sect Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Takže nakonec to vypadá na ty druhé. 1 majitel s účtem z obchodu a kompletním příslušenstvím. Za 12000,- r.v. 2006. V prosinci 2009 byly servisované - vyčištěné - u p. Městky ve Francouzské ulici v Praze, prý za 2500,-. Myslím že ta cena je slušná a půjdu do toho. Předpokládám že by neměl být nějaký problém s tím že jsou 4 roky staré? Možná se ptám blbě, ale nemám vůbec žádné zkušenosti, takže dík.
sect Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 kulix napsal: s fortisem neudelas chybu u zadneho modelu.. taky o nich porad premyslim..je to dobra volba.. prijd na sraz 19.2. pokud bude v ostrave a dovis se o nich spoustu veci.. Na sraz bych určitě přišel podívat i kdyby byl mimo Ostravu. Bude, nebo už někde je zveřejněn termín a místo?
abbot Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Nemyslim, že by byl problém se stářím, zvlᚍ po seřízení, tohle už by měl být typ hodinek, který tě přežijou pokud se o ně budeš slušně starat ... Jinak pokud se nepletu, tak doporučené servisní periody jsou tušim po 5 letech (tady raději ověřit ...)
pokr Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Koupil jsem si ty samé. Mám je od října 2009 a zatím naprostá spokojenost. Dlouho jsem hledal hodinky co by mi vyhovovaly ve všech parametrech a když jsem uviděl tyhle Fortisy tak jsem věděl že do nich půjdu-láska na první pohled. V Nestu je koupíš nové s 20% slevou, jen pro informaci... Vypadají trochu jako Breitlingy, jsou decentní i sportovní zároveň. Hodí se k džínám i k obleku-dobrá volba
Keves Pavol Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 sect napsal: Na sraz bych určitě přišel podívat i kdyby byl mimo Ostravu. Bude, nebo už někde je zveřejněn termín a místo? Ahoj prosim kde bude presne ta ostrava?
sect Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 sraz Ostrava http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...874&st=1120
sect Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Tak kosmonauti už jsou doma . Jsou sice trochu menší než se mi zdálo původně, ale super. Ještě k nim seženu kožený řemen a pak se minimálně týden na žádné jíné nepodívám možná.
Koza_c Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 sect napsal: Tak kosmonauti už jsou doma . Jsou sice trochu menší než se mi zdálo původně, ale super. Ještě k nim seženu kožený řemen a pak se minimálně týden na žádné jíné nepodívám možná. Gratulace. . Kazdopadne jsou super a budes spokojeny. Popripade,kdyby jsi se chtel pochlubit,tak zkus pripnout par fotografii viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=55 pochlubte se novymi prirustky. .
sect Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Určitě tam nějaké fotky dám, ale nejspíš až v neděli.
fortisman Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Ahoj ako v prvom rade musim povedať že už výber fortisiek je velmi dobrý ale jedno co ja by som nikdy neurobil a to kupoval taketo hodinky na urovni cez internet. Ked sa mi nieco zapáči som ochotny isť aj 1000km aby som si to kúpil osobne. Verím, že v tvojom okolí sú originál predajne kde si ich môžes kúpiť. Vies príde cas keď po rokoch sa ta nebudu pytať za kolko si ich kúpil ale kde si ich kupil........ ahoj
sect Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 fortisman napsal: Ahoj ako v prvom rade musim povedať že už výber fortisiek je velmi dobrý ale jedno co ja by som nikdy neurobil a to kupoval taketo hodinky na urovni cez internet. Ked sa mi nieco zapáči som ochotny isť aj 1000km aby som si to kúpil osobne. Verím, že v tvojom okolí sú originál predajne kde si ich môžes kúpiť. Vies príde cas keď po rokoch sa ta nebudu pytať za kolko si ich kúpil ale kde si ich kupil........ ahoj Pokud by se jednalo o nové, tak bych určitě radši zvolil přímý nákup (i když i to je diskutabilní, pokud jsou v zahraničí podstatně levnější, tak bych pro ně asi taky nejel a nechal si je poslat), ale když se jedná o skoro 4 roky staré hodinky, kdy už záruku nějak neřeším tak to asi je jedno.
