tommas4 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Kolik teda stojej ty Hubloty nebo Daytony ve zlatě? podívej se na stránku chrono24, jsou i v češtinězadej si tam zlaté hodinky, cenu mezi 400 a 500k, stav fungl nové hodinkya můžeš vybírat, je jich tam docela dost
Mipa Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Eltónské Manufacture Prim Tycho mají docela zajímavou konkurenci z Frýdku od MPM-QUALITY Prim - přikládám dole obrázky pro porovnání. Pouze placatě natištěný Eltónský ciferník se mi (v této cenové kategorii) moc nelíbí a zdá se mi, že reliéfnější ciferník od MPM se zapuštěnými malými subciferníčky je lepší.
moralles Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 tohle je hodne na palici. v jedny zemi jsou 2 firmy, ktere pouzivaji stejny nazev, vyrabeji stejny produkt a obe tvrdi ze k tomu maji pravo. trochu mindfuck ne? Uprimne ted jsem si o tom zacal trochu cist, ponevadz sem uvazoval o novych Primkach, ale mam v tom docela gulas. ty z Eltonu jsou po designovy strance hrozny (krom Orliku a Diplomatu) aspon teda pro me, jsou mega drahy, ale asi budou kvalitnejsi..ty z od MPM se mi daleko vice libi designem, cenou, ale nevim jak jsou na tom s kvalitou... ja vim, ze ty pravy jsou z Eltonu z NMnM a ty druhe z Frydku ne. Ale co nechapu, tak podle Eltonu by z Frydku nemeli pouzivat logo od Zida, ale ty ho na nejakych limitkach maji takze pro me jako pro zakaznika, ktery neni chronofil je tahle situace totalne neprehledna a matouci a myslim, ze ve finale to spis obema firmam skodi... btw mohli byste mi pls napsat jak je to se strojkama u obou firem?
Mipa Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Co se týče podrobností okolo strojků obě firmy značně mlží. Eltón píše strojek ETA (švýcarský) speciálně testovaný - co to je? Normálně dodává ETA ty samé strojky ve čtyřech kvalitativních úrovních - Standard, Elabore, Top, Chronometr. MPM mlží ještě více - prý "osvědčený mechanický automat" - co to je?? Podavačky (tam nechybí "r" - skutečně podavačky hodinek v obchodním domě Kotva v Praze, kde tyto hodinky v prospektech propagovali) po dotazu u dodavatele hodinek dost nejistě tvrdili, že je tam japonský strojek Myiota a že hodinky stojí 60 táců. Podle obrázku níže strojek nepoznám.
Pantani Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Hm, taky se mi podstatně víc líbí ty od MPM, nemůžu si pomoct.
Rodkopf Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2017 (upraveno) No, zlatý taky budou, ale jen za 485 . Těm už úplně jeblo...začali se učit u Filippe Loretti nebo jak se tomu nadává "Exkluzivní design" který Švýcaři dělají běžně už ca. 50 let...klasická kombinace komplikací u 7751 "Investiční příležitostí" Kup za 480 a až překročíš práh, můžeš je okamžitě prodat za 200? 150? 100? Těžko říct... "ETA Customizovaná pro Prim" Tak ETA už se konečně rozhoupala a jelikož je známá svým vstřícným přístupem ke značkám mimo group, začala dělat strojky speciálně pro Prim z nového města. U bronzovek: "Unikátní design" "Zajímavá investice" Protože chrona tradičního ražené v bronzu, s černými tlačítky ala Fossil je to, co chceš! EDIT: Ale pořád tajně doufám, že jednou Prim postaví hodinky, ze kterých si sednu na prdel a poběžím pro ně do krámu. Nebo nastaví ceny tak, aby to odpovídalo kvalitě jejich produktu, pro černé Diplomaty za 25 poběžím taky. Upraveno 17. listopadu 2017 uživatelem Rodkopf
zekon7302 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 V těch od MPM je čínskej klon.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se