Přejít na obsah

Nejkrásnější hodinky pro slečnu co znáte

sava

Doporučené příspěvky

Hoja Vám všem.

Dostal jsem nelehký úkol najít nejhezčí hodinky pro dámy. Na tomto fóru vidím samé pánské hodinky, takže by to mohla být zajímavá diskuze. Co nosí Vaše drahé polovičky? Co byste jim vybrali, kdyby nebyly žádné limity? Já jdu hledat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No, řešil jsem podobné dilema, dokonce zde, na fóru, žádal o pomoc.

Pokud ale nehodláš rovnou navštívit Sotheby´s, přeci jen by to nějaké limity chtělo.

Jinak se může stát, že toto vlákno bude mít milion, nebo také jen dva příspěvky.

(snad mne nikdo nepředběhl, co jsem to psal...)

edit: nepředběhl, jsem fakt druhý (možná poslední...?)

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Hoja Vám všem.

Dostal jsem nelehký úkol najít nejhezčí hodinky pro dámy. Na tomto fóru vidím samé pánské hodinky, takže by to mohla být zajímavá diskuze. Co nosí Vaše drahé polovičky? Co byste jim vybrali, kdyby nebyly žádné limity? Já jdu hledat...

Ja som do manzelky "zainvestoval" minuly piatok :suicide_anim: TH Formula 1 Lady

post-4767-1263935939.jpg

Upraveno uživatelem Maker
Odkaz ke komentáři

No, řešil jsem podobné dilema, dokonce zde, na fóru, žádal o pomoc.

Pokud ale nehodláš rovnou navštívit Sotheby´s, přeci jen by to nějaké limity chtělo.

Jinak se může stát, že toto vlákno bude mít milion, nebo také jen dva příspěvky.

(snad mne nikdo nepředběhl, co jsem to psal...)

nepředběhl, jsem fakt druhý (možná poslední...?)

Není to rovnou výběr dárku.. spíš já se vždy doma chlubím, když najdu novou vysněnou hodinkovou metu a pak přišel úkol "tak najdi i něco pro mě"!

Samozřejmně z toho může vypadnout i něco o čem budeme přemýšlet, ale to je spíš vedlejší prodkt. Proto jsem nedával cenový limit.

Odkaz ke komentáři

Tak mne pro slecnu zatim nejvice zaujaly tyto:

post-4253-1263936126.jpg

bohuzel moje draha rekla ze se ji nelibi tvar a ze je to na ni moc drahy ze by se o ne bala a nenosila je :(

zdroj web Christopher Ward

Tak moje drahá sedící vedle říká, že se líbí, jen by brala míň šutrů:-)

Odkaz ke komentáři

Hoja Vám všem.

A co zapojit do výběru tu slečnu? Podle mě je jedna z nejhorších možností vybírat někomu jinému hodinky podle toho jaké se líbí mně.

Odkaz ke komentáři

o dva příspěvky výše se říká, že slečna sedí vedle "zadavatele" a návrhy komentuje :cheers:

čeče moji pani, absolutně berou BLANCPAIN FIFTY Fathoms "white" automaty, 120 hodin rezerva nátahu, 45mm....

a letos bude mít 40 tak to vidim asi takhle...

chtěl bych být Tvou paní; tedy jen kvůli těm hodinkám, samozřejmě...

Odkaz ke komentáři

A co zapojit do výběru tu slečnu? Podle mě je jedna z nejhorších možností vybírat někomu jinému hodinky podle toho jaké se líbí mně.

Špatně jsi mě pochopil.... Slečna sedí vedle mě a kontroluje každý zde uveřejněný návrh:) Nevybírám jí hodinky, jen spolu hledáme její dreamwatch aby mi nezáviděla moje. Všechny výše zmíněné hodinky jsou pro nás minimálně zajímavý podnět.

Odkaz ke komentáři

čeče moji pani, absolutně berou BLANCPAIN FIFTY Fathoms "white" automaty, 120 hodin rezerva nátahu, 45mm....

a letos bude mít 40 tak to vidim asi takhle...

Za mě geniální... elegance sama:) Polovičce se líbí taky, jen prý neví, jesi na její ruce... No mě by se na její ruce líbily, jen mojí peněžence asi ne:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...