fortisman Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Ano pokiaľ sa jedná o viacročné hodinky asi je to jedno ja som názoru, že takéto hodinky sa nepredávajú su spojené s prvým majiteľom. Ale je to môj názor pokiaľ by som kupoval lacne hodinky asi je to jedno ale fortis je o niecom inom su to hodinky ktoré maju svoje srdce ulozene v strojceku a ked majitel ich zacne vnimat pochopí, že to čo mu sem tam zachrapčí na ruke je jeho druhé JA. Takže takéto hodinky su............... presne toto som chcel povedať. Ja osobne som vďačný človeku ktorý mi ich ukázal a ja som vedel, že ich chcem hneď......
miracolo.cz Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Zavolej si do Planea, maji 20% slevu do 20.2. tuším. Řeknou ti, zda jsou někde skladem. No a když ne, tak se zeptej, zda při složení zálohy jsou schopní objednat s touto 20% slevou.
fortisman Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 FORTIS veľmi dobrá voľba. JAZDENE FORTIS zlá voľba. Ja osobne by som jazdené kúpil iba od človeka ktorého poznam. Asi by som radsej nove na splátky ako jazdené ale je to iba môj názor. Ahoj
RomanP Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 fortisman napsal: FORTIS veľmi dobrá voľba. JAZDENE FORTIS zlá voľba. Ja osobne by som jazdené kúpil iba od človeka ktorého poznam. Asi by som radsej nove na splátky ako jazdené ale je to iba môj názor. Ahoj Už ve druhém vlákně to tady vykřikuješ, že bys nikdy nekoupil použité hodinky. To je každého věc, ty to máš takhle, jinej jinak. Ne vždy to je o tom, že by na ně kupující neměl. Prostě někomu nevadí drobnej škrábanec s tím, že má hodinky na každodenní tahání a přitom ušetří. Jinde píšeš, že hodinky (strojek uvnitř), má duši a že se takové hodinky jako jsou Fortisky už dál neprodávají :-) O duši hodinek je celé tohle fórum, ale koukni občas do prodejního vlákna. Točí se to tam, jak listí ve větru.
Harry Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 ... Nemluvě o tom, že některé modely už nové koupit nelze... Také mi přijde podivné a zbytečné odsuzovat prodej a nákup použitých hodinek. Pokud v tom není nějaká levota (kradené, závada na strojku nebo nedejbože fejk), tak v tom nevidím problém. A kupovat hodinky zde na fóru bych se nebál vůbec...
sect Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Díky za stejný názor . Tyto hodinky beru přesně tak, na běžné nošení, do hor, k vodě, do hospody, atd. Navíc vzhledem k mému štěstí, jak píšu v jiném vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26913, jsem rád že nebyly nové, to bych si asi musel hodit mašlu.... Určitě to nejsou jediné hodinky které mám a i když jsou super, tak už se těším na další nákup (klidně i starších hodinek).
fortisman Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Vážený ja neodsudzujem kupovanie hodiniek od ruky pre mna zamna kupuj hodinky aj na blsom trhu ....... povedal som svoj názor a ty začínaš útočiť toto fórum je hlavne aby každy si povedal svoj názor ale vyzerá to že asi jediny názor ktory akceptujes je tvoj tak len si presadzuj tvoj názor a rovno napís len /môj názor akceptujem a nikoho iného/. Prepáč asi to vyzerá že aj táto stránka je tvoje vlastníctvo a tie bludy ktoré píšeš si nechaj pre seba.......... ESTE RAZ NEODSUDZUJEM KUPU OD RUKY POVEDAL SOM ZE NIKDY BY SOM OD RUKY NIC NEKUPIL A KED TAK JEDINE OD CLOVEKA KTOREHO POZNAM OSOBNE. TO SOM TYM MYSLEL chapando,,,,,,,,,,. Uz sa nedivím že je tu tak málo ľudí, nakoľko keď natrafia na takýto......... názor asi už tu neprídu a za chvíľku tu budeš sám, tak veľa šťastia ...... Ja poznám veľa ľudí, ktorí maju aj zopár FORTISIEK ale nikoho z nich by ani vo sne nenapadlo kupovať second handove hodinky dobrého mena.
RomanP Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Ale prave naopak, ty nepripoustis jinou moznost, nez kupovat jine hodinky. Ja tedy popravde taky jinak nez nove nikdy nekoupil, ale narozdil od tve demagogie netvrdim, ze to jinak nejde. Ad2: pripadat si tu se svymi nazory sam, nechodim sem uz skoro 5 let a dal tvuj vylev nebudu rozebirat.
spiderer Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 fortisman napsal: .. Asi by som radsej nove na splátky ako jazdené ale je to iba môj názor.. To je docela drsny, ale mas pravdu, kazdy to ma jinak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se