Přejít na obsah

FOR CHRONOMAG

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

no te pic, jak to tak ctu tak jsem zvedav co se tu jeste vymysli, popripade zrealizuje, to se mame na co tesit...

at budete delat jakekoli sortovani tak to k vetsimu klidu na foru nepovede, na to se spolehnete...

...pred zdi :clap: :clap: :clap: :frusty: :fyou: :furious: ...a za zdi, dokazu si to predstavit, jo bude to hezky fungovat...

:thumbsup_anim: za zdí bude smrádek, ale teploučko :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dal jsem si den na vydejchání, protože jsem si říkal: nereaguj s horkou hlavou, třeba to má nějaký důvod.

Ani po dni přemýšlení jsem však na žádný pořádný nepřišel.

Rozdělení sekcí považuji za velmi nešťastný nápad. Jak už zde někdo řekl - bylo tu pár horkých debat, neshod, banů,....

Ale to snad k diskutování patří ne? Proboha nechme to vyšumět, vyvarujme se vulgarizmů, ale nechme forum tak, jak je.

Vždyť už teď je patrné, že se debaty vrací zase více k hodinkám. A ostatní diskuse? Na ty je zde také dost místa. A to je dobře.

Po případném rozdělení fora by mi něco hodně chybělo a asi bych sem už nechodil (nebo alespoň ne tak často).

PS: Nedělám si iluze, že bych někomu nějak významně chyběl, ale vím, že mě by chyběl Tento Chronomag.

Odkaz ke komentáři

Při stavbě každé zdi hodně lidí zemře (Hadrianova zeď, Velká čínská zeď, Maginotova linie, Berlínská zeď...) a stejně se pak zjistí, že ty zdi byly k ničemu.

Takže jsem zvědav, kolik lidí umře tady (= přestane sem chodit), než se zjistí, že to byl blbej nápad.

Odkaz ke komentáři

Jsem optimista a myslím, že tak rychle jak ten ''geniální'' nápad přišel, tak zase zmizí.

Chronomag si to tu již jistě pročetl a muselo mu dojít, že za spory tady jsou rovnou měrou odpovědní jak staří tak nováčci.

Aktivistu grgu už to taky přešlo, situace se tu uklidňuje a tak není třeba plýtvat drahým stavebním materiálem. ;)

Stačí dodržovat pravidla.

Odkaz ke komentáři

:) ... docela by mě zajímalo, kdo by se cítil dřív znevýhodněnej. Zatímco v sekci pro mládež by to žilo jako na jednom velkým mejdanu, tak v sekci zasloužilejch pardů by zavládla spokojená, leč zaprděná nuda. Ono taky co si chcete o hodinkách furt dokola povídat? Snow postne obrázek, my řekneme "pěkný, hrozný, kolik to stojí?, co mně to připomíná?, a to bych si nekoupil..." a je vymalováno.

Souběžně by se ovšem v "pionýrským táboře" děly věci. Mládí by si zcela otevřeně (leč interaktivně) dávalo do držky, vedli by uvolněné diskuze o ledasčem (přesně ten typ vláken, který by se do seniorský sekce už nehodil), a občas by se jim do jejich rozpravy snesl postarší, zasloužilý člen a principem deux ex machina by pošoupnul jejich dětinské blábolení správným směrem...

Jenže takzvaní Starší by tam stále častěji pokukovali po "zobácích", zapojovali se do plamenných diskuzí, které ve svém bezpečném, zaslouženém, ale neskutečně nudném ráji poznají jen zřídka.... Proč si to myslím? No protože se stačí podívat na některý odsouzeníhodný diskuze teď. Jako první se tam většinou vyrojí ti zasloužilí a dospělí. Sice vystupují většinou kriticky, ale rádi v tom hnoji na čas posečkáme, že? Výhradně proto, jestli bude i druhá polovina představení stejně slabá, jako ta první. :) ...Takže za nějaký čas (tipuju max 2 měsíce) by situace na fóru vypadala tak, že by se sice v sekci starších nikdo nepřel, ovšem pouze proto, že by tam většinu času ani nikdo nebyl. Zato v sekci nováčků by se to zase mydlilo hlava nehlava. Brrrr, děsná představa...

Byl jsem příznivcem prémiové verze. Ta by podle mě dávala smysl. Drtivá většina fóra free a zbytek až za zásluhy nebo poplatek. Ale než výše popisovanej lágr, tak to raději ať můžou všichni všude.

Odkaz ke komentáři

:) ... docela by mě zajímalo, kdo by se cítil dřív znevýhodněnej. Zatímco v sekci pro mládež by to žilo jako na jednom velkým mejdanu, tak v sekci zasloužilejch pardů by zavládla spokojená, leč zaprděná nuda. Ono taky co si chcete o hodinkách furt dokola povídat? Snow postne obrázek, my řekneme "pěkný, hrozný, kolik to stojí?, co mně to připomíná?, a to bych si nekoupil..." a je vymalováno.

Souběžně by se ovšem v "pionýrským táboře" děly věci. Mládí by si zcela otevřeně (leč interaktivně) dávalo do držky, vedli by uvolněné diskuze o ledasčem (přesně ten typ vláken, který by se do seniorský sekce už nehodil), a občas by se jim do jejich rozpravy snesl postarší, zasloužilý člen a principem deux ex machina by pošoupnul jejich dětinské blábolení správným směrem...

