Traveller Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Jasně - chemie a biologie byly moje oblíbené předměty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Znám .... sqvěle jsem se bavil .... pak jsem ji dal kamarádovi k narozeninám ... jeho žena je také psycholožka .... okamžitě mě diagnostikovala ... "to ti musel dát jen naprostý debil" Právě se rozmýšlím, komu ji taky dát a přesně tyhle reakce čekám. O to je to pikantnější, že je na tom asi něco pravda, když ty ženský to tak sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Právě se rozmýšlím, komu ji taky dát a přesně tyhle reakce čekám. O to je to pikantnější, že je na tom asi něco pravda, když ty ženský to tak sere nejlepší zábava tě čeká, když ji dáš tchánovi .... tchýně tě pak posune na žebříčku obliby na jedno z prvních míst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zibesoni Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Osobní vozy Tatra, celkem 6 různých exemplářů, nejstarší z roku 1928, nejmladší z roku 1989. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 viz. podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jelikož je unás sníh výjimečně tak ujíždím na běžkách ted už nějaký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ježíši já zapomněl na chilli papričky, peperonchiny .... já je baštím snad ke všemu Nevíš kde by se nejlépe v Praze daly koupit spaghetti pepperonciny? Ze všech italskej obchůdků co znám zmizely díky Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Muzika na DVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Muzika na DVD. Jaký druh muziky? Já teda poslouchám skoro všechno, nemůžu je Jazz a Country, ale na DVD si nic nepouštím... To už spíš hudební kanály a vhledem k prvně řečenému to je MEYYO a MTV až po Očko Z té vážné pak především smyčcové kvartety... ale to pak není ani na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 AC/DC,OZZY.MANOWAR,GRAVE DIGGER,WASP,KISS ale je toho víc asi 230ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 AC/DC,OZZY.MANOWAR,GRAVE DIGGER,WASP,KISS ale je toho víc asi 230ks. Tahle muzika mi nevadí, ale dlouho bych to asi poslouchat nemusel... a dívat se tak ne To už radši to MTV s těmatisícema navoněnejch buchtiček :D Je sranda, že ta muzika kterou jsi vyjmenoval je mnohdy velmi, velmi melodická, ale hraje se obecně dost málo... na rozdí od Michala Davida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ... Formule 1 (Golden Era 70'), dnes už neexistují "B" skupina v Rallye a v podstatě celý automobilový sport (i když už ne tak do hloubky) dobrá muzika, dobrý filmy, komiksy, dobrej alkohol... Dřív dlouho sportovní střelba... plus pořád se ještě dá říct, že i práce je pro mě koníčkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ... Formule 1 (Golden Era 70'), dnes už neexistují "B" skupina v Rallye a v podstatě celý automobilový sport (i když už ne tak do hloubky) dobrá muzika, dobrý filmy, komiksy, dobrej alkohol... Dřív dlouho sportovní střelba... plus pořád se ještě dá říct, že i práce je pro mě koníčkem... Jaká střelba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Jaká střelba? ... v zimě tahle holka (respektive nejdřív s její předchůdkyní): furt dokola jsem rašploval pažbu pak zase kytoval akrylátem a doma u televize "sušil"... V létě pak na střelnici tohle: Takže takový "pufátka" Ale byl to neuvěřitelnej relax. Začínal jsem ve střeleckým oddíle, kterej byl součástí Svazarmu (v roce 1988 to skoro jinak nešlo) jako junior a skončil jsem s tím ke konci devadesátých let. Ani nevím proč. Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Já střílím z větrovek, vyloženě pro relaxaci... Pěkně na nějakých 30 - 40 metrů, deka na zemi, nebo židle u okna, pitíčko, cigárko.... Přesně jak říkáš, relax... Dřív jsem nastřílel několik tisíc ran měsíčně z pistole i dlouhých zbraní... Pak mně to na dlouho úplně pustilo, úpně se mi to zajedlo, a teď prostě větrovky.. Je to tiché, uklidňující a základní technické návyky se tím udržují tak jako tak Pak občas jen pro radost black power a ráže .50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Já střílím z větrovek, vyloženě pro relaxaci... Pěkně na nějakých 30 - 40 metrů, deka na zemi, nebo židle u okna, pitíčko, cigárko.... Přesně jak říkáš, relax... Dřív jsem nastřílel několik tisíc ran měsíčně z pistole i dlouhých zbraní... Pak mně to na dlouho úplně pustilo, úpně se mi to zajedlo, a teď prostě větrovky.. Je to tiché, uklidňující a základní technické návyky se tím udržují tak jako tak Pak občas jen pro radost black power a ráže .50 Bylo to super. Celkem jsem i závodil, ale mimo druhýho místa na Zlatý diabolce a pak pár umístění do 10. místa to žádná sláva nebyla. Ale to bylo jedno. Tady byla rozhodně cesta cílem... Alespoň pro mě. A taky jsem se díky střelbě hodně "hodil do klidu" . Ze začátku při závodě (2 nástřely po 25 terčích) jsem vždycky viděl, jak jsem byl ze začátku nervní a zhruba tak v třetině se mně vždycky rozptyl neuvěřitelně srovnal. Tak jsem se postupně naučil bejt klidnej už od začátku... Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 a fotenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Kromě rodiny a hodinek nejvíc času věnuji běhání a sportu vůbec. Běhám vzdálenosti od 5 do 50 km. Jo a rád chodím v létě po horách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Rád pěstuju na zahradě zeleninu, což je v mém věku možná divné. Rád na zahradě sbírám švestky a meruňky a pak z nich pálím kořalku. Rád dělám ve vinohradě a pak z úrody dělám víno. Takže,když to celé shrnu, rád se napiju a nažeru a nejlépe někde na rybách! Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem giptrick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Nakupovani knizek. Doufam, ze se nekdy dostanu i k jejich cteni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se