Návštěvník Tada Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 Starý Milgaussy jsou paráda, akorát ta cena je naprosto brutální Asi se budu muset někdy vypravit do Vídně, je tam na co koukat jak tak koukám 1 1
filo-boxer Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 V 28. 8. 2010 v 9:49, 'skalis' napsal: ...Ja na to:"Tak mi dejte tri."
skalis Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) V 28. 8. 2010 v 14:29, 'tombed' napsal: taky taky, to bude tím čtyřsetletým souzněním, vždycky mám ve Vídni a Rakousku pocit, že jsem doma, ale je to takové to lepší doma Dotaz k hoďkám, nevšiml sis, jestli tam měli tam modré DJII a jestli jo, co na ně naživo říkáš a ten samý dotaz se týká PAM 359? Jo, Praha mi ve srovnani s Vidni prijde jako chuda pribuzna. Viden je moje zamilovany mesto, mel jsem moznost tam byt dvakrat po tydnu a vyslovene se mi tam zalibilo (pred 2 a 3 roky). Ted jsem si dokonce rikal, ze by stalo za uvahu zkusit si tam najit treba na par let praci a prestehovat se tam (zkusenost, ktera se neztrati). K tem hodinkam: PAM nevim a modre DJ tam, myslim, nemeli. Ja si chtel okouknout Explorer I (kandidat na budouci hodinky) a triruckove AP Royal Oak, ale ani jedny bohuzel nemeli. Tak jsem uz radeji dal neskemral . Ale modry DJ II mel, myslim, sibirnaya a po nem old black (mozna je jeste ma) a jsou super. Rozumna velikost (i kdyz pro me mozna uz dost, zvykl jsem si na mrnavy, ale na ruce jsou ty 41 mm DJ velmi pohodlny), perfektni zpracovani, krasny hodinky. V 28. 8. 2010 v 14:44, 'Tada' napsal: Asi se budu muset někdy vypravit do Vídně, je tam na co koukat jak tak koukám Je, ja tam pojedu co nejdriv zas. Za mesic zacina v Albertine Picasso, coz je perfektni zaminka . V 28. 8. 2010 v 19:16, 'sta' napsal: a na sachra čas nebyl? To uz jsem nestihal. Chtel jsem jeste pred navratem zaskocit na veceri, ale po tom Loosove baru uz jsem stihl jen bajecnej (to neni ironie) hotdog na Graben (tam nekde pobliz). Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem skalis
skalis Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2010 (upraveno) A crown for every achievement. Upraveno 5. září 2010 uživatelem skalis
lib Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Pekny, moc pekny.(uz chvilku premyslim, jestli misto crown nemelo byt corronet)
skalis Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2010 V 5. 9. 2010 v 8:58, 'lib' napsal: Pekny, moc pekny. (uz chvilku premyslim, jestli misto crown nemelo byt corronet) Melo, ale crown se zde netyka pouze loga, je to nazev rolexi .
lib Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 To uz je slusna posedlost. Ty snad tesis i k zubari, az dostanes korunku.
skalis Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2010 V 10. 10. 2010 v 17:25, 'Alda' napsal: Pěkné, pěkné. Ta červená se k těm hodinkám moc hodí. Diky. Ta nebarevnost hodinek je pro foceni spis nevyhoda, zaroven je ale mozne to takto ozivit. Vzhledem k decentnosti modelu je nejlepsi nepouzivat komplikovanou barevnou kompozici a zvolit schema s prevahou jedne barvy. Naopak vyhodou nebarevnosti je, ze se da pouzit prakticky jakakoliv barva.
skalis Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Troska experimentovani s prevodem do cernobile...
Trňák Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Jó ty sou... Ty ti vydrží doufám dlouho Honzo (teda než ti je nahradí nějaký z jejich větších bratříčků).
Josef01 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 (upraveno) Mám správný pocit, že v Berlíně mají lepší ceny než ve Vídni? Sorry za OT Upraveno 5. prosince 2010 uživatelem Josef01
skalis Odesláno 6. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) V 5. 12. 2010 v 19:10, 'Trňák' napsal: Jó ty sou... Ty ti vydrží doufám dlouho Honzo (teda než ti je nahradí nějaký z jejich větších bratříčků). Myslim, ze vydrzi. Tem hodinkam totiz nemam co vytknout, ve vsech smerech mi vyhovujou. A jak pribejvaj mesice, co je taham na zapesti, pribejvaj i zazitky. A pak si je prodej . Libi se mi Explorer I a DJ 116200 a do budoucna o nich premejslim, ale nevim, nevim. V 5. 12. 2010 v 19:46, 'sta' napsal: a co nějaká fotka z Berlína? Z Berlina mam z hodinek jenom tyhle Brajtlingeny (neni to in-house, ale in-car) ze showroomu Bentley. Meli tam mimochodem i Veyrona a vystavenej nejakej Bentleyackej motor (hodnevalec asi 12). Byl to fakt mazec, motor budil velikosti opravdu respekt. V 5. 12. 2010 v 19:51, 'Josef01' napsal: Mám správný pocit, že v Berlíně mají lepší ceny než ve Vídni? Sorry za OT To nedokazu posoudit, z Vidne mam cenik ze zari pred zdrazenim a z Berlina aktualni (takze po zarijovem cenovem skoku). EDIT: Nejak blbne pridavani obrazku, takze to tam asi zustane jen jako odkaz. Aspon mi Becka nebudou plevelit mezi roladama . Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem skalis
sta Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 hele, sem hoď aktuální foto ať vidí i ostaní co se stane když si čistíš zuby v koupelně a hážeš u toho hodinky na zem
skalis Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2011 V 1. 2. 2011 v 21:12, 'sta' napsal: hele, sem hoď aktuální foto ať vidí i ostaní co se stane když si čistíš zuby v koupelně a hážeš u toho hodinky na zem O vikendu neco nafotim, teda kdyz mi nedojde baterka ve fotaku, protoze netusim, kde jsem nechal nabijecku .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se