Hajek Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 C.W. CERAM - Oživená minulost a Bohové, hroby a učenci - 1961 moje velmi oblíbené a také tuny knih o umění, ale většinu jsem zase dal dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 C.W. CERAM - Oživená minulost a Bohové, hroby a učenci - 1961 moje velmi oblíbené a také tuny knih o umění, ale většinu jsem zase dal dál. Bohové, hroby a učenci... v dětství moje nejoblíbenější kniha Dostal jsem jí od Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Je tady ještě někdo podobně postižený gentleman jako já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Bohové, hroby a učenci... v dětství moje nejoblíbenější kniha Dostal jsem jí od Ježíška Dá se číst pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daeriel Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 prosim Vas, neviete mi poradit, kde by som mohol zohnat Bibliu v staroanglictine? nemusi to byt povodna "stara" Biblia, staci aj prepis, len nech je tam zachovany jazyk. Ak to bude mat peknu formu, tak je to + navyse a este dalsia technicka otazka- kupujete aj knihy na e-bay a Amazone? dajte nejake tipy na overenych predajcov.. a ako je to s clom a dph? vztahuje sa aj na knihy mimo EU? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 ja ctu Mein Kampf jedno z prvnich vydani v originale, to je snad svabach nebo co, ale s mou nemcinou je to boj na dlouhy lokte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 prosim Vas, neviete mi poradit, kde by som mohol zohnat Bibliu v staroanglictine? nemusi to byt povodna "stara" Biblia, staci aj prepis, len nech je tam zachovany jazyk. Ak to bude mat peknu formu, tak je to + navyse a este dalsia technicka otazka- kupujete aj knihy na e-bay a Amazone? dajte nejake tipy na overenych predajcov.. a ako je to s clom a dph? vztahuje sa aj na knihy mimo EU? dakujem ja mam trosku luxusnejsi vydani, vazane v kuzi, ale pokud ti jde o jazyk, tak treba tady. text jako takovy nepodleha copyrightu, tak se da sehnat pro studijni ucely v ramci ruznych softwarovych balicku. kdybys chtel jeste nejake tipy tak mi posli SZ. a ano, eBay i Amazon prohanim pomerne casto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Ja nejsem gentleman, takže nic nečtu, ale začínám si pohrávat s myšlenkou, změnit to. Vyzkoušet tady pár postupů, které ve svých knihách doporučují Aleister Crowley či Anton Szandor LaVey, by nemuselo být špatné Jinak tedy, Onione, klobouk dolů. Ať se bavíme o autech, nožích, hodinkách či knihách, vždycky do toho zakomponuješ, že se na to dobře balí holky. Chlape, bez těch berliček a propriet by to nešlo? Co je sbalit na přirozený šarm a mozek s mnoha závity? Jo, abych se neodchílil od tématu vlákna, tak kdysi jsem chodil do antikvariátu, kupoval si National Geographic a očumoval tam černoškám prsa. Teď, když už NG vychází i v ČR, tak do antikvariátu chodit nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 ...vyzkoušet tady pár postupů, které ve svých knihách doporučují Aleister Crowley... no to cumim. o A. Crowleym uz jsem neslysel roky, a najednou - a zrovna na chronomagu. no NiGu, ty jsi same prekvapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 no to cumim. o A. Crowleym uz jsem neslysel roky, a najednou - a zrovna na chronomagu. no NiGu, ty jsi same prekvapeni Taky jsem si říkal... Ale je fakt, že k hodinkám, co má v avataru, to celkem sedí . Jinak NiGu asi nemá cenu klást Onionovi jakékoli otázky, zdá se, že funguje jen jednosměrně (třeba tady nebo tady). Ale do těch pokusů bych šel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Jinak NiGu asi nemá cenu klást Onionovi jakékoli otázky, zdá se, že funguje jen jednosměrně... Odpověď jsem ani nečekal, já už si toho všimnul dávno, že má automatický filtr, který mu hromadu otázek vyfiltruje a na monitoru ani nezobrazí. Vlastně jsem ani nechtěl rýpat - mě prostě jen zaujalo, že ať se tu bavíme o čemkoliv, tak do toho vždycky zamotá holky. Trošku mi přijde jako jeden můj známý. Pro toho byla taky fibromuscular tubular tract středobodem vesmíru (cha, jsem ten filtr na sprostá slova hezky obešel) Akorát ten kamarád je ještě o kus dál. Ten své případné neúspěchy vždy odůvodní tím, že ta slečna na večeři nešla, protože měla menses. Jo, ještě k tomu antikvariátu - pár let zpátky