Návštěvník salamio Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Snad mas pripraveny stan a kos s pradlom, lebo podla frekvencie akou ta tu ten neznamy mod maze, by som povedal, ze coskoro pojdes na samotku. Však mi taky ten cibulovitý způsob moderování přišel poněkud zvláštní...
honza71 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Však mi taky ten cibulovitý způsob moderování přišel poněkud zvláštní... A to je možná teprve začátek. Tvůj poslední dotaz v ''kibiho'' soukromém vlákně už není. Zřejmě uposlechl poslední výzvy Kamila, ať si o ''moderování'' svýho vlákna řekne někomu jinýmu, že on to dělat nebude. No a pan fotograf někoho našel. A ač ty si pravidla neporušil, dotyčný moderátor také ne, bo je to jeho ''práce'' zasahovat do dění na fóru podle jeho uvážení a přes to nejede vlak. Řítí se to do prde.e pánové. Jestli už to tam náhodou není.
bandicoot Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 salamio: od svýho vstupu jsi černý kůň tohodle fóra a taky se zdá, že jako padlý kůň skončíš...
emte Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Však mi taky ten cibulovitý způsob moderování přišel poněkud zvláštní... Citim, ze je tvoj ban uz neodvratny a ze si ta tombed cochvila prida do podpisu. Tak som ti na cestu do exilu nasiel na nete aspon fotku strojovne tvojho modelu Perreletov. zdroj Internet
Návštěvník salamio Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 emte: díky za fotku, své hodinky už pár dní nemám. Ale nebojíš se, že budeš popotahován za zneužití autorsky chráněného díla? Do podpisu si mě tombed nedá, je to rozený elitář, má tam jenom mody . bandi, emte: s tím tak nějak počítám. Kdyby k tomu došlo, tak jsem aspoň dal cibulářovi od cesty několik poučení ohledně češtiny a formální logiky jako skromný a onížený výraz poděkování za jeho výhružky banem ve zprávách, které mi posílá.
emte Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ale nebojíš se, že budeš popotahován za zneužití autorsky chráněného díla? Pouzil som tu zauzivany sposob linkovania obrazkov a popravde som aj uviedol, ze mojim zdrojom je Internet. Dufam, ze CHRONOMAG nema problem s tym, ze tu robim reklamu na Internet. Priznavam vsak, ze som sa ho nepytal. Ale okrem neho by to uz mohlo vadit iba Vere Pohlovej.
tombed Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Hele Salámku, nehaž mě do jedné skupiny s Onionem joo? Elitář nejsem a ani narcis ne... Pokud dostaneš ban z příchutí cibule, nejen že půjdeš do podpisu, ale dokonce na čelní místo... Doufám, ale, že než ti ho stihne dát, modem už nebude... Promazávání bylo dost!
Kid_A Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 skoda ze tu nemame jako na facebooku LIKE:) I like:)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.