ :smile_anim:

Jsem si dovolil...děkuji :)

post-5298-1263744019.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Návštěvník YPO
Odesláno
Tomáš by mě asi moc nepochválil , chceš ty nástěnné Junghansy za ten budík?

to zní zajímavě - že bych s nima sral sousedy (doufám, že mlátěj i ve čtvrt :) )

Odesláno
a ještě něco...

Pekny zatisi - to s tema susenejma kytickama :lol2:

Ty cernobily fotky jsou naopak dost dobry, libej se mi i kompozicne.. otisky neres, k tem hodinkam par otisku a tak patri, jeste to blato, ja na to zatim taky nemam koule :)

Odesláno

Moc hezký fotky Petře. A hodinky samozřejmě taky. Hrozně by se mně zamlouvalo, kdyby existovala tahle "kolotočová" varianta 312...

Odesláno

konečně lepší prostředí, košile kterou jsi měl na sobě při natáčení Zkrocené hory, (kde jsi ale zahrál se Spajdym náramně, všechna čest), ani sušené pomeranče mě nebraly, to už je o dost lepčí Peťo... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...