Přejít na obsah

Prim sport 2 cena

Doporučené příspěvky

post-10962-1264856786.jpgDobrý den,

jsem úplný začátečník tak bych se potřeboval poradit.Chtěl bych si koupit hodinky Prim Sport (trocha nostalgie). Mohl bych mít tyhle Prim Sport 2 za cenu asi 2000,.Kč (prý jsou nenošené). Myslíte, že je to dobrá cena? Abych nenaletěl. Osobně bych radši Prim Sport 1, ale ty jsem za rozumnou cenu nenašel. Děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dobrý den,

jsem úplný začátečník tak bych se potřeboval poradit.Chtěl bych si koupit hodinky Prim Sport (trocha nostalgie). Mohl bych mít tyhle Prim Sport 2 za cenu asi 2000,.Kč (prý jsou nenošené). Myslíte, že je to dobrá cena? Abych nenaletěl. Osobně bych radši Prim Sport 1, ale ty jsem za rozumnou cenu nenašel. Děkuji za radu.

2000 mi prijde dost, navic nejsou nejspis nenosene, ale slozene z nepouzivanych dilu, protoze tyhle rucky tam nepatri.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Ta skládačka z nových dílů by nevadila, vlastně by byly NOS, pokud díly budou správné a originální. Potom by i ta cena byla akceptovatelná. Jestli někdo složí tohle, ruce pryč. Buď tomu nerozumí nebo je to nějaký kšeftař.

EDIT: A proč ty jsi vlastně včera tak zoufale honil příspěvky, nechceš je prodávat sám?

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Tohoto prodejce znám, je třeba si na něj dát pozor.

post-6998-1264858243.jpeg

Na téhle fotografii je jasně vidět, že hodinky jsou už dost onošené. Na horní hraně je ťuknutí a po plášti drobné oděrky. Navíc jestli takhle luneta a korunka jsou "téměř nenošené", tak to já jsem Svatý Petr.

Jak správně podotkli ostatní, tyhle ručičky na Sporty vůbec nepatří. Tyhle hodinky jsou tak 500, ne víc. Za 2000 je tak NOS i originálním řemínkem, případně i s krabičkou (nemáte je někdo? ;) ).

V případě této aukce bych požádal o zrušení příhozu, protože při bližším shledání ty hodinky rozhodně nejsou "téměř nenošené".

Jestli chceš Prim Sport 2, účastni se diskuzí, pak si sem dej inzerát. Nebo se dívej po Aukru, běžná Humberta bych viděl právě kolem 500-1000. Jestli se ti nic nebude líbit, pošli mi SZ, něco zkusím vyštrachat :-) (Žádné NOS, ale tak na nošení to bude.)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Jak píše Biges, jdi od toho.

1. I za 1575 (aktuální cena) je to předražené.

2. Prodejce v popisu lže a to celkem drsně: "vše původní, originál", "TÉMĚŘ NENOŠENÉ"...

Vzhledem k těm lžím máš, IMO, právo na zrušení příhozu. Jestli se bude prodejce cukat tak ho pošli sem, ať se vyjádří.

PS: obecně, doporučoval bych se nejdříve zeptat, ověřit si informace a až pak přihazovat. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ta se tu svezu taky.Tyhle jsou v pohodě? nebo ta vteřinová ručka tam nepatří.Jsou od stejného prodejce,mám tam trochu přihezeno.Ještě jsem zjistil že asi u 8 aukcí mu tam cenu zvedá jeden člen(citizenCZ).

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Ta se tu svezu taky.Tyhle jsou v pohodě? nebo ta vteřinová ručka tam nepatří.Jsou od stejného prodejce,mám tam trochu přihezeno.Ještě jsem zjistil že asi u 8 aukcí mu tam cenu zvedá jeden člen(citizenCZ).

Tyhle jsou v poradku. Je to muj oblibeny (viz avatar a moje prvni chronomag hodinky) model.

Odkaz ke komentáři

Už to tady psali i jiní. Ale to na co se ptá Robpol3 by neodpovídalo ceně, i kdyby to bylo vše originál. Je to tak 2 x přemrštěné a vypláchni ho na té originalitě - ty ručky neviděly prim sport ani z rychlíku. A pro Vrabyho - to je hezčí kousek, uvidíme, za jak dlouho "citizenCZ" udělá nějaký hezký příhoz, každopádně bych nedal víc než tisíc.

