Radek K Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 To jsou normální ceny Eltonu, pokud chceš mám k dispozici kalkulace na Sport I, Sport II, Letecké, Diplomaty..... .Ceny jsou pro mě akceptovatelné, neřeším. Komunikace s paní Ing. KRSKOVOU je perfektní, reakce obvykle do druhého dne. V pondělí jsem odeslal hodinky, dnes došlo potvrzení. Zdravím, docela bych se rád podíval na ty kalkulace, pokud by jsi mi to mohl poslat. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Dovolím si trošku oživit zašlou slávu tohoto vlákna a jedněch výborných cigaret . Taková malá renovace - tematická pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Taková malá renovace - evidenně vše z původních dílů. Já nějak té nerezové nemohu přijít na chuť - už to prostě jsou jiné hodinky.A dávejte sem prosím ty fotky zmenšené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Díky Honzo . No snažil jsem se, ale není to úplně košer - muselo se dát nové sklo a nový kroužek z Eltonu - už ho nedělají stejný jako byl ten původní. A ještě pár malých úpraviček, ale celkový dojem je slušný. A máš pravdu s tím nerezem, ale zase není líto ho nosit . Budu se těšit na nějaký další hezký fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Díky Honzo . No snažil jsem se, ale není to úplně košer - muselo se dát nové sklo a nový kroužek z Eltonu - už ho nedělají stejný jako byl ten původní. A ještě pár malých úpraviček, ale celkový dojem je slušný. A máš pravdu s tím nerezem, ale zase není líto ho nosit . Budu se těšit na nějaký další hezký fotky. Jestli myslíš vnitřní armovací kroužek, tak ten si myslím, že ještě stále má v nabídce ing. Hněvsa v Parexu. A vím, že to sem tak úplně nepatří, ale jsou to většinou taky takové malé renovace(minimálně třeba luneta nebo řemínek), tak je sem přihodím jen tak pro radost a taky abych se trochu vytahoval: Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cer.mis Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Přikládám také jednu renovaci. Zvolil jsem klasickou variantu a výsledek mě opravdu potěšil. To broušené provedení se mi u PS2 líbí více než originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Jsou moc krásný a fotky taky! Taky mám takové, ale se zelenými indexy. Ten origo nažloutlý odstín se mi ale líbí víc . Příjemný hodinky a pěkně se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 To v Eltonu nemají originál armováky? Tenhle vypada nějak divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 To v Eltonu nemají originál armováky? Tenhle vypada nějak divně Taky jsem se na to díval ale elton teď asi má tyto s čárkama na 5min indexech jinak já mám u svých na těchto indexech tečky tak jako je to zde na červených a modrých PSII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 (upraveno) Tak jsem si zrenovoval své původní Prim Sport 2 Automatic Kalibr 96 do nerezu(původní pouzdro včetně lunety a korunky zakonzervováno) a dokoupil i stejný tah, na jakém jsem si koupil nerezové Prim Sport 2 Automatic kalibr 72 miyota. Takže vznikl páreček - nejstarší vyrobené PS2 auto a nejmladší PS2 auto: Upraveno 5. února 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Jo! To je krása! Jeden kus těžko sehnatelný a druhý nesehnatelný /zatím unikát/:notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cer.mis Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Pravda, ten originál měl tu tlustou čárku kratší. Otázka je, co je hezčí. Když jsem si to dal vedle sebe, tak mi přijde to neoriginální provednení takové čistčí. PS2 letecké mají tu čárku také přes celý kroužek. Dnes jsem si vzal ssebou ven polarizační filtr a cvaknul jsem i mou druhou renovaci. Je to také z Eltonu, ale jelikož bylo pouzdro v celkem pěknym stavu tak sem nechal vyměnit jenom ručky( byly opelichané ), korunku, sklíčko a lunetu.No a protože fotek neni nikdy dost, tak sem cvaknul i co sem měl na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 (upraveno) Patří to spíš mezi fotokreace, ale chtěl jsem si dneska trochu zafotit a tohle na mě vypadlo... Upraveno 6. února 2012 uživatelem bassman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Dorazila mi nabídka na renovaci z Eltonu a cena je vyšší než je psaná uprostřed tohoto vlákna. Nicméně musím souhlasit že nerezové pouzdro je na PS II daleko hezčí než původní pochromované a půjdu do něj.Můžete mi ještě někdo kdo máte obě pouzdra vedle sebe změřit jejich rozměr ? Na fotkách se mi zdá že nerezové pouzdro je o cca +1 mm nahoru a +1 mm dolu větší, myslím tím rozměr pouzdra v ose mezi 12 a 6. Možná je to jen optický klam toho materiálu.Možná by se to také dalo ověřit na vzdálenosti osiček řemenu od kraje a od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Tak jsem to vzal šuplérou a chromované pouzdro má 42mm a nerezové má 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Tak jsem to vzal šuplérou a chromované pouzdro má 42mm a nerezové má 41mm. Posuvkou, ty šupléro /to už můžeš změřit ity natahovačky / Upraveno 3. července 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Tak to je zajimavé protože z fotek to vypadá že vzdálenost lunety od kraje pouzdra je u nerezoveho větší ! Tak že by luneta byla naopak užší ? Moje staré pouzdro má 41 mm ! Upraveno 3. července 2012 uživatelem Mila_T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Posuvkou, ty šupléro /to už můžeš změřit ity natahovačky / Ty si měř čím chceš ty "posuvko", já mám šupléru. Tak to je zajimavé protože z fotek to vypadá že vzdálenost lunety od kraje pouzdra je u nerezoveho větší ! Tak že by luneta byla naopak užší ? Moje staré pouzdro má 41 mm ! Tak jsem přeměřil ještě asi deset pouzder - víc jsem byl línej a všechno tak desetinku okolo 41mm. Tak jsem přeměřil znovu to původní první a taky 41mm. Možná je ta šupléra z NDR a nebo jsem já kopyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Díky za přeměření. Takže je to jen optický klam. A nic si z toho nedělej já také používám šupléru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Lidi, zdá se mi to, nebo Elton změnil logo PRIM SPORT na renovacích? Nejsem si teda zcela jist, jestli to vypadá lépe, ale podle mě nechají člověka vybrat. Možná se to tady už probíralo, pokud jo, tak se omlouvám. Viz zde (kredit autorovi za pěknou fotku... jo a pěkné Sportky ): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se