Peta M Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Konečně sem taky mužů něco hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 nova guma, super pohodlna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 před 8 hodinami, jenik77 napsal: nova guma, super pohodlna A taky pěkná. Já nový řemen. Zatím dost tuhý, snad nošením povolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 nova guma, super pohodlnaBarton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 V 2. 9. 2020 v 19:29, baza napsal: A taky pěkná. diky před 6 minutami, blackhead napsal: V 2. 9. 2020 v 11:02, jenik77 napsal: nova guma, super pohodlna Barton? ano. jsem z tech gum uplne nadseny, fakt parada, navic za par penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Taky jsem jeden na gs objednal, ale uz cekam 3,5 mesice, tak nevim zda vubec dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 hm, to je divne. kupoval jsem 3 kusy, za 14 dni to tu bylo.. psal jsi jim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 9 hodinami, jenik77 napsal: hm, to je divne. kupoval jsem 3 kusy, za 14 dni to tu bylo.. psal jsi jim? Jj, uz i vratili penize, ale remen nikde :(. Zkusim asi objednat znovu, kdyz uz to ted chodi normalne jak rikas, kdy jsi objednaval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 21 minutami, blackhead napsal: Jj, uz i vratili penize, ale remen nikde :(. Zkusim asi objednat znovu, kdyz uz to ted chodi normalne jak rikas, kdy jsi objednaval? 13.8. a za 14 dní to tu bylo. btw je super, že součástí balení jsou 2 délky té části se sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 59 minutami, jenik77 napsal: 13.8. a za 14 dní to tu bylo. btw je super, že součástí balení jsou 2 délky té části se sponou. ok, tak jsem objednal znovu, snad uz to ted dojde, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 modra guma taky dobra btw. dve delky remenu jsou samozrejme u te casti s “dirkama”, ne se sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 22 minutami, jenik77 napsal: modra guma taky dobra btw. dve delky remenu jsou samozrejme u te casti s “dirkama”, ne se sponou To se mi zdá lepší jak ta šedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Jedna včerejší, El Primero na ruce a El Primero v kočárku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 V 4. 9. 2020 v 8:51, blackhead napsal: Jj, uz i vratili penize, ale remen nikde :(. Zkusim asi objednat znovu, kdyz uz to ted chodi normalne jak rikas, kdy jsi objednaval? Ono to podle mě ještě dojde, USPS to prý dělala přes covid tak, že navezla všechny balíky do přístavu a tam je hodila na loď, když bylo zrovna místo, takže to dost trvá. Taky jsem tak jeden řemen reklamoval, že vůbec nedošel (po cca 2 měsících), tak poslali nový a ten dorazil do 2 týdnů a před nějakým časem dorazil i ten původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 1 hodinou, ondrejm napsal: Ono to podle mě ještě dojde, USPS to prý dělala přes covid tak, že navezla všechny balíky do přístavu a tam je hodila na loď, když bylo zrovna místo, takže to dost trvá. Taky jsem tak jeden řemen reklamoval, že vůbec nedošel (po cca 2 měsících), tak poslali nový a ten dorazil do 2 týdnů a před nějakým časem dorazil i ten původní. Je to mozne, prave proto jsem tak dlouho cekal nez jsem objednal jiny, tak uvidime. Zatim ale nedosel a odeslany byl 20.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 (upraveno) V 31. 8. 2020 v 16:07, ondrejm napsal: Konečně sem taky mužů něco hodit Ondro, paráda, máš čuch na čím dál tím lepší kousky! Tyhle El Primera jsou dokonale. Upraveno 6. září 2020 uživatelem Tenglis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 4 hodinami, Tenglis napsal: Ondro, paráda, máš čuch na čím dál tím lepší kousky! Tyhle El Primera jsou dokonale. Díky Honzo, spíše bych to nazval "trošku mi to ujelo" a teď bude muset něco z domu. Ale tyhle snad zůstanou napořád, fakt jsou super. PS.: všiml jsem si, že koukáš po Tudorech North Flag, jdeš do nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Jj, koukám po nich. Splňují v podstatě vše, co jsem si v průběhu let ujasnil, že od hodinek potrebuji. Ale teď jsem ještě začal přemýšlet o starších Breitling chronomat 41 mm... Ale život bych si dokázal představit i s temito El Primerama... Ach jo, uvidime. Naštěstí jsem v poslední době musel tolik investovat do baráku, že na hodinky už skoro nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Dlouho jsem bez elpé nevydržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se