PetrM. Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 gratulace a díky za lehkou inspiraci :-)
bandicoot Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 (upraveno) ...ale časem asi o level výš. Portugaly... pokud mluvíš o portugalech chrono, tak u mě možná někdy časem budou v nabídce - světlý cifr, pinkčísla a ručky, modré ručky chronografu no a co se týče portofina - podle mě je to ideální stroj - máš velkou značku a pěkný hodinky Upraveno 14. března 2010 uživatelem bandicoot
atyesz Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 tohle je moj sen a zachvilku ho budem mat /aspon dufam/
Návštěvník Ondrej Čechovič Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Naozaj krásne hodinky. Naozaj ma dostali, idem sa pozrieť či nemajú niekde schopné dvojča.
Jirka23689 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Veliká gratulace... Moc krásný kousek. Zrovna včera jsem je měl na ruce společně s Big Pilot´s 7 days a Portuguese 7 days a musím konstatovat, že IWC dělá naprosto dokonalé modely.
Moty Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Týý jo, fakt bomba, nádherný kousky, moje vysněná tajná značka, tak je užívej a kochej se
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se