Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Dovolil bych si oponovat,když jsou přidané přímo při výrobě pasty je to daleko lepší,než když do normálních zamícháš papričky i když čerstvé,těmi je ale možno pro zvýraznění chuti pepperoncini posypat Mám tu v práci pár Taliánů (jeden zrovna sedí vedle mě), tak je někde v zákoutí skřípnu a zkusím to z nich dostat. Posledně mi Calogero dobře poradil s mozzarellou na pizzu, teď zmáčknu Gianlucu.
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Dovolil bych si oponovat,když jsou přidané přímo při výrobě pasty je to daleko lepší,než když do normálních zamícháš papričky i když čerstvé,těmi je ale možno pro zvýraznění chuti pepperoncini posypat Mám tu v práci pár Taliánů (jeden zrovna sedí vedle mě), tak je někde v zákoutí skřípnu a zkusím to z nich dostat. Posledně mi Calogero dobře poradil s mozzarellou na pizzu, teď zmáčknu Gianlucu. Tak prý La Vecchia Bottega na Národní, tam by to měli mít, říkal Gianluca. Kdybys s tím měl problémy, dej vědět ? pošlu mu nějaký malíček nebo tak něco, aby mi příště neradil blbosti.
Conrad Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Tak prý La Vecchia Bottega na Národní, tam by to měli mít, říkal Gianluca. Kdybys s tím měl problémy, dej vědět ? pošlu mu nějaký malíček nebo tak něco, aby mi příště neradil blbosti. díky zprubnu Bohužel La Vecchia Bottega na konci měsíce na Národní končí,takže zatím neobjednávají a ani nevědí kde budou/ prodavačka říkala že snad kvůli nájmu/ ted jsem s nimi mluvil Upraveno 1. února 2010 uživatelem Conrad
kejklik Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Dovolil bych si oponovat,když jsou přidané přímo při výrobě pasty je to daleko lepší,než když do normálních zamícháš papričky i když čerstvé,těmi je ale možno pro zvýraznění chuti pepperoncini posypat http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/aglio-olio/ Ptal jsem se známého Itala Maria, ten konstatoval, pasta je pasta a všechno na víc v ní je pro Tedeši, Ingléze a další, co vědí stronzo o kukýně.
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 díky zprubnu Bohužel La Vecchia Bottega na konci měsíce na Národní končí,takže zatím neobjednávají a ani nevědí kde budou/ prodavačka říkala že snad kvůli nájmu/ ted jsem s nimi mluvil Tak jo, poprosím teda zbytek Italů tady v práci, ať to s Gianlucou skoncují.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak jo, poprosím teda zbytek Italů tady v práci, ať to s Gianlucou skoncují. použijou ho do základů???
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 To by měl moc jednoduché. U nás se to dělá tak, že ho pošlou na týden do centrály firmy. Zatím to nevydržel nikdo. I ti největší tvrďáci už po patnácti hodinách meetingů, assessmentů a reportů prosili o smilování. Ale nikdo už je neposlouchal. To si měli rozmyslet předtím, než začali dávat zcestné rady ohledně omáčky nebo jiné.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 To by měl moc jednoduché. U nás se to dělá tak, že ho pošlou na týden do centrály firmy. Zatím to nevydržel nikdo. I ti největší tvrďáci už po patnácti hodinách meetingů, assessmentů a reportů prosili o smilování. Ale nikdo už je neposlouchal. To si měli rozmyslet předtím, než začali dávat zcestné rady ohledně omáčky nebo jiné. a to není ani coffeebreak? hrozná smrt korporátčíka, to už radši beton...
Gilius Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 To by měl moc jednoduché. U nás se to dělá tak, že ho pošlou na týden do centrály firmy. Zatím to nevydržel nikdo. I ti největší tvrďáci už po patnácti hodinách meetingů, assessmentů a reportů prosili o smilování. Ale nikdo už je neposlouchal. To si měli rozmyslet předtím, než začali dávat zcestné rady ohledně omáčky nebo jiné. koukám,že samej měkkouš......správnej vostřák by ještě kladl doplňující otázky......
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) a to není ani coffeebreak? hrozná smrt korporátčíka, to už radši beton... Ne, žádné coffee&cookies. Poskytujeme globální servis, takže večer si ho na video hovor převezme Arizona a po půlnoci Malajsie. Ráno zase k němu přijdou do meetingovky živí kolegové. Upraveno 1. února 2010 uživatelem salamio
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 korporát není žádná prdel... jdu si prolistovat svou oblíbenou knihu, je třeba uvolnit bránice...
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 korporát není žádná prdel... jdu si prolistovat svou oblíbenou knihu, je třeba uvolnit bránice... Kniha super! Web taky, sleduju ho od počátků a mám tam i nějaký ten zářez . To je teda další z mých koníčků: jsem zmrdobijec amatér.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Kniha super! Web taky, sleduju ho od počátků a mám tam i nějaký ten zářez . To je teda další z mých koníčků: jsem zmrdobijec amatér. však jsem to na tobě taky poznal... to jsou ty jemné vibrace...
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 ty jemné vibrace... Ale fuj, necháš toho, Alíku!
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ale fuj, necháš toho, Alíku! haf... tak jsem to nemyslel...
David Neckar Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 ja ujizdim asi nejvic na motorce (hlavne ne rychle :-)), pak me hodne bavi muzika, kultura a vsechno kolem Skotska. Hlavne dudy (ty skotske).
luvalu Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Rád čtu knihy od Wilbur Smithse a chodím pravidelně hrát Hold em texas poker. To mě móc baví
jankoxxx Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 knihy, knihy, knihy, vino, basgitara, rybacka, knihy a samozrejme nesmiem zabudnut na knihy!
Uwe.T Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 eroplany, eroplany, eroplany - bejt v plachtovém éru a v pořádným stoupáku, škoda že plachťák neuveze bombu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se