vintage Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 (upraveno) Oranžová guma jim fakt sedí jak p...l na hrnec :-) Když je vidím pánové takto fešně nafocený, začínám Monsterům nějak přicházet na chuť... Upraveno 29. srpna 2013 uživatelem vintage
kdojinej Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Pěkný fotky...zrovna se na ně opět myslím...popátý už asi..
Pavel K. Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 V 15. 1. 2014 v 6:55, kdojinej napsal: ...a výsledek... Ty jseš taky dobrej pacient Ale naprosto Ti rozumím.
kdojinej Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Sobota...tak se povalujeme na sluníčku.
kdojinej Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 V 15. 1. 2014 v 20:43, Pavel K. napsal: Ty jseš taky dobrej pacient Ale naprosto Ti rozumím.To teda jsem... A víš co je nejhorší Pavle? Zas mě začínají štvát.. ..prostě monstra, to je vášeň a nenávist v jednom.
Sphinxx Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Protože jsem dlouho kombinaval a přemýšlel co na černá Monstra, tak tady je drobná inspirace, která si mi jako jedna z mála vyzkoušených líbí .
Daemonultimate Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Vůbec to nevypadá špatně a určo je to pohodlný,když je vidim,je mi z nich nevolno,tolik věcí bych na nich s chutí ztrhal.......... a ve stejnej moment vychválil.Prostě Monstra.Chci je určitě asi znova.Asi tentokrát jistě s novym strojkem,pro mně nepohlednejma indexama a korunkou.čim víc věcí mě na nich bude točit,tim víc je budu chtít na ruce.Sakra tolik emocí za pár kaček.Neber to.Z 99% za to můžete stejně vy a vaše parádní fotky. Upraveno 3. května 2014 uživatelem Daemonultimate
Pavel K. Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Jj. Jsou prostě tak trochu jako Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se