peter_s Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Zaujala ma cena tohoto modelu http://www.newatch.com/tienda/product_info...roducts_id/3103. Ak ma niekto skusenosti s kupou z tejto stranky rad by som si ju precital. A co hovorite na tu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) Tady je máš ještě levněji a je to vyzkoušený eshop. Je to sice otázka osobního vkusu, ale jsi si jistý, že na nich jde ještě poznat, kolik je hodin? jsou hrozně přeplácaný Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) Ještě si k tomu přpočítej 16% DPH a případný poštovný. Zdá se mi to celkem moc. Podívej se na Ebay. Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Nemam skusenosti s takymto sposobom kupy. Rad by som co najjednoduchsi sposob, dobierkou a pod. Neviem ci pri takychto hodinkach hrozi, ze by neboli origo. Ak mate skusenosti, sem s nimi. Co sa tyka tej preplacky, hadam mi to az tak vadit nebude. Viac menej ich chcem ako docasne riesenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Chorche napsal: Tady je máš ještě levněji a je to vyzkoušený eshop. Je to sice otázka osobního vkusu, ale jsi si jistý, že na nich jde ještě poznat, kolik je hodin? jsou hrozně přeplácaný Na živo jsou docela dobře čitelné. Fotky někdy docela dost klamou. peter_s napsal: Nemam skusenosti s takymto sposobom kupy. Rad by som co najjednoduchsi sposob, dobierkou a pod. Neviem ci pri takychto hodinkach hrozi, ze by neboli origo. Ak mate skusenosti, sem s nimi. Co sa tyka tej preplacky, hadam mi to az tak vadit nebude. Viac menej ich chcem ako docasne riesenie. Ta cena je bez DPH a dopravy. Platba předem / PayPal, karta /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 ja mam tieto hodinky a kupoval som ich na www.amazon.com co je najvecsii internerovy obchod na svete a absolutne bez problemov.prisli mi az domov a mal som stastie neplatil som ani clo a plus mensia vyhoda zaruka 5rokov.s hodinami absolutna spokojnost ale spolahlivy obchod je aj www.ashford.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 marek7 napsal: ja mam tieto hodinky a kupoval som ich na www.amazon.com co je najvecsii internerovy obchod na svete a absolutne bez problemov.prisli mi az domov a mal som stastie neplatil som ani clo a plus mensia vyhoda zaruka 5rokov.s hodinami absolutna spokojnost ale spolahlivy obchod je aj www.ashford.com Pokud ta záruka není od autorizovaného prodejce, tak na záruku 5 let zapomeń / a to není /. Navíc 5 let je u Citizenů v USA a UK a uplatníš ji jenom tam / pokud jsou od autorizovaného prodejce /. Navíc jde o jiný model, než se bavíme. Americký model má jen minerální sklíčko a horší zpracování dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 osobne skusenosti a navsteva autorizovaneho servisu potvredene zaruka 5rokov pokial mas riadne vyplnenu zarucnu kartu a doklad o kupe nieje problem.kupene z www.amazon.com absolutne spolahliva firma.cosa tyka tych modelov mas pravdu ale je na vyber ci si kupis model s mineralom alebo saphirovym sklom.ja mam zo saphirom a aj brat.rozdiel v cene bol len par dolarov.hodinky mam uz vyse dvoch rokov a maximalna spokojnost kamos ich kupoval na slovensku normalne v obchode a jediny rozdiel bol v cene on dal vtej dobe zane 30tis a ja 10tis presnejsie vtej dobe 385dolarov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 a kto sa boji nakupu priamo z usa moze kupit tie citizeny zo stranky http://citizen.prodejce.cz/ len cena bude o nieco vyssia ako napriamo.takisto sa jedna o dovoz z usa a je na vyber aj na tej stranke ci mineral alebo saphir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Skor nez nad citatelnostou /nazivo je to uplne ok/ by som sa zamyslel nad velkostou - aj ked je to titan, nie su to rozhodne najmensie hodinky. Cenu mimo EU max 380USD, treba si pocihat ak aj momentalne nie je nic pod tuto hranicu. Pri nakupe v azii /SG, HK/ je mensia sanca na platbu dph pri preberani zasielky. citujem: "do not worry, we know how to ship"... Inak dobry vyber, tato seria promastrov sa mi vzdy pacila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Zatial Vam dakujem za prispevky (zase viem o nieco viac). Prijimem rad dalsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 marek7 napsal: a kto sa boji nakupu priamo z usa moze kupit tie citizeny zo stranky http://citizen.prodejce.cz/ len cena bude o nieco vyssia ako napriamo.takisto sa jedna o dovoz z usa a je na vyber aj na tej stranke ci mineral alebo saphir Nepiš tady nesmysly o tom, že máš v USA možnost výběru mezi safírovým a minerálním sklíčkem. S tím amazonem je to taky nesmysl. Ty nekupuješ od Amazonu, ale od prodejce. A zaléží pak na tom, zda je tento prodejce také autorizovaným prodejcem Citizenu. Naschvál se podívej do záručáku a zjisti si na stránkách Citizenu, jestli tam ten prodejce je. taky se podívej na dýnko, jestli tam máš nápis SAPHIRE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 trosku ta nechapem ocom mi to pises.kupil som hodinky na amazone a faktura mi prisla a nanej je razitko tejto spolocnosti.ak to je pekna blbost ze si nemozes vybrat medzi sklickami staci si pozriet na www.citizen.prodejce.cz aj na tej stranke je jasne napisane ze je to dovoz usa a mas navyber aj model s takym aj takym sklicko zalezi len nato ci si ochotny priplatik tak potom neviem kto zavadza.a za druhe bratovi sa citizeny pokazili kupene tiez cez amazon a v bratislave mu ich bez problemov opravili bezplatne v ramci zaruky.a co sa tyka zarucaku dokonca v samotnej zarucnej knizke je vypisane servisne stredisko aj s adresov.pre neveriacich ako ty to odfotim a hodim sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 marek7 napsal: trosku ta nechapem ocom mi to pises.kupil som hodinky na amazone a faktura mi prisla a nanej je razitko tejto spolocnosti.ak to je pekna blbost ze si nemozes vybrat medzi sklickami staci si pozriet na www.citizen.prodejce.cz aj na tej stranke je jasne napisane ze je to dovoz usa a mas navyber aj model s takym aj takym sklicko zalezi len nato ci si ochotny priplatik tak potom neviem kto zavadza.a za druhe bratovi sa citizeny pokazili kupene tiez cez amazon a v bratislave mu ich bez problemov opravili bezplatne v ramci zaruky.a co sa tyka zarucaku dokonca v samotnej zarucnej knizke je vypisane servisne stredisko aj s adresov.pre neveriacich ako ty to odfotim a hodim sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 a fotka celej zarucnej karty aby bolo vidiet ze sa jedna o usa dovoz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 (upraveno) marek7 napsal: trosku ta nechapem ocom mi to pises.kupil som hodinky na amazone a faktura mi prisla a nanej je razitko tejto spolocnosti.ak to je pekna blbost ze si nemozes vybrat medzi sklickami staci si pozriet na www.citizen.prodejce.cz aj na tej stranke je jasne napisane ze je to dovoz usa a mas navyber aj model s takym aj takym sklicko zalezi len nato ci si ochotny priplatik tak potom neviem kto zavadza.a za druhe bratovi sa citizeny pokazili kupene tiez cez amazon a v bratislave mu ich bez problemov opravili bezplatne v ramci zaruky.a co sa tyka zarucaku dokonca v samotnej zarucnej knizke je vypisane servisne stredisko aj s adresov.pre neveriacich ako ty to odfotim a hodim sem. Ty prostě netušíš o čem píšeš. A argumentovat tady nějakým překupníkem, co na černo prodává hodinky a webovky si píše bláboly, to snad nemyslíš vážně. Prostě se smiř s tím, že tento model se safírovým sklíčkem v USA nekoupíš. To že jsou v záručáku napsány servisní střediska, tomu se mám divit ? Prostě pokud tvrdíš, že máš tento model se safírem a s americkým záručákem, tak si prostě jen vymýšlíš a netuším z jakého důvodu. Diskuse s tebou nemá cenu. Upraveno 23. ledna 2010 uživatelem klaucz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Osobne jsem je z toho spanelskyho webu kupoval vse bylo OK! Cena z 21 jewels je mozna lepsi lec