skalis Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Joj to jsou pekne navrhy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Ty jo, jsi šikula! Bohužel pro mě verze s potápěčem nepřicházi v úvahu, protože hodinky Elton Sport nevlastním a vlastnit nebudu. Ale verzi Prim Sport bych bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Dobrý! - já Y5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Y9 , Šestiatmosférovky taky nemám a asi mít nebudu,jen Prim Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 (upraveno) kibi napsal: www.photowatches.eu To je Tvoje práce KIBI? Ať už ano a nebo ne, tak je to velmi pěkné !!! Upraveno 26. ledna 2010 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 (upraveno) Y1 se mi líbí, tu bych bral edit: líbí se mi ten retro styl a letopočet, ty moderní verze mě neoslovily Upraveno 26. ledna 2010 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Filipes napsal: Y1 se mi líbí, tu bych bral edit: líbí se mi ten retro styl a letopočet, ty moderní verze mě neoslovily Vdaka vsetkym za odpovede, ak sa paci, a takisto za pripomienky. Takisto viac sa naklanam k retro stylu, ale trochu viac "smrcovnejsi" preto ako som pisal Y11. Mna vsak zaujimaju viac vase nazory. Moderne verzie - a pritom v skutocnosti je to len napodobovanie potisku ako sa to kedysi robilo - nieco na sposob Flocku v Cine (asi 3000pnl), ci Sietotisku. Zakladom je "pecatidlo" so vzorom, po otlaceni do farby sa prenasa na textil alebo sa medzi to pridavala siet s roznou hustotou oka. Povrch materialov sposoboval prave tu zrnitost. Casom to uz zmaklii do dokonalosti a nedostakove potlace rucne domalovavali. U triciek najma, je dlhodejsi trend prave tieto nedostatky priznavat. Aj tak teraz skor frci a la 70roky - kyticky, popinave rastlinky, bublinky, ale v cistych jasnych liniach. Cize co je moderne je vlastne minule... trochu historie, strucnej. to staci :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 vyráběli se nějaké návrhy odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Pokud vím tak ne, pamatuji si že po mně chtěl někdo poslat nakreslený igeny ve vektorech, tak jsem to poslal a tím to zvadlo. Já nakonec ty svoje soubory nemůžu ani najít, měl jsem je ve starým notesu u kterýho umřel harddisk a nevím jestli jsem zachránil všechna data. Možná ale najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Pokud to má být nositelné polo, tak prosím, alespoň za sebe, o střízlivost. Černé je fajn, na zádech nic, vepředu hodinky (je mi fuk jestli Elton Sport nebo Prim Sport, ale bez potápěče a v decentní velikosti). Návrh d1 od Skalise, ale bez patápěče , je mi nejbližší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se