hciq Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Jinej pocit? Lepší? Horší? Olie Pochybuji, že by se s podobnou úpravou fotografie někdo z Eltonu dělal, nebo že by to uměl? Ve zlatém pouzdře by to ale mohlo vypadat vážně hezky! S hodinkami jsem se http://info.photowatches.eu/2011/09/customizovane-prim-tycho-brahe-41-damasteel-recenze/ celkem důkladně při fotografování pro USA divizi v srpnu 2011, fotografie jsme předali, ale na stránkách se, myslím, (zatím?) neobjevily, je to jenom asi půl roku... Olie Vůbec nechápu, že po tom vašem vzteklým extempóre na tendle server ještě lezete a navíc sem linkujete vlastní stránky. Žeby slabej raiting. Vo úrovní fotek potulnýho fotografa jsem svůj subjektivní názor napsal už několikrát. Sorry za OT, ale musel jsem.
Návštěvník Oloušek Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Dobře, budu si tedy s vámi, hciq, vykat. Někdy se kyblíkovi focení daří líp, někdy hůř, to je pravda. Jak fotíte vy, mohu se někde podívat? Olie
hciq Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Dobře, budu si tedy s vámi, hciq, vykat. Někdy se kyblíkovi focení daří líp, někdy hůř, to je pravda. Jak fotíte vy, mohu se někde podívat? Olie Bylo to myšleno v množným čísle, ale voslovuj mě jak chceš. Mé fotografie hmm... právě připravuji tématickou retrospektivní alegorii na téma "ta naše vesnička česká". Je součástí multikulturního programu "Valašský šohaj čukčejským šamanem" a malá ukázka...dílko ještě syrové právě vytaženo z digitálního aparátu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Oloušek Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Zajímavá fotografie, má to rámeček, tak je to umění. Tím bych asi tuhle debatu ukončila a vrátila se k hodinkám?Ty "de Brahe" jsou zajímavé, udělané celkem dobře a stojí moc peněz - podle mne. Olie Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem Oloušek
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Zajímavá fotografie, má to rámeček, tak je to umění. Tím bych asi tuhle debatu ukončila a vrátila se k hodinkám? Ty "de Brahe" jsou zajímavé, udělané celkem dobře a stojí moc peněz - podle mne. Olie Sorry ale taky mi to nedá - po tom, co ten Kýbl předváděl tady a na nosime-holínky by mě (bejt jeho ďouče) hanba fackovala sem lýzt a dělat jako že "bavme se vo hodinkách". Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem Princ Milis
Dantechno Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Treba o tom kibi nevi ... to by ho preci musela hanba fackovat....
Lada61 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Jinej pocit? Lepší? Horší? Olie Pochybuji, že by se s podobnou úpravou fotografie někdo z Eltonu dělal, nebo že by to uměl? Ve zlatém pouzdře by to ale mohlo vypadat vážně hezky! S hodinkami jsem se http://info.photowatches.eu/2011/09/customizovane-prim-tycho-brahe-41-damasteel-recenze/ celkem důkladně při fotografování pro USA divizi v srpnu 2011, fotografie jsme předali, ale na stránkách se, myslím, (zatím?) neobjevily, je to jenom asi půl roku... Olie To Olie: díky za link, fotky jsou moc vydařený. Jsem rád,že jsem si ty hodinky pořídil. Sice ne v "dalmatinu" ale i tak mám z nich velkou radost.
Návštěvník Oloušek Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 To Olie: díky za link, fotky jsou moc vydařený. Jsem rád,že jsem si ty hodinky pořídil. Sice ne v "dalmatinu" ale i tak mám z nich velkou radost. Tak to jsem ráda, že ti dělají radost. Olie P.S.: A kdybys je chtěl vyfotit, možná by se to dalo zařídit.
libor2002 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Bylo to myšleno v množným čísle, ale voslovuj mě jak chceš. Mé fotografie hmm... právě připravuji tématickou retrospektivní alegorii na téma "ta naše vesnička česká". Je součástí multikulturního programu "Valašský šohaj čukčejským šamanem" a malá ukázka...dílko ještě syrové právě vytaženo z digitálního aparátu sorry za ale tohle je desna fotka, dost nezdarena Jinak po precteni tohoto vlakna uz mi je vlastne nejak jedno jaky matros je na pouzdru... Tycho de Brahe jsou cele nemastne, neslane.
hirsch Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Tycho de Brahe jsou tu znova, tentokrát jako limitovaná edice: http://www.prim.cz/cz/produkt/tycho-de-brahe-bronz-l-e-95411/ Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem hirsch
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) No to teda nevím, jak takovejdle typ hodinek bude vypadat, až ten bronz zplesniví. To už by byly lepší zlatý, za cca 600kKč. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem Zmizík
Eman2208 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 No to teda nevím, jak takovejdle typ hodinek bude vypadat, až ten bronz zplesniví. To už by byly lepší zlatý, za cca 600kKč....ale zase je dobrý, že můžou fungovat, když v nich není Primácký strojek...
skalis Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mam na to stejnej nazor jako Zmizik - k tomuhle typu hodinek se bronz nehodi. Vidim v tom krecovity pokus vyuzit situaci "kdyz uz tu bronz teda umime". Ale jo, obcas je nutny proslapat i slepy vyvojovy vetve a nebo se pletem a bude to trhak.
James24 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 No, zlatý taky budou, ale jen za 485 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ale že si s těma rendrama vyhrajou.
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Aaaa . . . to jako vážně stojí více než zlaté Daytony, zlaté Yachty nebo zlaté Hubloty? Nene . . .
Fade Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Elton... 485 za Primky... Nechci napsat, že by to dal akorát blázen, ale nevím jak jinak to říct jemněji
pepyczek Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tak ta cena je masakr, nemá tam správně být 48 500,-?
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 No ono i to kilo za bronzovky je dost...
Pantani Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Kolik teda stojej ty Hubloty nebo Daytony ve zlatě? bronz: asi se počítá s tím, že majitel je holt jednou za nějakou dobu nechá přeleštit. Sám bych s tím problém neměl. Na TdB mi vadí spíš to, že jejich možnosti individualizace, což je udávaná velká výhoda Primu, jsou podle mýho názoru minimální. Naopak nevýhodou je cizí strojek. Když už jdu k Primu a zaplatím nemálo peněz, tak chci opravdu Primky s vlastním strojkem, když už je tedy dělají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se