Přejít na obsah

Které umí změřit časy kol?

Jiřina

Doporučené příspěvky

Mám dotaz, koukám zase po nějakých Gčkách a chtěl jsem se optat, které modely umí změřit časy kol a ukládat je, popřípadě i nějak vyhodnotit. No a pokud by se dělaly v bílé, bo mám na ni zálusk, tak by to bylo uuuuplně nejlepší :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Umí to i DW 6000 ale ty nejsou bílé, ani vlastně nejsou moc k sehnání. Umí určoívat nejlepší kolo, odlišnost jednotlivých kol, upozornit na končící čas na kolo a pod. Lěč je to dávná historie. Nemáte někdo jedny navíc?

post-673-1264977679.jpg

Odkaz ke komentáři

Myslím,že ne . Klasické mudmany jsou s modulem 3031(tuším)....

V tomto případě,kdy Ti jde hlavně o měření času kol,ukládání atd........asi bych se podíval ke konkurenci,k Timexu. Shock resistant hodinky dělá taky a laptimer maj skoro všechny.

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Myslím,že ne . Klasické mudmany jsou s modulem 3031(tuším)....

V tomto případě,kdy Ti jde hlavně o měření času kol,ukládání atd........asi bych se podíval ke konkurenci,k Timexu. Shock resistant hodinky dělá taky a laptimer maj skoro všechny.

Když mě Timex nebere :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz, koukám zase po nějakých Gčkách a chtěl jsem se optat, které modely umí změřit časy kol a ukládat je, popřípadě i nějak vyhodnotit. No a pokud by se dělaly v bílé, bo mám na ni zálusk, tak by to bylo uuuuplně nejlepší :thumbsup_anim:

měřit a ukládat časy kol umí řada G-7700:

http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&amp...st&p=241595

jde zvolit, jestli se mezičasy budou sčítat, nebo zda se budou měřit jednotlivá kola.

Odkaz ke komentáři

Já na ně koukal. A dokonce jsem nějakou limitku v bílo zlaté našel na ebay. Ale už tam nění :crying_anim02:

G-7700 muzu doporucit... se stopkama se daji provadet vselijake kejkle, napr. 5-sekundovy odpocet pred startem kdy se ve ctverecku vlevo nahore prehrava animace z odpocitavanych cisel (5 - 0). Jinak jsou to vyborne hodinky, moc se mi na nich libi ze se na lcd vejde maximum informaci, nevim o jinych digitalkach ktere by toho umely zobrazit tolik najednou.

Odkaz ke komentáři

Já jedny mam.

Umí to i DW 6000 ale ty nejsou bílé, ani vlastně nejsou moc k sehnání. Umí určoívat nejlepší kolo, odlišnost jednotlivých kol, upozornit na končící čas na kolo a pod. Lěč je to dávná historie. Nemáte někdo jedny navíc?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...