Jiřina Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Mám dotaz, koukám zase po nějakých Gčkách a chtěl jsem se optat, které modely umí změřit časy kol a ukládat je, popřípadě i nějak vyhodnotit. No a pokud by se dělaly v bílé, bo mám na ni zálusk, tak by to bylo uuuuplně nejlepší Upraveno 7. února 2010 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Klasicke mudmany maji rally mod ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mají ho i GW-M850-1 , ty jsem v bílé už viděl na watchuseek i na ebay. Jsou to ale spíš "bílé vrány". Většinou jsou černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Umí to i DW 6000 ale ty nejsou bílé, ani vlastně nejsou moc k sehnání. Umí určoívat nejlepší kolo, odlišnost jednotlivých kol, upozornit na končící čas na kolo a pod. Lěč je to dávná historie. Nemáte někdo jedny navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Jedny se teď válej na EBAYi ,akorát bez plastového ochranného obalu. Upraveno 1. února 2010 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 no právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Klasicke mudmany maji rally mod ... Právě o nich uvažuji, jedny jsou tady na prodej, ale v návodu jsem to nenašel? Tak ti asi mám důvěřovat, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Právě o nich uvažuji, jedny jsou tady na prodej, ale v návodu jsem to nenašel? Tak ti asi mám důvěřovat, co? Tady je řeč o modelu GW 9010 - všechny MUDmany to neumí. Upraveno 2. února 2010 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Tady je řeč o modelu GW 9010 - všechny MUDmany to neumí. Takže klasické Mudy to neumí? myslím s modulem 1545? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Myslím,že ne . Klasické mudmany jsou s modulem 3031(tuším).... V tomto případě,kdy Ti jde hlavně o měření času kol,ukládání atd........asi bych se podíval ke konkurenci,k Timexu. Shock resistant hodinky dělá taky a laptimer maj skoro všechny. Upraveno 2. února 2010 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Myslím,že ne . Klasické mudmany jsou s modulem 3031(tuším).... V tomto případě,kdy Ti jde hlavně o měření času kol,ukládání atd........asi bych se podíval ke konkurenci,k Timexu. Shock resistant hodinky dělá taky a laptimer maj skoro všechny. Když mě Timex nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Takže klasické Mudy to neumí? myslím s modulem 1545? Modul 1545 nejsou mudmany ale DW 5000 se screwbackem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Mám dotaz, koukám zase po nějakých Gčkách a chtěl jsem se optat, které modely umí změřit časy kol a ukládat je, popřípadě i nějak vyhodnotit. No a pokud by se dělaly v bílé, bo mám na ni zálusk, tak by to bylo uuuuplně nejlepší měřit a ukládat časy kol umí řada G-7700: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=241595 jde zvolit, jestli se mezičasy budou sčítat, nebo zda se budou měřit jednotlivá kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Vidíš to,na ty jsem ouplně zapoměl Ale v bílé se taky nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Vidíš to,na ty jsem ouplně zapoměl Ale v bílé se taky nedělají. Já na ně koukal. A dokonce jsem nějakou limitku v bílo zlaté našel na ebay. Ale už tam nění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Já na ně koukal. A dokonce jsem nějakou limitku v bílo zlaté našel na ebay. Ale už tam nění G-7700 muzu doporucit... se stopkama se daji provadet vselijake kejkle, napr. 5-sekundovy odpocet pred startem kdy se ve ctverecku vlevo nahore prehrava animace z odpocitavanych cisel (5 - 0). Jinak jsou to vyborne hodinky, moc se mi na nich libi ze se na lcd vejde maximum informaci, nevim o jinych digitalkach ktere by toho umely zobrazit tolik najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Já jedny mam. Umí to i DW 6000 ale ty nejsou bílé, ani vlastně nejsou moc k sehnání. Umí určoívat nejlepší kolo, odlišnost jednotlivých kol, upozornit na končící čas na kolo a pod. Lěč je to dávná historie. Nemáte někdo jedny navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se