Přejít na obsah

Feedback pro Mody

Tak jak???  

61 hlasů

1. 1. Má jít od válu ?

• Baker ano?
      10
    • Baker ne?
      45
    • Spiderer ano?
      11
    • Spiderer ne?
      45
    • Gilius ano?
      16
    • Gilius ne?
      41
    • Onion ano?
      21
    • Onion ne?
      34
    • Boo-beek ano?
      24
    • Boo-beek ne?
      30
    • New Milis ano?
      16
    • New Milis ne?
      38
    • Jeremy ano?
      19
    • Jeremy ne?
      30

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
spiderer - co toho nechat? urazet se muzeme vzajemne do haleluja a prd z toho... me uz to nebavi. me bavi hodinky a foceni. co bavi tebe? je to na tobe. ja te nemusim, ty me taky asi ne, staci si jit z cesty...

kibi ja proti tobe osobne nic nemam a bojovat proti tobe nehodlam, prijde mi to naprosto zbytecny.. to ze se spolecne v urcitych nazorech neshodneme je fakt, se kterym asi nic neudelame, ale myslim, ze nejake popichovany a skryte narazky si muzeme odpustit oba :cheers:

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
a co chces furt resit...? svolej aktiv, zvol predsednictvo, vypracuj zapis... normalni lidi se domlouvaji...

A co řešíš Ty? Řešíš sám sebe. Nejsi Ty trochu egománek? Tak nic nemaž, nepřesouvej a nedělej změny... A na to mi odpovíš, že je vše Tvá věc a Tobě nemá nikdo co doporučoat nebo nařizovat. A tak stále dokolečka dokola.

Odesláno
tak jo, parada... :)

technicke duvody jsem vysvetlil dostatecne :)

netechnicke duvody... proste chci mit klid a fotit si hodinky... nekdo sbira hodinky, ja sbiram fotky hodinek - nebo spis foceni hodinek... bud ten klid budu mit tady nebo jinde... a zacina mi to byt fuk... :)

Hmmm, OK... Ať se Ti podaří nalézt mír a klid.

Odesláno

Tyjo, ale že je tady prdel. Člověk sem strčí rypák a nestačí se divit. Gíliusi, gratuluju, pěkná anketka. Cos zjistils?

Hele, Kibi, koukám - vzali ti lopatku, co, tak rychle rozšlapat hrad. :D :D :D Dyť si s tebou nebude nikdo hrát, a tos už byl tak blízko!

Odesláno
Ty vole, Milis objevil staré heslo :D

Jo, nový jsem ztratil a tak nějak ani moc nehledám. Stejně mě furt na SZ votravoval nějakej psychopat, takhle mám klid. :D :D :D

Návštěvník YPO
Odesláno
.... a prislibil promazani, az budu hotov... :)

tak to mu gratuluju - to je totiž príma práce, aby to vlákno potom mělo hlavu a patu ...... i když, tvoje příspěvky jsou stejně smyslů zbavené tak se to nějak ztratí :thumbsup_anim:

***taky ti babička říkala, že "si jako štěnice" - mně jo - naštěstí jsem z toho vyrostl ;)

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Stejně mě furt na SZ votravoval nějakej psychopat, takhle mám klid. :D :D :D

promiň, já to tak nemyslel....

Odesláno

Kibi tu posledni dobou schytal hodne ran a ustaval to temer bez emoci. Krome reportu, ktere on povazuje za legitimni nastroj a funkci fora. Ostatnim se to treba jevi jako breceni nad ukradenejma bavovickama. Sve ego si zahojil, posledni uder nakonec dal on. Na tom ze ma svuj web neni nic napadnutelneho, do svedomi mu muze mluvit tipuju tak Olousek. Nakonec muzem byt radi, ze sem linky da, podobne jako to dela Snow. Koho to zajima ten si holt klikne. Kdo na nej driv delal bububu ted bude par dni prskat - a to je vse. V podstate udelal co mu nekteri dost drsne radili, foti si co chce a necpe to na forum.

Ja nesouhlasim ani s Kibim ani se Snowem - obsah fora nepatri ani jim ani Chronomagovi. Ten je spolecnou investici vsech. Pokud jsem neco postnu ostatnim a ti s tim dale pracuji (komentuji, pridavaji fotky, vyvraci omyly atd.) nemam zadne pravo vstat z postele levou nohou a mnohdy nekolika mesicni snahu znicit. Ne znicit, zmrzacit. Je jedno jestli jde o galerii, prispevek,vlakno. Krome vyjimek jako edit nebo lock nebo smazani kvuli pravidlum.

Co kdyz se nastve zakladatel vlaken o limitkach (at uz stare Prim nebo soucasne) a proste si smazne co bude chtit? Kde to jsme? Jakoby nestacilo, ze se tu furt blaboli o tom co je fejk a proc neco jineho vlastne fejk neni. Parnis=steinhartisti prominou...

Odesláno
...lepit sem foky a udrzovat puvodni uloziste je nekdy pracne...

Ten problematicky hosting se jevi jako jediny relevantni argument. Ale neni. Tak si nebudeme lhat.

Jsi strateg takze jsi musel pocitat s tim, ze svuj boj s presilou za sve fotky prohrajes. Da se rict ze tvoji houzevnatost obdivuju, kdyby nezasahl Chronomag verim ze svuj boj s ostatnima vedes dal a bavis se tim. Ale fakt zes reagoval smazanim svych galerii je jasnej. Zvolil jsi radikalni reseni tak pls nesvadej nic na hosting. Tomu se rika zastupny duvod. Pokud by jsi nechtel udelat poprask, pockal by jsi treba mesic.

No ja nebudu rozsirovat rady tech co te prestali zdravit a verim, ze ve vlakne o zbranich nebo o hodinkach pokecame lip... munice je pro dnesek vystrilena :shutup:

Odesláno
...Jakoby nestacilo, ze se tu furt blaboli o tom co je fejk a proc neco jineho vlastne fejk neni. Parnis=steinhartisti prominou...

Radeji upresnim ze jde o povzdech nad dvojim metrem, tohle tema vite ze neresim. Sam jsem Steiny mel, da se rict ze i jedny mam. Trapi me ale hlad v Africe a tajici ledovce, takze si lamu hlavu nad dulezitejsima vecma :P

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...