baza Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Nemůžu se nepochlubit, před chvílí jsem je vybalil z krabic, nastavil a dal na ruku,... moc fajn pocit Zatím narychlo foto v akci : Myslím, že bych s nimi vystačil jako s jedinými hodinkami, aspoň příští týdny mi moji ostatní drobečkové prominou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 To je panecku sklizen dnes. Moc pekne letovky! Musis udelat foto v noci s plnym nasvicenim (nejlepe pod UV) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Super, gratulace a jak bylo řečeno - na první noc nesundavat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 uuuzasne gratulujem k nadhernemu kusku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 To Jakubisko: No já radši pod peřinou než pod UV lampou... Není to žádnej lunapark, zato okamžitě vím, kolik je hodin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Gratulace k ušlechtilému kousku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraxxus Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 (upraveno) Taky se musim pridat, moc peknej kousek....urcite staly za tu vymenu Edit: pravopis Upraveno 27. ledna 2010 uživatelem kraxxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Příjmi moje gratulace, opravdu nádherný kousek. Docela bych si je dovedl představit jako hodinky definitivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Ta luminiscence není nic moc... alespon mne naštvala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Ta luminiscence není nic moc... alespon mne naštvala Myslíš intenzitu světla, nebo to, že nesvítí čísla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 tyhle IWC se mi líbily od té doby, co je YPO prodával, gratuluju, opravdu krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Myslíš intenzitu světla, nebo to, že nesvítí čísla? Je to stejně špatná lumu jako na IWC BP... myslím obojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 už si to moc nepamatuju, ale myslím, že žádný průser to nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Gratulace, tohle je prostě supr. Stylem mám podobně, ale trochu jinou ligu :-) Co ale koukám, máme stejný repro. Jsou to Mission 704 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Že nesvítí čísla mi nevadí a luminiscence je asi standard. Pro noční "akce" budou určitě lepší traser a spol., přesto si myslím, že to jsou hodinky docela univerzální. Gratulace, tohle je prostě supr. Stylem mám podobně, ale trochu jinou ligu :-) Co ale koukám, máme stejný repro. Jsou to Mission 704 ? těsně vedle, 703 dvoupásmovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Gratuluji ke krásnému kousku!!! Mám je už nějaký ten pátek a pořád se nemůžu vynadívat!!! I po tak dlouhé době se stále přistihnu u toho, že se podívám na hodinky a pak nevím kolik je vlastně hodin:o))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 ...takže zaím jsem je nesundal z ruky (kromě vany a postele), najednou se mi zdá, že mám zbytečně moc jiných hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Pozdravy od Doppelchrona. Mám je týden a zatím taky odsunuly ostatní hodinky do skříňky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33 Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Pěkný moc pěkný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se