zaplatis dph a clo 25%+ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 vidim ze sa stale stym nemozes zmierit ze nemas pravdu.prave ze mam pravo pisat sem na forum lebo chcem tomu panovi poradit pri kupe zo zahranicia len vidim ze ty si tvrdohlavy a ked nemas pravdu nemoze mat nikto.je jedno ci to je pofiderna stranka pravda je taka ze tie hodinky kupuje v usa a ani sa tym netaji je to tam jasne napisane.na kazde si prihodi 100eur a ma zarobene.a ked si objednas mas moznost osobneho prevziatia tak ze nevidim problem.a uz ked si taky odbornik ako mi vysvetli sto ze bratovi bez najmensich probelmov tie hod.v blave vyreklamovali teda lepsie povedane bezplatne opravili?zbytocne zavadzas v mojom okoli je vela kamosov co kupuju hodinky len z usa a nemaju ziaden problem.ale chapem ta si pravdepodobne daky tuzememsky predajca stymi nehoraznymi cenami tak vypisujes to co vypisujes.kazdy normalny si tie hodinky kupi radsej v zahranici ako v cechach resepktive na slovensku.a pre tvoje info ked som tie hodinky kupoval pisal som priamo vyhradnemu dovozcovi ze preco su na tie modeli take ceny a prisla mi odpoved ze oni maju odporucane ceny a tych sa musia drzat.bohuzial dodavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 marek7 napsal: vidim ze sa stale stym nemozes zmierit ze nemas pravdu.prave ze mam pravo pisat sem na forum lebo chcem tomu panovi poradit pri kupe zo zahranicia len vidim ze ty si tvrdohlavy a ked nemas pravdu nemoze mat nikto.je jedno ci to je pofiderna stranka pravda je taka ze tie hodinky kupuje v usa a ani sa tym netaji je to tam jasne napisane.na kazde si prihodi 100eur a ma zarobene.a ked si objednas mas moznost osobneho prevziatia tak ze nevidim problem.a uz ked si taky odbornik ako mi vysvetli sto ze bratovi bez najmensich probelmov tie hod.v blave vyreklamovali teda lepsie povedane bezplatne opravili?zbytocne zavadzas v mojom okoli je vela kamosov co kupuju hodinky len z usa a nemaju ziaden problem.ale chapem ta si pravdepodobne daky tuzememsky predajca stymi nehoraznymi cenami tak vypisujes to co vypisujes.kazdy normalny si tie hodinky kupi radsej v zahranici ako v cechach resepktive na slovensku.a pre tvoje info ked som tie hodinky kupoval pisal som priamo vyhradnemu dovozcovi ze preco su na tie modeli take ceny a prisla mi odpoved ze oni maju odporucane ceny a tych sa musia drzat.bohuzial dodavam Pokud chceš někomu radit, tak se pokus držet faktů a pořád dokola si nevymýšlej pohádky. Prostě model AV0020-55H se v Americe neprodává / každý gramotný člověk si to může zjistit /. A pokud jde o levné Citizeny / od neautorizovaných prodejců / z USA, tak ti na ně záruku neuznají. Můžeš si to ověřit u zastoupení Citizenu v ČR a SK. Dokonce i největší e-shopy v USA dávají na Citizeny svoji záruku / pokud nejsou autorizovanými prodejci /. To co tady předvádíš je jen snůška výmyslů a opravdu netuším co tě k tomu vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 no neviem ako si to mam vysvetlit ale tie asi niesi teda gramotny clovek lebo mas na internete vela americkych stranok kde sa to da overit napr.hned prva am.co vybehla v google http://www.skywatches.com.sg/watches/produ...roducts_id=3739 dokonca pisana medzinarodna zaruka tk neviem naco stale klames a zavadzas.a je jedno v akej firme ich kupis pokial mas original riadne vyplneny zarucny a doklad o kupe nieje problem ani z reklamaciou.mojmu bratovi potom tie citizeny asi pre pekne oci vyreklamovali ze?to ako by si tvrdil ze ked kupim npr.telefon nokiu v euronicse a nemozem ju reklamovat v autorizovanom servisnom stredisku.jediny kto zavadza si stale ty ako hovorim urcite si jeden stych domacich predrazenych predajcov ktorim kazi dovoz z vonku ksefty hold zlacni a budu ludia kupovat uteba.ale nema vobec stebou vyznam sa zapodievat ked nemas osobne skusenosti ja mam tak dobre ocom hovorim a niesom jediny v mojom okoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se