Přejít na obsah

"Nepoužité" Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Přestože nejde o Dvojky, co říkáte na tyto Igeny:

http://www.aukro.cz/item959182825_prim_spo...onaly_stav.html

To dýnko mi připadá nějaký divný...

Tohle už komentoval Honza.manta v tomhle příspěvku (kousek výše v tomto vlákně ;) ).

Lepší bude sem dávat kromě odkazů na Aukro taky fotky :)

Pouzdro je nově pochromované a víčka je možná až příliš přeleštěné. Prodejce tedy netvrdí, že by bylo nové, ale asi by bylo slušné přiznat, že jsou nově chromované.

post-6998-1268757168.jpeg

post-6998-1268757175.jpeg

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přestože nejde o Dvojky, co říkáte na tyto Igeny:

http://www.aukro.cz/item959182825_prim_spo...onaly_stav.html

To dýnko mi připadá nějaký divný...

To jsou ty samé, co jsem tu už propíral. To víčko bylo asi orvané od špatného otvírání a pak ho nějaký "umělec" přeleštil tak, že strhnul hrany a udělal z toho typický bramboroid. :thumbsdown_anim:

Prostě dvěma slovy "dokonalý stav". :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak tu máme dvě opravdové lahůdky od prodejce antik66. Z jejich popisu to vypadá, že slovo "TOP" znamená "totálně ojetý bastl" nebo co.

Obě mají vyvolávací cenu s doporučenou poštou 99 korun (!) celkem bez dvou korun 2400.

PRIM SPORT!!! TOP STAV !!!!

S nabastlenou lunetou z Prim Sport 2.

post-6998-1269710675.jpg

post-6998-1269710686.jpg

PRIM SPORT!!!! TOP !!!!!

S nabastlenými ručičkami z Prim Sport 2, sekundovka má vypadlou barvu, a s plastovou lunetkou z Prim (Sport) Quartz.

post-6998-1269710828.jpg

post-6998-1269710833.jpg

Rychle přihazujte, určitě bude tlačenice ;)

Odkaz ke komentáři

Tak tu máme dvě opravdové lahůdky od prodejce antik66. Z jejich popisu to vypadá, že slovo "TOP" znamená "totálně ojetý bastl" nebo co.

Obě mají vyvolávací cenu s doporučenou poštou 99 korun (!) celkem bez dvou korun 2400.

Takhle top PS1 mám připraveny do Eltonu na renovaci. Kdyby někdo měl zájem, tak s renovací počkám na jiné top a tyhle za danou cenu rád přenechám. :withstupid:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

PRIM SPORT!!! TOP STAV !!!!

S nabastlenou lunetou z Prim Sport 2.

post-6998-1269710675.jpg

post-6998-1269710686.jpg

PRIM SPORT!!!! TOP !!!!!

S nabastlenými ručičkami z Prim Sport 2, sekundovka má vypadlou barvu, a s plastovou lunetkou z Prim (Sport) Quartz.

post-6998-1269710828.jpg

post-6998-1269710833.jpg

Konkrétně tyhle prodejce fakt nechápu. Kde berou tolik drzosti označovat tyhle hodinky za top stav, když nemají originální lunety a ručičky. Začátečník, který o igenech nic moc neví, lehko naletí. Tito prodejci by se měli z aukra vyhazovat, je to verbež. :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Konkrétně tyhle prodejce fakt nechápu. Kde berou tolik drzosti označovat tyhle hodinky za top stav, když nemají originální lunety a ručičky. Začátečník, který o igenech nic moc neví, lehko naletí. Tito prodejci by se měli z aukra vyhazovat, je to verbež. :gun_bandana:

To teda zírám, co vše se dá udělat s hodinkami udělat. Jojo - zlaté české ručičky. Připadá mi to jako bestiálnost a neúcta k hodinkám. Nezávidím tomu, kdo si na poště vyzvedne zásilku a v ní takovéhle překvapení... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Prim maniak
No nepoužité to nejspíš nejsou, ale za zázrak to považuji :thumbsup_anim:

http://www.aukro.cz/item993032622_kompletn...t_2_cal_68.html

To myslíš jako prču,nebo co? Mě to připadá v pohoděnevidím tam žádný falešný číselníky ani ručičky z Parexa a kdybych na to měl,tak vo tomdle vážně uvažuju. U nás ti hodinář vyčistí a nařídí Sportky za 250,- vočí to je dohromady 3000,- k za 12 Sportek,ale jen když nemusí nic měnit. Nová setrovačka,to je hnedka kilo jen to fikne a tak dál. A nakoupit to po pětikile za kus ve nákym slušným stavu taky není jen tak-ty zajebaně vysoký ceny asi jen tak dólu nepujdou,jak řikal ten dr.tečka,nebo čárka? 800 za potápěče nebo ty starý modrý je v pohodě,dycky sem je chtěl. Ale jak řikám,nemám. Musil bych si pučit.

Odkaz ke komentáři

Já dokonce viděl, lunetu z dvojek obroušenou aby pasovala do kovové objímky místo vložky lunety u Igenů :)

Ta je dokonce teď na aukru, nebo byla během posledního týdne. Lidová tvořivost nezná mezí.

Edit - tady:http://www.aukro.cz/item996510465_prim_sport_top_stav.html

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...