dr.kodiak Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Zdravím srdečně ve spolek. Mám tyhle Citizeny dobrých 15 let a jaksi knim mám nepochopitelný citový vztah. Tenkrát to byli první drahé hodinky a něco jsme prožily. Jenže pozlacení je na mnoha místech pryč a tak bych ho nejraději sundal všude. Pokud někdo můžete poradit rozumný postup chronoanalfabetovi budu velmi rád.Jo je to titanium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 šmirgel ne? alebo dajaký ultrazvuk?asi ten čo čistím psom zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.kodiak Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 šmirgel ne? alebo dajaký ultrazvuk?asi ten čo čistím psom zuby to se prodává kde ten ultrazvuk?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Ultrazvukem to nepůjde,tím jsem si skoro jist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 A pro zajímavost nějaké ultrazvuky jsou tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 uz jsem to tu resil v jinem starsim vlakne. jediny zpusob je koupit si / pujcit si dremla a jemny lestici kotouc/pastu a zbavit se toho jedine mechanicky. ale pozor abys nebyl prekvapen co je pod tim zlacenim, treba tam neni ten titan ale jen nejaky krouzek z medi. Stepan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zibesoni Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Jeden odkaz na patentový spis popisující bezkyanidové (průmyslově užívané) odzlacení: http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/134/134360.pdf :king: Jeden odkaz na patentový spis popisující bezkyanidové (průmyslově užívané) odzlacení: http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/134/134360.pdf :king: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Ultrazvuky jsou u nas v Zabehlicich. Mam to blok od sebe. A jsou levny. www.ultrasound.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Jak již bylo výše řečeno, podobný problém jsem zde měl i já. Zlacení jsem odstranil pomocí diamantové pasty, hadrového kotoučku a mikrobrusky. Sice ještě nejsem z leštěním hotov, ale výsledek se zdá bude uspokojivý. edit - ultrazvukem to nejde Upraveno 1. února 2010 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.kodiak Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Díky všem, tak to budu dělat mechanicky rukama. Asi to bude bolet, ale ty hodinky si to fakt zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Předpokládám, že ale vyleštíš i ten titan u toho zlecení.. pak dej foto jak to dopadlo dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Zlacení jsem odstranil pomocí diamantové pasty, hadrového kotoučku a mikrobrusky. Sice ještě nejsem z leštěním hotov, ale výsledek se zdá bude uspokojivý. Mohl bych poprosit o doporučení, jakou pastu zvolit (zejména jakou hrubost) a kde ji případně koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Mohl bych poprosit o doporučení, jakou pastu zvolit (zejména jakou hrubost) a kde ji případně koupit? Objednat se dá zde : http://www.urdiamant.cz/index.php?a=cat.4 Já jsem použil pastu D2 a D0,7 na doleštění. Díky všem, tak to budu dělat mechanicky rukama. Asi to bude bolet, ale ty hodinky si to fakt zaslouží Pokud použiješ techniku, tak to nebolí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Ještě taková malá rada - pokud máte někdo známého zubaře požádejte ho o leštící kotoučky na zubní protézy. Je to perfektní věc a jak jsem si ověřil dají se s nimi vyleš*** všechny ( i hlubší) rýpance jak na pouzdrech a tazích, tak i na sklíčkách hodinek ( ne plast). Jen je k tomu potřeba a) zubní vrtačka mikrobruska protože kotoučky vyžadují vyšší obrátky. Upraveno 2. února 2010 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se