Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Odesláno
Dovolil bych si oponovat,když jsou přidané přímo při výrobě pasty je to daleko lepší,než když do normálních zamícháš papričky i když čerstvé,těmi je ale možno pro zvýraznění chuti pepperoncini posypat

Mám tu v práci pár Taliánů (jeden zrovna sedí vedle mě), tak je někde v zákoutí skřípnu a zkusím to z nich dostat. Posledně mi Calogero dobře poradil s mozzarellou na pizzu, teď zmáčknu Gianlucu.

• Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník salamio
Odesláno
Dovolil bych si oponovat,když jsou přidané přímo při výrobě pasty je to daleko lepší,než když do normálních zamícháš papričky i když čerstvé,těmi je ale možno pro zvýraznění chuti pepperoncini posypat

Mám tu v práci pár Taliánů (jeden zrovna sedí vedle mě), tak je někde v zákoutí skřípnu a zkusím to z nich dostat. Posledně mi Calogero dobře poradil s mozzarellou na pizzu, teď zmáčknu Gianlucu.

Tak prý La Vecchia Bottega na Národní, tam by to měli mít, říkal Gianluca.

Kdybys s tím měl problémy, dej vědět ? pošlu mu nějaký malíček nebo tak něco, aby mi příště neradil blbosti.

Odesláno (upraveno)
Tak prý La Vecchia Bottega na Národní, tam by to měli mít, říkal Gianluca.

Kdybys s tím měl problémy, dej vědět ? pošlu mu nějaký malíček nebo tak něco, aby mi příště neradil blbosti.

díky zprubnu

Bohužel La Vecchia Bottega na konci měsíce na Národní končí,takže zatím neobjednávají a ani nevědí kde budou/ prodavačka říkala že snad kvůli nájmu/ ted jsem s nimi mluvil

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/aglio-olio/

Ptal jsem se známého Itala Maria, ten konstatoval, pasta je pasta a všechno na víc v ní je pro Tedeši, Ingléze a další, co vědí stronzo o kukýně. :cheff:

Návštěvník salamio
Odesláno
díky zprubnu

Bohužel La Vecchia Bottega na konci měsíce na Národní končí,takže zatím neobjednávají a ani nevědí kde budou/ prodavačka říkala že snad kvůli nájmu/ ted jsem s nimi mluvil

Tak jo, poprosím teda zbytek Italů tady v práci, ať to s Gianlucou skoncují.

Návštěvník salamio
Odesláno

To by měl moc jednoduché. U nás se to dělá tak, že ho pošlou na týden do centrály firmy. Zatím to nevydržel nikdo. I ti největší tvrďáci už po patnácti hodinách meetingů, assessmentů a reportů prosili o smilování. Ale nikdo už je neposlouchal. To si měli rozmyslet předtím, než začali dávat zcestné rady ohledně omáčky nebo jiné.

Odesláno
To by měl moc jednoduché. U nás se to dělá tak, že ho pošlou na týden do centrály firmy. Zatím to nevydržel nikdo. I ti největší tvrďáci už po patnácti hodinách meetingů, assessmentů a reportů prosili o smilování. Ale nikdo už je neposlouchal. To si měli rozmyslet předtím, než začali dávat zcestné rady ohledně omáčky nebo jiné.

a to není ani coffeebreak? hrozná smrt korporátčíka, to už radši beton...

Odesláno

koukám,že samej měkkouš......správnej vostřák by ještě kladl doplňující otázky...... :lol2:

Návštěvník salamio
Odesláno (upraveno)
a to není ani coffeebreak? hrozná smrt korporátčíka, to už radši beton...

Ne, žádné coffee&cookies. Poskytujeme globální servis, takže večer si ho na video hovor převezme Arizona a po půlnoci Malajsie. Ráno zase k němu přijdou do meetingovky živí kolegové.

Upraveno uživatelem salamio
Návštěvník salamio
Odesláno
korporát není žádná prdel... jdu si prolistovat svou oblíbenou knihu, je třeba uvolnit bránice...

Kniha super! Web taky, sleduju ho od počátků a mám tam i nějaký ten zářez :). To je teda další z mých koníčků: jsem zmrdobijec amatér.

Odesláno
Kniha super! Web taky, sleduju ho od počátků a mám tam i nějaký ten zářez :) . To je teda další z mých koníčků: jsem zmrdobijec amatér.

však jsem to na tobě taky poznal... to jsou ty jemné vibrace... :)

Odesláno

eroplany, eroplany, eroplany - bejt v plachtovém éru a v pořádným stoupáku,

škoda že plachťák neuveze bombu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...