Jenže takzvaní Starší by tam stále častěji pokukovali po "zobácích", zapojovali se do plamenných diskuzí, které ve svém bezpečném, zaslouženém, ale neskutečně nudném ráji poznají jen zřídka.... Proč si to myslím? No protože se stačí podívat na některý odsouzeníhodný diskuze teď. Jako první se tam většinou vyrojí ti zasloužilí a dospělí. Sice vystupují většinou kriticky, ale rádi v tom hnoji na čas posečkáme, že? Výhradně proto, jestli bude i druhá polovina představení stejně slabá, jako ta první. :) ...Takže za nějaký čas (tipuju max 2 měsíce) by situace na fóru vypadala tak, že by se sice v sekci starších nikdo nepřel, ovšem pouze proto, že by tam většinu času ani nikdo nebyl. Zato v sekci nováčků by se to zase mydlilo hlava nehlava. Brrrr, děsná představa...

Byl jsem příznivcem prémiové verze. Ta by podle mě dávala smysl. Drtivá většina fóra free a zbytek až za zásluhy nebo poplatek. Ale než výše popisovanej lágr, tak to raději ať můžou všichni všude.

Velmi přesně formulováno !!! :thumbsup_anim: :notworthy:

Hodně z nás jsou ženáči a známe to z manželství, občas je doma Itálie, ale stále se milujeme - vždyť by to ani jinak nešlo žít, to by se člověk unudil.

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

:) ... docela by mě zajímalo, kdo by se cítil dřív znevýhodněnej. Zatímco v sekci pro mládež by to žilo jako na jednom velkým mejdanu, tak v sekci zasloužilejch pardů by zavládla spokojená, leč zaprděná nuda. Ono taky co si chcete o hodinkách furt dokola povídat? ...

...

+1

Kde to chceš podepsat...? :)

Odkaz ke komentáři

Pravda... mea culpa, mea maxima culpa. :)

Klídek, nic se neděje, nedělám chytrého, léta s latinou jsou už nějaký čas za mnou,

jen si občas hraju se slovíčky..

Vs. - Stále platí" nihil bonum sub sole- nebo spíše nihil novum sub sole" ??..

Odkaz ke komentáři

Zdá se mi, že zbytečně vyšilujete (exhibujete?), padlo to jako úvaha a ne hotová věc, podle mě "zeď" není dobrej nápad a jeho uskutečnění moc nehrozí. Pak se z tý celkem nevinný úvahy stává takový to "samonasírací" téma, přitom brod je velmi daleko. Já bych třeba preferoval jednoho placenýho moderátora, pokud by to provoz fóra zaplatil, případně bych na to i něco málo přispěl.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale ať to tu čtu jak to tu čtu ''samonasírání'' tu nikde nevidím. Tady se v klídku debatuje o stavebních pracech. ;)

BTW placenej moderátor je dobrej nápad. Jen to asi znamená placené členství a tomu se tu spousta lidí brání. Dobrovolné příspěvky by ho asi neuživily.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Placené členství Chronomag rozhodně nechce zavádět. O placeném moderátorovi jsme již diskutovali několikrát. Rozumně kvalitní moderátor, který by měl na starosti celé fórum spolkne za rok nemálo financí (je to defakto poloviční až plný úvazek). Při platu nějakých 25 000 korun jsou celkové náklady zaměstnavatele 33 500 za měsíc = cca 400 000 ročně (moderátor zde musí fungovat i o sobotě a neděli, ráno, přes den i večer, ideálně i psát články na titulku).

I kdyby se celkové roční náklady nějak srazily na polovinu, tak pořád to je hodně velká částka, na kterou by si fórum nebo titulka musely nějak zarobit.....

Jelikož je zde ale křik z každého banneru někde dole na stránce a z každého druhého článku, tak placený moderátor bohužel asi nebude. I když by to bylo ideální řešení.

Upraveno uživatelem redakce.chronomag
Odkaz ke komentáři

Já tedy nejsem obeznámen s celým pozadím problému, ale za stavu, kdy je dost zájemců o dobrovolné moderování, tak mi připadá placený jako zbytečný luxus.

Navíc že je někdo placený neznamená, že je proste emocí, nestranný, nezaujatý, bez svých subjektivních názorů a obecně lidských vlastností.

Podívejte se třeba na naše politiky. Jsou placení ažaž, přitom jsou jako malé děti, co si rozbíjejí bábovičky na pískovišti :D

Odkaz ke komentáři

Nikdy nenastane doba kdy by arbitr byl zbaven subjektivních součástí svého rozhodnutí. Když jsem si v rychlosti projel ty hádky co tady byly, ani nešlo skoro rozluštit proč a jak to začalo :) A byli to matadoři kteří se hádali nejintenzivněji a do krve :)

Odkaz ke komentáři

Když jsem si v rychlosti projel ty hádky co tady byly, ani nešlo skoro rozluštit proč a jak to začalo :) A byli to matadoři kteří se hádali nejintenzivněji a do krve :)

Příteli, kdybys měl trochu, vážně docela malinko soudnosti, nemohl bys napsat tenhle příspěvek. Ty jsi sem nakoukl a už chceš radit a hodnotit. Pochybuji, že by ty hádky někdo přečetl "v rychlosti" za čtrnáct dní. Prosím tě tedy aby ses mírnil a nejdříve se pokusil dostat do obrazu, a teprve potom něco hodnotil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...