Gilius Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Děkuju A kdo se bude starat??? Předpokládám,že pokud bude nějaká žádost(či problém),není problém požádat některého z MODů a oni vyjdou vstříc. Fungovalo to tak doteď a snad tu digitálky nebudí takové vášně,aby byly vyobcovány.
Gilius Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Kluků je tu na to dost....v pohodě
jejda Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Už delší dobu jsem měl pocit,že na to nestačím. Myslím,že nešlo o "nasírání na počkání"-nebylo to unáhlené rozhodnutí......já se sem chodím bavit,užívat si hodinky a potkávat se tu s lidma stejných zájmů . Ne neustále řešit sračky. Chci mít opět možnost si zde vybírat,co číst...kde se zapojit do diskuze......a na co hodit bobek. Není nad pocit svobodně si vybírat témata, která mě zajímají. Není nad pocit některé příspěvky nečíst a ignorovat. Vítej na svobodě.
Milil Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Děkuju A kdo se bude starat??? Předpokládám,že pokud bude nějaká žádost(či problém),není problém požádat některého z MODů a oni vyjdou vstříc. Fungovalo to tak doteď a snad tu digitálky nebudí takové vášně,aby byly vyobcovány. Jestli budeš furt rejt do 5600 tak poteče krev!
Gilius Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Vítej na svobodě. Zase pozor,já moda dělal dobrovolně a rád. Aby to nevyznělo,že si stěžuju...to ne! Některé věci k tomu prostě patří.....šlo o můj pocit,že na to nemám,nic jného za tím nehledejte,prosím 4Milil - to klidně může,to přežiju
Onisan Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Stejně je ale chyba že si to položil.... Zbytečně si některé věci bereš moc k srdci
Gilius Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Stejně je ale chyba že si to položil.... Zbytečně si některé věci bereš moc k srdci Asi ano,ale za chybu to nepovažuju. Jsem,jaký jsem.......a když na to juknu,jsem rád,že jsem v některých okamžicích už neměl žádná práva Může si to vyzkoušet zase někdo další,třeba bude lepší Hlavně se nenechte unášet emocema(jako se to stávalo mně) a držte se!!!!
nAscA Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 No stejne se myslim, ze by to mel delat i nekdo, kdo se v digoskach vyzna. A diky za praci, kterou jsi delal. Napr. za presunuti, o ktere jsem kdysi zadal.
little_w Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 gile, jeste nez to upadne v zapomneni, tak ti za sebe taky chci podekovat. vzdycky jsi byl ochotnej pomoct, za me mas jako mod palec nahoru.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Jestli se povede rozdělit moderování podle sekcí, mohli bychom ho ukecat zpátky. Co ty na to Gile? Jenom digi bys vzít mohl.
nAscA Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 aha, ja jsem myslel, ze to modi maji nejak rozdeleno. Jj bylo by fajn, kdyby zustal modem jen pro digi.
Gilius Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Jestli se povede rozdělit moderování podle sekcí, mohli bychom ho ukecat zpátky. Co ty na to Gile? Jenom digi bys vzít mohl. To zní zajímavě,Kamile.
Conrad Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Byl jsi jeden z moderátorů, kterých jsem si vážil a tvoje kroky měly smysl Je to asi lepší pro tebe ale škoda pro forum, že jsi se takhle rozhodl
lub Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Děkuju Gilie za dosavadní práci a také bych uvítal, kdybys mohl být moderátorem aspoň u digi.. Jsi to především Ty, díky komu jsem přišel na tohle forum a koupil si první g-shocky . (..a pak už to nešlo zastavit )
Dantechno Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Taky se Gile primlouvam za tvoji obnovenou funkci moderatora jen pro digisekci. Myslim ze tam se hadat nebudeeme, takze bys nemusel mit tolik prace.
XXXfazerXXX Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Taky jsem byl s tvou praci spokojen a chci to rict verejne.Doufam,ze se brzo do digosek vratis............i kdyz si me zpocatku parkrat vomet.Ale to je spravny.Alespon jsem rychlejc pochopil,jak to tady funguje .Navic ti porad dluzim ten RUM
Gilius Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Uvidíme,co bude RUMa dáme.....a díky
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Tak Gil je znovu moderátor pro quartzovou a digitální sekci. Díky a vítej zpátky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se