jsem viděl za výlohou raritní vydání Valerie a týden divů - bylo to na ručně dělaném papíru z Velkých Losin a ilustrace byly skvostné. Chtěli za to nějakých 7.000Kč, ale než jsem se rozhoupal, bylo to pryč. Mrzí mě to do teď a vždy, když jdu kolem antikvariátu, tak zamačkávám slzu v oku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Kluci nechte ho, třeba za TO nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Salamio NiGu: buď má onion filtr na "křiklouny" a nebo, čemuž se mi při jeho, zde mnohokráte prezentovaných znalostech všeho, nechce věřit, se nechce, nechat, nachytat na hruškách, je přece lepší plynout po povrchu než jít k meritu věci, konec konců, slečny tyto pseudofilozofické řeči v konečném důsledku vůbec nezajímají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Ja nejsem gentleman, takže nic nečtu, ale začínám si pohrávat s myšlenkou, změnit to. Vyzkoušet tady pár postupů, které ve svých knihách doporučují Aleister Crowley či Anton Szandor LaVey, by nemuselo být špatné Jinak tedy, Onione, klobouk dolů. Ať se bavíme o autech, nožích, hodinkách či knihách, vždycky do toho zakomponuješ, že se na to dobře balí holky. Chlape, bez těch berliček a propriet by to nešlo? Co je sbalit na přirozený šarm a mozek s mnoha závity? Jo, abych se neodchílil od tématu vlákna, tak kdysi jsem chodil do antikvariátu, kupoval si National Geographic a očumoval tam černoškám prsa. Teď, když už NG vychází i v ČR, tak do antikvariátu chodit nemusím. :) nějaká sranda být musí.. a co by to bylo za srandu kdyby v tom nebyly holky Přirozený šarm? Ten bohužel nemám... tak to musím ˇukecat a nebo se spoléhat na to, že se lekne a řekne ano Ale myslím, že nejsem z historického pohledu vyjímka.. Pro rytíře byla důležitá dobrá kobyla pod zadkem, kvalitní meč v ruce a pěkná holka v posteli Trojská váálka se začala kvůli ženské... Takže připíjím "na krásu našich koní a rychlost našich (vašich) žen" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 NIGu: paráda, to rád vidím, velmistr LaVey, Ave Satanas za těch X dnů co jsem tu dobrovolně nebyl jedna z mála příjemných věcí díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 NIGu: paráda, to rád vidím, velmistr LaVey, Ave Satanas za těch X dnů co jsem tu dobrovolně nebyl jedna z mála příjemných věcí díky Z tohoto směru literatury mám radši Bardona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Ale myslím, že nejsem z historického pohledu vyjímka.. Pro rytíře byla důležitá dobrá kobyla pod zadkem, kvalitní meč v ruce a pěkná holka v posteli Takže jsi vlastně archetypem skutečného muže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Takže jsi vlastně archetypem skutečného muže Muže s velkým .... M . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Kdyz jsme tady u knih, ja jsem tak trochu maniak ma knihovna cita v soucasne chvili cca. 3500 svazku, v antikvariatech jsem peceny vareny. a co se tyce Onionem citovaneho Suetonia - jedna se pravdepodobne o vydani barva modro, oranzovo, bila (prebal), ze ano - taky ho vlastnim a taky z antiku - ja za nej dal pred lety 30 czk.... - jinak jsem vlastnikem kompletni anticke knihovny a doplnuji ji vsim co z antiky u nas vyslo - nejstarsi svazek co mam je z pocatku 19 stoleti Valka Zidovska od Josepha Flavia. Jinak ma norma je kazdy den (pokud to jde) 100 stran pred spanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Z tohoto směru literatury mám radši Bardona Bardon, Kabelák, Griese, Kefer... No jo, když jsem byl mladej, tak jsem pár věcí z ranku hermetiky přečetl, ale to už je dávno. Jinak ty mi, Onione, připomínáš toho nejslavnějšího z nich a to Petra Kohouta (Pierre de Lasenic). A to nemyslím hanlivě, nýbrž jako kompliment. Když jsem tě při aféře s pane fotografem Kibim sledoval, tak jsi mi připomněl, jak Lasenic rád žertoval na účet ostatních a manipuloval s nimi. Například přivedl ke krachu obchodníka, který s ním vycestoval do Afriky kvůli zorganizování výroby písečných lyží. A vlastně se tím vysvětluje i ta tvoje záliba v něžném pohlaví - Lasenic zjišťoval optimální složení Eckartshausenova nekromantického kuřidla, zkoumal rozličné omamné rostlinné látky a věnoval se sexuální magii?Hele a vlastně ti byl i docela podobnej Nemít vlasy, jsi to celý ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se