Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinej pocit? Lepší? Horší?

Olie

Pochybuji, že by se s podobnou úpravou fotografie někdo z Eltonu dělal, nebo že by to uměl? Ve zlatém pouzdře by to ale mohlo vypadat vážně hezky!

S hodinkami jsem se http://info.photowatches.eu/2011/09/customizovane-prim-tycho-brahe-41-damasteel-recenze/ celkem důkladně při fotografování pro USA divizi v srpnu 2011, fotografie jsme předali, ale na stránkách se, myslím, (zatím?) neobjevily, je to jenom asi půl roku...

Olie

Vůbec nechápu, že po tom vašem vzteklým extempóre na tendle server ještě lezete a navíc sem linkujete vlastní stránky. Žeby slabej raiting. Vo úrovní fotek potulnýho fotografa jsem svůj subjektivní názor napsal už několikrát. Sorry za OT, ale musel jsem.

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Oloušek
Odesláno

Dobře, budu si tedy s vámi, hciq, vykat. Někdy se kyblíkovi focení daří líp, někdy hůř, to je pravda. Jak fotíte vy, mohu se někde podívat?

Olie

Odesláno

Dobře, budu si tedy s vámi, hciq, vykat. Někdy se kyblíkovi focení daří líp, někdy hůř, to je pravda. Jak fotíte vy, mohu se někde podívat?

Olie

Bylo to myšleno v množným čísle, ale voslovuj mě jak chceš. Mé fotografie hmm... právě připravuji tématickou retrospektivní alegorii na téma "ta naše vesnička česká". Je součástí multikulturního programu "Valašský šohaj čukčejským šamanem" a malá ukázka...dílko ještě syrové právě vytaženo z digitálního aparátu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Oloušek
Odesláno (upraveno)

Zajímavá fotografie, má to rámeček, tak je to umění. Tím bych asi tuhle debatu ukončila a vrátila se k hodinkám?

Ty "de Brahe" jsou zajímavé, udělané celkem dobře a stojí moc peněz - podle mne.

Olie

Upraveno uživatelem Oloušek
Odesláno (upraveno)

Zajímavá fotografie, má to rámeček, tak je to umění. Tím bych asi tuhle debatu ukončila a vrátila se k hodinkám?

Ty "de Brahe" jsou zajímavé, udělané celkem dobře a stojí moc peněz - podle mne.

Olie

Sorry ale taky mi to nedá - po tom, co ten Kýbl předváděl tady a na nosime-holínky by mě (bejt jeho ďouče) hanba fackovala sem lýzt a dělat jako že "bavme se vo hodinkách".

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Jinej pocit? Lepší? Horší?

Olie

Pochybuji, že by se s podobnou úpravou fotografie někdo z Eltonu dělal, nebo že by to uměl? Ve zlatém pouzdře by to ale mohlo vypadat vážně hezky!

S hodinkami jsem se http://info.photowatches.eu/2011/09/customizovane-prim-tycho-brahe-41-damasteel-recenze/ celkem důkladně při fotografování pro USA divizi v srpnu 2011, fotografie jsme předali, ale na stránkách se, myslím, (zatím?) neobjevily, je to jenom asi půl roku...

Olie

To Olie: díky za link, fotky jsou moc vydařený. Jsem rád,že jsem si ty hodinky pořídil. Sice ne v "dalmatinu" ale i tak mám z nich velkou radost.

Návštěvník Oloušek
Odesláno

To Olie: díky za link, fotky jsou moc vydařený. Jsem rád,že jsem si ty hodinky pořídil. Sice ne v "dalmatinu" ale i tak mám z nich velkou radost.

Tak to jsem ráda, že ti dělají radost.

Olie

P.S.: A kdybys je chtěl vyfotit, možná by se to dalo zařídit.

Odesláno

Bylo to myšleno v množným čísle, ale voslovuj mě jak chceš. Mé fotografie hmm... právě připravuji tématickou retrospektivní alegorii na téma "ta naše vesnička česká". Je součástí multikulturního programu "Valašský šohaj čukčejským šamanem" a malá ukázka...dílko ještě syrové právě vytaženo z digitálního aparátu

sorry za :offtopic: ale tohle je desna fotka, dost nezdarena :rolleyes:

Jinak po precteni tohoto vlakna uz mi je vlastne nejak jedno jaky matros je na pouzdru... Tycho de Brahe jsou cele nemastne, neslane.

• Po letech...
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

No to teda nevím, jak takovejdle typ hodinek bude vypadat, až ten bronz zplesniví. To už by byly lepší zlatý, za cca 600kKč.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

No to teda nevím, jak takovejdle typ hodinek bude vypadat, až ten bronz zplesniví. To už by byly lepší zlatý, za cca 600kKč.

...ale zase je dobrý, že můžou fungovat, když v nich není Primácký strojek...

Odesláno

Mam na to stejnej nazor jako Zmizik - k tomuhle typu hodinek se bronz nehodi. Vidim v tom krecovity pokus vyuzit situaci "kdyz uz tu bronz teda umime". Ale jo, obcas je nutny proslapat i slepy vyvojovy vetve :) a nebo se pletem a bude to trhak.

Odesláno

Kolik teda stojej ty Hubloty nebo Daytony ve zlatě?

bronz: asi se počítá s tím, že majitel je holt jednou za nějakou dobu nechá přeleštit. Sám bych s tím problém neměl.

Na TdB mi vadí spíš to, že jejich možnosti individualizace, což je udávaná velká výhoda Primu, jsou podle mýho názoru minimální. Naopak nevýhodou je cizí strojek. Když už jdu k Primu a zaplatím nemálo peněz, tak chci opravdu Primky s vlastním strojkem, když už je tedy dělají. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...