ragu Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 13 minutami, Willie McBride napsal: Dobrý vkus Ako na hodinky, tak na literatúru - čo to je za knihu? Dík. Je to časopis Carollina - Umění Času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 2 minutami, ragu napsal: Dík. Je to časopis Carollina - Umění Času. Ďakujem, potešil som sa, že vyšla nejaká knižka v týchto končinách Časopis Carrolina sa ku mne nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Ďakujem, potešil som sa, že vyšla nejaká knižka v týchto končinách Časopis Carrolina sa ku mne nedostane Zkus jim napsat https://www.instagram.com/p/CXJXWRiMzWf/?utm_medium=copy_link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 3 minutami, ragu napsal: Zkus jim napsat https://www.instagram.com/p/CXJXWRiMzWf/?utm_medium=copy_link Ďakujem, našiel som na ich stránke online nejaké staršie čísla, snáď tam nájdem aj nové Budem čítať elektronicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 V 24. 12. 2021 v 13:52, marecenator napsal: Hezke Vanoce! moooc hezká fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Když už se tu rojí Defy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 15 minutami, Milan156 napsal: Když už se tu rojí Defy ... Nádherný kúsok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 2 hodinami, Willie McBride napsal: Nádherný kúsok Díky, ale už mají pár ran ... Njn daily watches už pár let. Ale pořád mi baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Právě teď, Milan156 napsal: Díky, ale už mají pár ran ... Njn daily watches už pár let. Ale pořád mi baví Hlavne, že plnia svoj účel a robia radosť Ja mám svoje Zenithy pár týždňov, no mám z nich rovnakú radosť, ako keď mi ich odovzdávali na predajni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 V 24. 12. 2021 v 13:01, ragu napsal: Ať to tady úplně nechcípne, hodím to i sem. Hezký svátky všem. Já bych to tady rád tapetoval, ale mám malinkou nepříjemnost se servisem, tak hodinky ještě nejsou doma. Snad se z toho po novém roce stane jen vtipná historka Psal jsi mi v jiném vlákně, že žena tyhle Zenith schválila. Vůbec se jí nedivím, mít o něco větší ruku, taky bych do nich šel. A fotíš je teda perfektně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Já bych to tady rád tapetoval, ale mám malinkou nepříjemnost se servisem, tak hodinky ještě nejsou doma. Snad se z toho po novém roce stane jen vtipná historka Psal jsi mi v jiném vlákně, že žena tyhle Zenith schválila. Vůbec se jí nedivím, mít o něco větší ruku, taky bych do nich šel. A fotíš je teda perfektně!Tyhle Zenith klamou tělem. Sice je to 41mm ale díky absenci nožiček je l2l nějakých 45mm.Jo a zážitek se servisem mám velmi čerstvě taky Máš to u Dušáka s tím že posílali do Vídně? Klidně SZ, mužem si nasdilet zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Ako to tu krásne ožilo ja som včera nahodil dlho očakávaný bracelet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 V 24. 12. 2021 v 13:01, ragu napsal: Ať to tady úplně nechcípne, hodím to i sem. Hezký svátky všem. Na tvoju tému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 V 29. 12. 2021 v 10:06, Willie McBride napsal: Na tvoju tému Krásne oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Nedávno som si uvedomil ze majú sunburst, aj keď teda nie ten radiálny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 1 hodinou, Gombo napsal: Tak toto je paráda Akú to má veľkosť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 @Willie McBride su mrnave. Vyska 5,6cm a sirka 5,1cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 2 hodinami, Gombo napsal: @Willie McBride su mrnave. Vyska 5,6cm a sirka 5,1cm ďakujem za info, podľa pomeru k ruke sa mi zdali malinké, no vyzerajú super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Na druhej strane mam pomerne velku ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se