Andrej74 Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Kto nechce minat v knihkupectve...... Pohodove citanie. http://books.google.sk/books?id=LBB0BztgzY...;q=&f=false Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Kto nechce minat v knihkupectve...... Pohodove citanie. http://books.google.sk/books?id=LBB0BztgzY...;q=&f=false mam nemecku verziu tje knizky, na citanie tam toho moc neni, skor tak, ze ked niekde pocujem meno nejakej znacky a neviem co je zac, tak tam si to rychlo najdem, je tam strucna historia a par obrazkov najznamejsich modelov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Kto nechce minat v knihkupectve...... Pohodove citanie. http://books.google.sk/books?id=LBB0BztgzY...;q=&f=false Asi jsem slepy, ale vidim tam jen toto: Prehľad knihy Bez náhľadu - 2008 - 336 strán (strany) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Asi jsem slepy, ale vidim tam jen toto: tak to jsme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 skuste iny prehliadac mne funguje diky za link!!!! (firefox / xp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 skuste iny prehliadac mne funguje diky za link!!!! (firefox / xp) Mám Firefox - XP a taky nic nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jestli to nebude spíš tím, že s českou IP se na to nedostanem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Asi protože stejně jako Ricous - Mám Firefox - XP a taky nic nevidím... Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jestli to nebude spíš tím, že s českou IP se na to nedostanem... Něco v tomhle smyslu mě taky napadlo, ale neodvážil jsem se to se svými znalostmi o informatice sem postnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mne to funguje - Vista + Mozilla Firefox. Ďakujem, som rád, že mi ju manželka nekúpila na Vianoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mne to funguje - Vista + Mozilla Firefox. Ďakujem, som rád, že mi ju manželka nekúpila na Vianoce. Ta sama kombinace a vidim prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Něco v tomhle smyslu mě taky napadlo, ale neodvážil jsem se to se svými znalostmi o informatice sem postnout... Zatim sem píšou jenom slováci, takže mi to přijde celkem jasný. Kdyby to třeba někdo z nich nahodil na nějaké alternativní úložiště, tak by to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Na druhou stranu - mám tu knížku nějaký ten pátek doma a celkem zklamání, čekal jsem od ní víc. Až moc se věnuje různým "fashion" značkám na úkor těch "tradičních". To už je lepší (v tomhle formátu) kniha "Náramkové hodinky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mám Firefox - XP a vidím ,ale niektoré strany nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mám Firefox - XP a vidím ,ale niektoré strany nie. Ani to skóre SK:CZ (XX:0) nebudu počítat, ale problém je zřejmě vyřešen... Only for Slovak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mám Firefox - XP a vidím ,ale niektoré strany nie. Teraz som to pozrel poriadne. Ono je to fakt iba výber. Niektoré strany sú vynechané. Asi preto, že naľavo je okrem možností Prehľad, Ukážky, Recenzie aj možnosť Kúpiť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 knihu som si pozorne presiel v panta rhei na postovej v bratislave a nic moc,skor taka encyklopedia pre malych Nasiel som tam este jednu knihu,vyzerala lepsie,zaujimave info, celkom pekne,ale tiez mi tam dost hodiniek chybalo a na druhej strane tam bolo len velmi malo fotiek strojcekov napriklad ale ako sa vola si uz nespomeniem takto vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 ta druha bola zrejme http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=199984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Je zde funkční odkaz ke stažení v PDF ?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Ahoj všichni,nemáte někdo funkční odkaz ke stažení v PDF ?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se