sect Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Tak po 5ti dnech používání se opět projevila moje šikovnost a poškrábal jsem si hodinky . Ještě že jsem měl rozum a nekupoval nové. Poškození je vidět jenom zblízka, ale je vidět. Myslíte že to půjde nějak opravit (zbrousit)? Kolik taková oprava může stát? Na té fotce to vypadá podstatně hůře než ve skutečnosti...... Dík za rady.
Karlos Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Hmm, to vypadá dost hluboký, to asi jen tak snadno zamaskovat nepůjde, to už bude vidět pořád. Jak se ti to povidlo? A jen ze zvědavosti se zeptám kolik může stát nová luneta?
sect Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Karlos napsal: Hmm, to vypadá dost hluboký, to asi jen tak snadno zamaskovat nepůjde, to už bude vidět pořád. Jak se ti to povidlo? A jen ze zvědavosti se zeptám kolik může stát nová luneta? Pohladil jsem zeď když jsem chytal zábradlí.......... Ta nová luneta mně taky napadla, ale záleží na ceně. Fakt to tak hrozně vidět není, ale štve mně to.
David Neckar Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Pockej 14 dni a uvidis, jestli si na to nezvyknes Stalo se mi neco podobneho s novymi Timexy - nejdriv jsem si nadaval, pak premyslel jak to spravit, a nakonec jsem si rekl, ze tachovych jizev mozna pochytaj vic... a taky ze jo, za 8 let co jsem je skoro kazdy den nosil se toho nastradalo hojne. V jinem foru jsi psal, ze jsou to hodinky na bezne noseni - takze by tam tahle drobna kosmeticka vada nemusela tolik vadit - kdyby to byly nejake exkluzivni oblekovky, tak by to asi bylo horsi, ne?
sect Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Právě proto to nijak nehrotím, pokud by to byla oprava do 1000,- tak bych neváhal a nechal to spravit, ale pokud zůstanou takhle tak svůj účel taky budou plnit bez problémů. A pokud se někdo na to nezaměří a nebude je studovat zblízka, tak nic vidět není.
Cyber Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 sect napsal: Právě proto to nijak nehrotím, pokud by to byla oprava do 1000,- tak bych neváhal a nechal to spravit, ale pokud zůstanou takhle tak svůj účel taky budou plnit bez problémů. A pokud se někdo na to nezaměří a nebude je studovat zblízka, tak nic vidět není. No do tisíce to rozhodně nebude. Spíš si na to zvykni.
tombed Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 rozhodně bych se nezabýval případnou opravou před pátečním ostravským srazem...
sect Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 no to mi je celkem jasné...... tombed napsal: rozhodně bych se nezabýval případnou opravou před pátečním ostravským srazem...
sect Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Vezmu, i když už možná budu mít nové, ale ty bych stejně neriskoval. Baker napsal: Vezmi je na sraz.
sect Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Takže po Bakerově leštění jsou zase skoro jako nové . Tímto ještě jednou díky za pomoc. Pro představu přikládám srovnávací foto před a po.............
Horhe Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 sect napsal: Takže po Bakerově leštění jsou zase skoro jako nové . Tímto ještě jednou díky za pomoc. Pro představu přikládám srovnávací foto před a po............. Čimpak se to dá takhle vyleštit? Houbičkou na nádobí?
DanDeo Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Mi to teda nepřijde dokonalé . Muzu se zeptat, kolik to stalo?
Bert Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 DanDeo napsal: Mi to teda nepřijde dokonalé . Muzu se zeptat, kolik to stalo? Za mne naopak. Chválím aktéry opravy. Vzhledem ke zvolenému postupu velmi dobrý výsledek.
Viktor Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 DanDeo napsal: Mi to teda nepřijde dokonalé . Muzu se zeptat, kolik to stalo? Na fotce je to zvětšený, v reálu to běžným pohledem prakticky nebude vidět. Ale asi bych ještě chvíli leštil.
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Viktor napsal: Ale asi bych ještě chvíli leštil. Je to dost hluboke zraneni, obaval jsem se, abych tam nevybrousil dulek.
Horhe Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Baker napsal: Je to dost hluboke zraneni, obaval jsem se, abych tam nevybrousil dulek. Čím jsi to prosím leštil?
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Brusny papir na kov, nejdrive hrubost 2000, pak 2500 a na zaver timto ...
Horhe Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 (upraveno) Baker napsal: Brusny papir na kov, nejdrive hrubost 2000, pak 2500 a na zaver timto ... Díky Upraveno 25. února 2010 uživatelem Horhe
hanni Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Baker napsal: Brusny papir na kov, nejdrive hrubost 2000, pak 2500 a na zaver timto ... Baker, aj ja som si včera objednal presne túto istú sadu a chcem ťa poprosiť o radu... akej farby použiť tú brúsnu látku (alebo neviem ako by som to nazval) nie na leštenú oceľ, ale na kartáčovanú..viem, že čím vyššie číslo, tým nahrubšie to leští, len či nemáš skúsenosť, aké číslo sa hodí na taký povrch, aby som to ešte viac nepokazil..jemne som pokrstil lunetu na mojich Archime Pilot XLA a keďže som detailista, chcel by som to dať svojpomocne aspoň trošku doporiadku. Je to iba úplne jemný povrchový škriabanec, nemal by s tým byť nejaký problém. Vďaka za všetky rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se