jenik77 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 10 hodinami, Petr15 napsal: Ta cervena guma jim sekne! před 8 hodinami, michalval napsal: Paradni kombinace. Skvele sladeno s vterinovkou! před 8 hodinami, bobi napsal: Vypadají opravdu skvěle,ta červená guma jim dodává ten správný šmrnc - yes Díky, pánové, taky se mi to líbí. před 4 hodinami, beerlao napsal: Na ty gumy bacha !!! pokud jsou moc měkký a stěžejka má slabou pružinu tak mají tendenci při specifických situacích vyšoupnout stěžejku a může dojít k poškození nebo i ke ztrátě ....vypadá to hezky ale u takto drahých hodinek bych byl moc opatrný ... stalo se mi to při rychlém a prudkém vytáhnutí ruky z bundy kdy mi hodinky zavadily o kapsu a jak jsem byl v záběru tak to vyskočilo... tak to je samozřejmě špaténka. a stalo se ti to u barton gumy?? mám už několikátou a působí na mě velmi kvalitním dojmem, včetně stěžejek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pegs Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Pořád tyhle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Po delší době na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 V 18. 3. 2021 v 8:02, jenik77 napsal: Díky, pánové, taky se mi to líbí. tak to je samozřejmě špaténka. a stalo se ti to u barton gumy?? mám už několikátou a působí na mě velmi kvalitním dojmem, včetně stěžejek. Nedovedu posoudit tu značku Barton ,jednalo se mi všeobecně o typ guma... Kvalita může byt samo různá... Je to na riziko každého soudruha a jeho samo testu zda-li to vydrží... Vzít hodinky za pouzdro jednou rukou a druhou za gumu a cloumat z jedné strany na druhou mezi nožičkami při odtahovaní gumy od pouzdra ,kdy mekká guma se jako by přilepí na stěžejku a v tom pohybu ona vyskočí.... Tedy mě ano a od té doby jen tvrdý gumy nebo kaučuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 V 24. 3. 2021 v 3:28, beerlao napsal: Nedovedu posoudit tu značku Barton ,jednalo se mi všeobecně o typ guma... Kvalita může byt samo různá... Je to na riziko každého soudruha a jeho samo testu zda-li to vydrží... Vzít hodinky za pouzdro jednou rukou a druhou za gumu a cloumat z jedné strany na druhou mezi nožičkami při odtahovaní gumy od pouzdra ,kdy mekká guma se jako by přilepí na stěžejku a v tom pohybu ona vyskočí.... Tedy mě ano a od té doby jen tvrdý gumy nebo kaučuk... nechci to zakřiknout, ale barton je opravdu festovní a drží skvělě, můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Odlehčení alá Jeník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 hezky pekne! co na tu gumu rikas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 hezky pekne! co na tu gumu rikas?Je super, trochu bych jen vylepsil sponu, ta je takova moc obycejna a zbytecne masivni. Jinak je to uz moje 4 barton guma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Pěkné to máte. Vypadá to super.. já mám jen problém, že Zenithky nemůžu nosit na ničem jiném, než tahu. Z řemenu jdou vždy po hodince dolů. A ani fotku tady teď nedám, protože je dneska nemám na ruce, tak tady budu jen kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 1 hodinou, blackhead napsal: před 10 hodinami, jenik77 napsal: Je super, trochu bych jen vylepsil sponu, ta je takova moc obycejna a zbytecne masivni. Jinak je to uz moje 4 barton guma ... pravda, spona by mohla být decentnější. já se akorát nepřestávám divit, že tak kvalitní guma stojí pár šlupek, za mě paráda. před 1 hodinou, ondrejm napsal: Pěkné to máte. Vypadá to super.. já mám jen problém, že Zenithky nemůžu nosit na ničem jiném, než tahu. Z řemenu jdou vždy po hodince dolů. A ani fotku tady teď nedám, protože je dneska nemám na ruce, tak tady budu jen kecat řemen je jedna věc, za mě je guma o dost pohodlnější. pro mě je zase ten origo tah moc lehký a nějak mi to vadí. prostě to má každý soudruh jinak. a to je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Jeste jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Dlouho jsem tady nebyl, poslední dobou mě nějak nebavily. Tak jsem je hodil na origo řemen a je tam zase ta jiskra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 dam to sem - labuti pisen pro 38mm, poslednich 38 kusu v tehle krasne, designove ciste limitce velka skoda, jeste, ze mam sve original https://www.ablogtowatch.com/zenith-chronomaster-el-primero-final-edition-marks-end-of-38mm-case/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Pokud správně koukám a čtu, tak dial je teď bílý. Jsem zvědav, jak to bude vypadat naživo. Každopádně ta červená je na mě moc a zbytečně na sebe strhává pozornost, trošku tak zaniká celkový dojem z parádního cifru. Ale zase tematicky to sedí - po Omega FOIS zařízli další chrona pro nás s malýma rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 V 11. 4. 2021 v 23:05, jenik77 napsal: dam to sem - labuti pisen pro 38mm, poslednich 38 kusu v tehle krasne, designove ciste limitce velka skoda, jeste, ze mam sve original https://www.ablogtowatch.com/zenith-chronomaster-el-primero-final-edition-marks-end-of-38mm-case/ Ty jsou povedeny. To jsem ani nezaznamenal ze 38mm pouzdro konci, to je skoda ... Ale jak zname Zenith, treba se zas casem objevi :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 20 hodinami, blackhead napsal: Ty jsou povedeny. To jsem ani nezaznamenal ze 38mm pouzdro konci, to je skoda ... Ale jak zname Zenith, treba se zas casem objevi :). Jsem koukal na Zenith web a dokonce i 42mm tam vidím jen v open heart verzi. Každopádně jsem rád, že jsi mi ty 38 pustil, jsou na ruce skoro pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 8 hodinami, ondrejm napsal: Jsem koukal na Zenith web a dokonce i 42mm tam vidím jen v open heart verzi. Každopádně jsem rád, že jsi mi ty 38 pustil, jsou na ruce skoro pořád Kdybych to věděl, tak budou dražší! Na ch24 už pod 7k€ nejsou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Tak konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se