JJ Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 K procesorum, pokud to neni dvoujadro, tak to na tak velky display a prehravani FullHD asi nebude. Jak už jsem psal, dokud nevíme nic jiného, než obchodní název toho procesoru a frekvenci, tak nemůžeme říct tak ani tak. V Apple TV je také tuším single core procesor, 720p zvládá naprosto bez problémů a 1080p čistě výpočetně také (jen to není podporováno v originálním firmware). 10" Wide displaye mi nějak unikly, my jsme se po tom sháněli asi před rokem a nikdo z výrobců panelů to nenabízel. I kdyz Applesti asi musi vsechno prevadet na jiny format? No tak preferován bude téměř jistě H.264, ale to je při jeho vlastnostech asi jediné rozumné a není to nic specifického pro Apple. Jsou hudební a video přehrávače, které jsou postaveny na formátech ještě obskurnějších. Multitasking problem je. To kdyz napr. budu chtit neco z webu zkopirovat do textaku, tak budu muset textak nejdrive rozpracovany vypnout, zapnout browser, oznacit, zavrit browser, otevrit textak a pak az zkopirovat? Technicky - ano. Z hlediska uživatele ne, protože vypnutí a zapnutí aplikace nepoznáš od přepnutí se z ní ven a zase zpět (aplikace ukládá a obnovuje svůj stav, není to jako ukončování a spouštění aplikace na desktopovém OS). Baterie - nemam rad cokoliv pripojovovat zbytecneho k zarizeni, kdyz to vyrobce muze vyrobit all in. Externí baterie má tu výhodu, že se může nabíjet, zatímco se zařízením někde pobíháš. Stejnou službu by udělala výměnná interní baterie + externí nabíječka, jenže externí nabíječky se dnes skoro nevidí (u Apple laptopů poslední PowerBook G3) a chápu, že u menších zařízení by výměnná baterie mohla být na závadu mechanické pevnosti. Proto mi to u iPadu, na rozdíl od laptopů, nevadí tolik. Proste nejake redukce na USB, ctecky apod v dnesni dobe? Skoda. Jak se to vezme. Plnohodnotný USB port by byl určitě lepší, o to se přít nebudu. Ale ani zvolené řešení mi nepřijde nijak tragické. No me se libi vzhledove hodne. Je to neco, co bych i vyuzil nemit to pro me tolik zaporu. Pockam asi na ten HP Slate. De gustibus non est disputandum
Traveller Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 a jen tak pro zasmání (i když) jedno velmi výstižné video o komunitě lidí, ke kterým já rozhodně nechci patřit: The Simpson (M)Apple Díky. I v kontextu tohoto vlákna - super!
decebal Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Díky. I v kontextu tohoto vlákna - super! Už sis nainstaloval bezpečnostní záplatu č. 800243 ?
nAscA Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Par vtipku http://blog.blog.zive.cz/2010/02/ipad-zaba...ni-a-spekulace/
sureshot Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Upraveno 4. února 2010 uživatelem sureshot
decebal Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2010 JJ, pamatuju si, že když vyjel iPhone, všichni se taky smáli, než jim ten úsměv zmrzl :-).
nAscA Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Neboj, jsou takovi, kteri se smeji porad.
decebal Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Neboj, jsou takovi, kteri se smeji porad. To je dobře, je to zdravé .
Pajac Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Já tedy nevím-vůči iPhone jsem měl výhrady, pravda, s novým firmware mé výhrady klesají a iPhone 3GS bych si i možná pořídil (na zkoušku, momentálně zkouším BlackBerry). No iPad možná na tom bude podobně. Nedělal bych předčasné závěry, ale pro mě je tam docela dost velká chyba Flash, ale to je věc software... Počkáme, uvidíme...
TomAnt Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Flash nebude, nemusis cakat Steve to sice obkecava neschopnostou Adobe, ale dovod je zrejmy... vid moj prispevok niekde vpredu
decebal Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 http://palmare.idnes.cz/sok-microsoft-chys...ch-a-trendy_vok
decebal Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 A už je to tady . http://digitalne.centrum.cz/windows-mobile-7-predstaveno/ To jsem zvědav, jak se s tím vyrovnají zapřísáhlí odpůrci iPhonu a jeho systému aneb jak MS opět kopíruje Apple, přestože přece všichni ví, že je na prd .
nAscA Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 (upraveno) Spis kopiruje Android nez system od Applu Upraveno 16. února 2010 uživatelem nAscA
decebal Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Spis kopiruje Android nez system od Applu Když myslíš ...
decebal Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Spis kopiruje Android nez system od Applu Doporučuji zejména poslední odstavec . http://jablickar.cz/index.php/2010/02/wind...je-model-applu/
nAscA Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Doporučuji zejména poslední odstavec . http://jablickar.cz/index.php/2010/02/wind...je-model-applu/ Co napise nekdo na webu se jmenem jablickar ani nemusim cist. Doufam, ze tam tak kdysi pri vstupu iphonu napsal, cim je cely design zarizeni okopirovany od drivejsich PDA a PPC BTW cim je vlastne nejvice inspirovany novy system bude nejspis jejich prehravac Zune, ten system vypada dost podobne. Upraveno 17. února 2010 uživatelem nAscA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se