Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toto sice není "nepoužitý zázrak", ale zase je to zázrak cenový.

Vyvolávací cena 3000, "Kup teď!" za 7000. No neberte to :)

Myslím, že tato cena nerespektuje realitu, ale patří do oblasti zbožných přání Posted Image
Odesláno

Omlouvám se, ale jak jsem dodatečně zjistil, tento dotaz patří do jiného vlákna, (letecké automaty) tak jsem ho tam umístnil

Odesláno

Pánové, je vám jasné, že jen překopírovat odkaz je sice pohodlné, ale za pár týdnů aukce zmizí, a tyhle posty budou k ničemu? Takže fotky uložte na disk a dohrajte sem, aby to mělo nějakou cenu i pro budoucí návštěvníky ;)

Každopádně ty výše uvedené jsem překopíroval sem.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rarita

http://aukro.cz/item1302420875_rarita_hodinky_prim_sport_prechodovy_typ_1973.html

Popis předmětu

Z pozůstalosti prodám velice zajímavé hodinky PRIM Sport-přechodový typ. Hodinky jsou v slušném stavu, funkční. Pouze je ošoupané černé okruží se stupnicí, pouzdro je ve velice pěkném stavu, jediné co je potřeba udělat, je vyčistit a nalešti pouzdro. Pro znalce a sběratele.

post-5320-018827400 1288684187.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Konečně jsem se sem proklikal a jsem zde začátečník - úplný zelenáč. Tyto ručky vypadají původní. Nevím proč (nebo od kdy) ale teď co dělá elton nové ručičky pro PSII mají delší okýnko pro luminiscenci na minutové ručce. Proč?

Odesláno

HODINKY PRIM SPORT 2, kal.68, zachovalé

Nedávaly se tyhle do broušeného pouzdra? Korunka není originál, ručičky už asi nezasvítí :thumbsdown_anim:

On tam ale nikde neuvádí, že se jedná o původní stav. Jen, že jsou zachovalé a cca 35 let staré a to je oboje pravda. A dává je od nízka. Teď už je to jen na široké veřejnosti, aby ukázala, na kolik si je cení. :smile_anim:

• Hlasovat proti 1
Odesláno

... a jak byste rozeznal ve tmě, podle dvou stejných svíticích polí, které je na minutové a na hodinové ručičce?

No ony totiž první PSII-I takový ručky měly a když bych chtěl dát hodinky do původního stavu tak to ani Elton neumi protože ty ručky asi nedělá. Je to maličkost ale prostě bych chtěl to co tam bylo. Apoznáš to tím že minutová ručka má jiný sklon oproti hodinové. Já už si to nepamatuju jak kdysi svítily on to nebyl žádnej zázrak a asi ani dnes to neni o moc lepší. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...