Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

Díky! Tyhle bílé indexy jim fakt sluší.

Lunetka vypadá, že je původní, ne nová, je to tak?

Nevypadá totiž tak zmršeně jako ty nové :)

Kdepak, luneta je nová (1). Není špatná, ale před dvaceti lety dělal Elton lepší (2):

post-3194-1268510670.jpg

Je to škoda, právě takové maličkosti a detaily mi kazí radost z Primek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pro změnu něco co sem patří. Byl jsem se dnes ráno trochu vyvenčit a při té příležitosti udělal pár fotek:

Jo, tak tyhle fakt jo :speak_cool: Já snad doma něco vyhrábnu a pošlu směr NMnM, protože tyhle mě nadchly. I ten tah k nim parádně sedne - co je to prosím tě zač? A dotaz - ciferník dají v Eltonu jakej člověk chce a nebo pouze ten, kterej se jim pošle? A pokud se pošle "Humberto", jde si říct o tenhle starší s vnitřním mezikroužkem?

A nechceš je prodat...? ;)

EDIT: Jdou si vybrat i ručky? A je možno dát safír místo plastu?

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Jo, tak tyhle fakt jo :speak_cool: Já snad doma něco vyhrábnu a pošlu směr NMnM, protože tyhle mě nadchly. I ten tah k nim parádně sedne - co je to prosím tě zač? A dotaz - ciferník dají v Eltonu jakej člověk chce a nebo pouze ten, kterej se jim pošle? A pokud se pošle "Humberto", jde si říct o tenhle starší s vnitřním mezikroužkem?

A nechceš je prodat...? ;)

Díky za pochvalu :) . Tah je TENTO. Ciferník si můžeš vymyslet jaký chceš, bez ohledu na to jaký jim pošleš, takže klidně můžeš poslat "Humberto" a objednat si ten starší typ.

Prodat zatím ne, mají trošku problém a tak pojedou zpět do NMnM. :crybaby:

EDIT: Ručky si vybrat určitě jde, ale nevím co všechno mají k dispozici. Safír myslím nejde.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

filo-boxer: Díky za info i za odkaz, už připravuju balíček do NMnM... Ještě jeden dotaz - dávájí k nerez pouzdru nové dýnko a nebo používají dodané?

V ceně za nové pouzdro je i nové dýnko, ale nevidím důvod proč by ti tam nenechali to původní, když bys chtěl. Za předpokladu, že se nezměnil závit nebo tak něco...

A co takhle nějaká exkluzivní barva ciferníku?

Ty nejnovější lunetky jsou ale už fakt slabé :(

Ta tvoje se fakt hodně nepovedla... :(

Odkaz ke komentáři

Já se také chystám na renovaci PS 2. Dlouho jsem řešil, jaký zvolím typ Humberta nebo 2.1. Nakonec jsem se rozhodl pro 2.1, ale nevím, jestli si mám nechat původní ciferník, nebo si tam nechám dát nový ve stejné barevné kombinaci. Také furt řeším barvu, jestli černou nebo červenou. Modrou jsem zavrhl, protože mi na PS 2 nějak nesedí. Je to divné na PS 1 se mi líbí, ale na 2 fakt ne. Další dilema mam v barvě indexů. U Igenů jsem měl rovnou jasno, ale tady fakt nevím, jestli bílou nebo zelenou. Obě si mi totiž líbí stejně. No a teď babo raď. Hlavně musím počkat na Igeny, jak budou v reálu vypadat. Podle toho se rozhodnu u barvy indexů.

Odkaz ke komentáři

Já se také chystám na renovaci PS 2. Dlouho jsem řešil, jaký zvolím typ Humberta nebo 2.1. Nakonec jsem se rozhodl pro 2.1, ale nevím, jestli si mám nechat původní ciferník, nebo si tam nechám dát nový ve stejné barevné kombinaci. Také furt řeším barvu, jestli černou nebo červenou. Modrou jsem zavrhl, protože mi na PS 2 nějak nesedí. Je to divné na PS 1 se mi líbí, ale na 2 fakt ne. Další dilema mam v barvě indexů. U Igenů jsem měl rovnou jasno, ale tady fakt nevím, jestli bílou nebo zelenou. Obě si mi totiž líbí stejně. No a teď babo raď. Hlavně musím počkat na Igeny, jak budou v reálu vypadat. Podle toho se rozhodnu u barvy indexů.

