sauce Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Jak se vám líbí? Mně tedy moc... Zajímalo by mě, za kolik by se daly sehnat...
farářskej Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Tak tohle je můj velkej sen... s manuálem a pokud možno vintage z doby prvního přistání na Měsíci, aby byly stejně starý jako já :-) Všechny, co jsem zatím viděl - eBay, Chonomaster, watches.co.uk a pár dalších - šly s cenou přes 40 000,- Kč, ať už se prodávaly za doláče, ojra nebo libry.
steel Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Tak tohle je můj velkej sen... s manuálem a pokud možno vintage z doby prvního přistání na Měsíci, aby byly stejně starý jako já :-) Všechny, co jsem zatím viděl - eBay, Chonomaster, watches.co.uk a pár dalších - šly s cenou přes 40 000,- Kč, ať už se prodávaly za doláče, ojra nebo libry. pletes si seamaster a speedmaster
farářskej Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 pletes si seamaster a speedmaster Ježišmarjá... já si měl dát po obědě to kafe :-( Přehlídnout takovouhle lunetu může fakt jen blbec bez kofeinu... Mea maxima culpa, jasně.
steel Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 jinak nezapomen, ze krome pitomyho e-bay, muzes vsude smlouvat a to dost vyrazne :-)
IWO Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 jinak nezapomen, ze krome pitomyho e-bay, muzes vsude smlouvat a to dost vyrazne :-) Ako to myslis? Da sa zjednavat aj v kamennej predajni, napriklad u Habana vo Viedni?
steel Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 vetsinou ano - mam takovou zkusenost, slevu nabidli i u dusaka
sauce Odesláno 7. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Ja ty seamastery proste musim mit...
tom Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 vetsinou ano - mam takovou zkusenost, slevu nabidli i u dusaka slevu nabídli i v Dealu v Ostravě a v Opálu v Havířově, ale pokud se jedná o kamenné obchody, nejlépe to vyšlo u Habana ve Vídni
IWO Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 vetsinou ano - mam takovou zkusenost, slevu nabidli i u dusaka Ako to v kamennom obchode prebieha? Treba sa nejako specialne tvarit (ako seriozny kupujuci) a cakat, kedt ponuknu zlavu sami od seba? Alebo ich mam oslovit ja sam. Napr.: "Grüßgott, tieto titanove IWC Ingenieur Chronograph AMG, co na nich mate cenovku EUR 5.400 - nedohodneme sa na 4.500?"
aCIDfire Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 sauce: trošku moc velký na můj vkus,kolik maj průměr? Na tý ruce to vypadá obrovsky.
Ondraj Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Nejsou moc veliké, necelých 42 mm, jo Planet Ocean s 45 mm nebo Railmaster xxl s 49 mm je něco jiného.
Pedro Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Ked som prisiel do obchodu slusne obleceny, videli ze mam zaujem kupit neake hodinky a spomenul som medzirecou napr., ze si ich kupujem ako darcek k promociam.....tak vsade rovno z ceny spustali :-)
steel Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 v jinem vlakne nabizel jeremy adresu chlapika z nemecka , ktery ti hodinky sezene za 3/4 ceny, posilal jsem mu e-m ohledne speedmaster a opravdu se s cenou za nove hodinky vcetne vsech dokladu a kompletniho baleni dostal z 1900 euro na 1400
steel Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Ja ty seamastery proste musim mit... Opravdu o nich uvazujes, mi se taky libi, jaka by asi byla cena za dvoje ? dvojnasobna ? :-)
tom Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Tak např. Omega 4532.51.00 stojí v CZ 142600, v OV nabídli slevu 10-15k, u Habana ve starém mocnářství na dotaz, zda by nešlo udělat něco s cenou, nabídli 4k tojro (při dnešním kurzu cca 115k Kc). Věřím, že při 2 kouscích by cena byla ještě lepší.
Kasper Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Ak by mal niekto vazny zaujem o tento model (Olympic Collection), viem v ktorom obchode ho maju za cca.86.000,-SKK. Myslim, ze oproti standardnej cene ide asi o 30% mensiu cenu.
Viktor Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Skvělá cena, ale u tohoto modelu se hrozně tlučou fonty na číselníku a otočném kroužku, IMHO. Ty olympijské kruhy na vteřinovce by snad šly upilovat.
Kasper Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Ty olympijské kruhy na vteřinovce by snad šly upilovat. Tie kruhy su na tohtorocnej verzii. Tie, ktore su na predaj ich nemaju - minulorocna verzia. Inak vyzeraju presne tak isto.
sauce Odesláno 10. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2006 Ja ty seamastery proste musim mit... Opravdu o nich uvazujes, mi se taky libi, jaka by asi byla cena za dvoje ? Tak dvoje nevim, jedny muzu mit za 2320 EUR.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se