Yvaine Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Už to tu proběhlo ale slušely by jim spíš černý ručky..
Tomasak_CZ Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 SEIKO YELLOW MONSTER dle mě vydařenější (žlutá jim víc sedí), cena nevydařenjší... (USD1900) zdroj: EBAY
Chumpus Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 1900 je asi novej rekord. Doposavaď jsem viděl nejvíc 1700. Podle mě jsou nejzajímavější modrý a po nich červený. Až pak zelený a žlutý...
Pribina Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 a tady na ebay uz i ty zelene: http://global.ebay.com/New_SEIKO_Green_Mon...0474744576/item
Skřet Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 ...dobrá otázka po třech letech. To je vážně dobrá otázka po takové době. Kdybyste je nikdo nesehnali, tak Seiko určitě ještě udělá další barevná šílenství v budoucnu. Třeba ta nová verze Monster je k dostání ve více barevných provedeních (základ je ale vždy ornžová a černá nebo kombinace - pročpak asi???) . lupu na datumovce ti přilepí kdejakej hodinář. Za sebe řeknu, že mě ty barevný variace moc neberou a lupu na datumovce nechci. Jedině na Rolexech Sub. bych jí snes, ale to je zas jiná cenová...
jurryk Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Sorry nečuměl jsem na datum,ale polepším se
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se