Odkaz ke komentáři

par poznamek:

- prodejce se uz tady parkrat resil, obcas na aukru meni nicky a pak poslal jine hodinky, nez ty, ktere byly na aukru - proto doporucuji jen osobni prevzeti

- cena -myslim, ze tento typ sportu (typ ciferniku) ve stavu skoro nos muze byt okolo 1200, pokud maji krabicku, reminek a trebas i zarucak, tak i 2000. samozrejme, ze cena je vzdycky takova, jakou je nekdo ochotny zaplatit :)

- citizenCZ prihazuje na vice aukcich, nejen u tohoto prodejce

Odkaz ke komentáři

Jak píše skalis, jsou v pořádku. Jen nevím, jak moc kreativní foto to je. Snad ne moc :-)

citizenCZ jsem si také všiml, přihazuje u řady aukcí jako divý, nevím, co to je.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Tohoto prodejce znám, je třeba si na něj dát pozor.

post-6998-1264858243.jpeg

Na téhle fotografii je jasně vidět, že hodinky jsou už dost onošené. Na horní hraně je ťuknutí a po plášti drobné oděrky. Navíc jestli takhle luneta a korunka jsou "téměř nenošené", tak to já jsem Svatý Petr.

Jak správně podotkli ostatní, tyhle ručičky na Sporty vůbec nepatří. Tyhle hodinky jsou tak 500, ne víc. Za 2000 je tak NOS i originálním řemínkem, případně i s krabičkou (nemáte je někdo? ;) ).

V případě této aukce bych požádal o zrušení příhozu, protože při bližším shledání ty hodinky rozhodně nejsou "téměř nenošené".

Jestli chceš Prim Sport 2, účastni se diskuzí, pak si sem dej inzerát. Nebo se dívej po Aukru, běžná Humberta bych viděl právě kolem 500-1000. Jestli se ti nic nebude líbit, pošli mi SZ, něco zkusím vyštrachat :-) (Žádné NOS, ale tak na nošení to bude.)

Já se skromně přiznávám, mám je i s krabičkou, papírovým logem a cenovkou na dýnku....

Odkaz ke komentáři

docente, nebudeš věřit, Ty máš číslo 68399, já 68400,,, jsou to bráchové, ten můj je ale víc NOS, protože je mladší.

Ale záručák k nim nemám,tak tichá závist, až nenávist mě opanovala, ostatně, jak je teď na většině vláken módním zvykem. Pak sem, prosím hoď ještě něco, ať se můžeme hádat pořádně.....

Kecám, teď jsem zjistil, že rok na nich nesouhlasí, Ty máš 1986, já 1984. ty čísla budou tedy spíš katalogové označení. Máš tedy víc NOS, než já, o to víc Tě nenávidím...

Soráč, nějak tam nemůžu dostat patřičné emotikony, nebo jak se ty žlutý potvory jmenujou

Upraveno uživatelem mischa
Odkaz ke komentáři

Nová taktika prodejce.citizenCZ se drží zatím cca na 6tis. a nastupuje hana0806 taky několik příhozů cca.za 8tis. Až je mi z toho pána špatně.

Stačí se kouknout na profil a uvidíš co hana0806 vydražila (v jiné aukci stojí proti mě), žádný béčko (ona) to asi nebude. To že ti aukce nevychází tak jak potřebuješ tě neopravňuje po někom plivat. Aukce je jen o tom kolik kdo je ochoten zaplatit, jdi na částku na kterou se cejtíš, když budeš přehozen a nevyhraješ, musíš to vzít sportovně. Mě taky pár aukcí nevyšlo, konkurenti měli větší srdce.......

Odkaz ke komentáři

Stačí se kouknout na profil a uvidíš co hana0806 vydražila (v jiné aukci stojí proti mě), žádný béčko (ona) to asi nebude. To že ti aukce nevychází tak jak potřebuješ tě neopravňuje po někom plivat. Aukce je jen o tom kolik kdo je ochoten zaplatit, jdi na částku na kterou se cejtíš, když budeš přehozen a nevyhraješ, musíš to vzít sportovně. Mě taky pár aukcí nevyšlo, konkurenti měli větší srdce.......

Na koho jsem plivnul? Nemyslel jsem hana0806 pro pořádek.Děkuji za přednášku,nejsem na Aukru 1 den.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...