Přesně, počkej, jak budou vypadat Jedničky. Jinak je to asi těžká volba, tak ale máš tady černé se zelenými i bílými indexy, snad ti to ulehčí rozhodování :)

A k renovaci rozhodně 2.1 a nový ciferník z Eltonu, protože Humbert je hodně, sám mám doma přinejmenším 10 těhle plonkových ciferníků v různém stavu.

Odkaz ke komentáři

Ahojda všichni.

Tak ty 2.1 s bílími indexy vypadají opravdu super a perfektně k nim sedne ten broušený tah (vypadá jako tah k Rolex Submariner :) ).

Jinak co se týká těch nových lunet, mi přijde že jsou jakoby víc náchylné k otěru- což je nepříjemné. Co si o tom myslíte?

Myslím že to nové dýnko je velmi povedené (hodinkám sedí lépe než na PS1) a spolu s tím broušeným nerezovým pouzdrem hodinky hodně omlazuje a dává jim šmrnc.

Mám doma taky tyhle 2.1 v nerezu se zelenými indexy a všiml jsem si že mám taky trošku setřené "s" v nápisu JEWELS. Možná se to mohlo stát v ELTONU když prováděli čištění ciferníku nebo jestli dali ciferník nový a je to chyba při výrobě? Tak nevím.

Každopádně ale super hodinky a skvělý fotky :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu :) . Tah je TENTO. Ciferník si můžeš vymyslet jaký chceš, bez ohledu na to jaký jim pošleš, takže klidně můžeš poslat "Humberto" a objednat si ten starší typ.

Prodat zatím ne, mají trošku problém a tak pojedou zpět do NMnM. :crybaby:

EDIT: Ručky si vybrat určitě jde, ale nevím co všechno mají k dispozici. Safír myslím nejde.

Fakt pěkný tah, ten k téhle BW kombinaci sedne a hodinky dost "zsoučasnil" (:-)) - možná by šel i k igenům, ty ale mají rozteč nožek pouzdra 19 mm ...

Odkaz ke komentáři

Ahojda všichni.

Tak ty 2.1 s bílími indexy vypadají opravdu super a perfektně k nim sedne ten broušený tah (vypadá jako tah k Rolex Submariner :) ).

Jinak co se týká těch nových lunet, mi přijde že jsou jakoby víc náchylné k otěru- což je nepříjemné. Co si o tom myslíte?

Myslím že to nové dýnko je velmi povedené (hodinkám sedí lépe než na PS1) a spolu s tím broušeným nerezovým pouzdrem hodinky hodně omlazuje a dává jim šmrnc.

Mám doma taky tyhle 2.1 v nerezu se zelenými indexy a všiml jsem si že mám taky trošku setřené "s" v nápisu JEWELS. Možná se to mohlo stát v ELTONU když prováděli čištění ciferníku nebo jestli dali ciferník nový a je to chyba při výrobě? Tak nevím.

Každopádně ale super hodinky a skvělý fotky :smile_anim:

Fotky! :)

Odkaz ke komentáři

Fakt pěkný tah, ten k téhle BW kombinaci sedne a hodinky dost "zsoučasnil" (:-)) - možná by šel i k igenům, ty ale mají rozteč nožek pouzdra 19 mm ...

Ahoj Pepo, na Igenech jsem ho měl, nebylo to vůbec špatné, ale:

1. tah je broušený, ale nožky na pouzdru Igenů a luneta jsou leštěné takže to nebylo úplně ono.

2. jak jsi psal, rozteč nožek je u Igenů 19mm, koncovka tahu byla 20mm a tak jsem musel trochu brousit. A jak mám obě ruce levé tak to bylo trochu nakřivo. Trochu to kazilo dojem.

Ale asi si časem pořídím tah leštěný, při broušení si dám bacha a bude to pecka :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

Jaká byla vlastně původní barva indexu u PS 2.1? Vždy jsem viděl jen nazelenalou. Ale u nerenovovaných PS 1 jsem se s bílými indexy už setkal.

Já jsem snad viděl jen takovou tu do žluta. Ono hodně záleží na tom, jak se to nafotí. A také jsem viděl nějaké starší "do bíla", ale podle mně to byly pozdější předělávky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...